Biz Bize Yeteriz...

Slm kizlar benim migrenim var dun doktora gittim cok ilerlemis ilac verdi ve en az 8 ay cocuk yapmayacaksin dedi ramazandan sonra dusunuyordum bitti anlayacaginiz

Slm kizlar benim migrenim var dun doktora gittim cok ilerlemis ilac verdi ve en az 8 ay cocuk yapmayacaksin dedi ramazandan sonra dusunuyordum bitti anlayacaginiz
Ovvvv bu çok fena olmuş ya
Senin sağlığın herşeyden daha önemli tabikide doktor öyle diyosa dinlemek lazım.. Allah tez zamanda şifa versin inşallah..

Ayyy canim cok üzüldüm. Ama soyle dusunelim belkide rabbim boyle kararladi. Boyle olmasini istedi belkide. aonucta senle alakali bisi degil

Gecmis olsun canim benim .. Allah şifa versin insallah .. Zaten eşinde istemiyordu ya sende bir kac ay hem tedavini görüp hemde biraz stres at canim :) adetini beklemeyince zaman oyle hizli geciyor ki .. Bak zeliha hastalandi bende olurum bir kac gune .. Hem olacagi varsa korunurkende oluyor. :)

Rabbim tabikide hayırlısını bilir, zaten bekliyodum, pazartesi hormon baktıracağım Allahın izniyle. Üzüldüğüm bugün kadir gecesi birşey yapamayacağım
Olsun canım sen çok istiyorsun ama ibadet edemiyorsun yaa Rabbim mükafatını verir elbet inşaAllah etmiş kadar sevap alırsın dua et canım bol bol :)

Kizlar biliyorum. Ümitsizlik yok. Allah var umut herzaman var. Ama bnm icimden bi ses bebegim olmucak diyor. herkez biyerden imtihandadir bu hayatya. Kiminin isi yoktur kiminin evi yoktur kimi evlenemez. Kimi yetim kalmistir yada anne babasindan deatek gormemistir. Benim boyle biseyim yok allaha sukur. Etrafim bana bakinca imreniyo. Herkes bnm yerimde olmk istiyo. Tmm iyi bi isim yok hatta issizim su an. Ama olsun. Acaba bende bu yonde mi imtihandayim. Acaba bnm bebegim olmucak mi bnm de eksigim o mu olacak

Aynı durumdayız ve bende aynennn senin gibi düşünüyorum.

Canım sakın öyle şeyler düşünme ben evlendim 5 yıl korunduk daha üni okuyorduk işimiz gücümüz yoktu sonra hayatımız düzene girdi ama bi 5 yıl daha olmadı 2 tane arada oldu ama düştü çok ağladım tam bende senin gibi düşündüm bıraktım artık tam 10. Yılda oğlum oldu :) üstelik hayatımızın en mükemmel olduğu dönemde oldu öncesinde olsaydı baya bi perişan olurdu yavrum demek ki Rabbim biliyor en hayırlı zamanı şimdi 2. İçin uğraşıyoruz çok sabırsızlanıyorum panik yapıyorum yaş oldu 35 çünkü sonra kızıyorum kendime eskiyi hatırlayınca tevekkül et tatlım en güzel zaman da versin Rabbim inşallah :)

Kızlar bu arada adetim 2 gün sürdü midem çok bulanıyor yazmıştım ya hala midem bulanıyor ve dün gece İlişki oldu sabah pembe leke gelmiş akşam test yapıcam varsa bileyim temkinli davranayım diye pek umudum yok ama belli olmaz içime şüphe düştü kasıklarımda çok ağrıyor şu an dua edin hayırlısı olsun inşaAllah

Sagol canim. Yerlesme olabilir belki test yap canim .

Canim bilemeyiz ki onu .. İşsizligi sorun etme zaten eşin calisiyorsa yetiyorsa sıkıntı yok.. Yani aslinda cok üstünde duruyoruz onun etkisinin buyuk oldugunu dusunuyorm. Kaçan kovalanir misali .. Mesela bak benim evim var arabam var esim Allaha sukur dinine duskun evine duskun cocugum var cocugum cok uslu ama illaki bir yerden birsey cikiyor. İllaki bir yerden sinav oluyorm. Verip de sinav yapabilir. Sen cok cocuk istersin o cocuktan cekmedigin kalmaz. Keske olseydi de bunlari bana yaşatmasaydi dersin. O yuzden hakkimizda hayirliysa hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim bize ..

Ne güzel yazmışsın MaşaAllah :)
Amin canım

Dogru diuosun canim. Ama bnm hic belirtim biseym yok.hep boyle oluyo. Son gunlet belirtjm oluyo o da adet belirtisi oluo

Ne güzel yazmışsın MaşaAllah :)
Amin canım
Tesekkur ederim :)) mesela bak benimle birlikte bi arkadasimda korunmayi birakmisti. Onunda benimde olmadi hâlâ ikinci cocuklarimiz. Oda bende takinti yapiyordk sonra iyiki hamile olmamisim dedi cunku aniden tasinmasi gerekti cok zor zamanlar yasadi .. Simdi benimolsaydi eminim cok zorlancaktm cunku melek gibi kizim milleti ornek almaktan hep huy degistirdi cok zorlaniyrm. Herseyde bir hayir var iste.. Benim arkadasimin kardesi 15 yasinda kocaya kacti geri aldilar herkesin icinde zina yaptigini onunla evlenmesi gerektigini soylemis perisan oldular keske ölüp gitseydi dediler yani cok zor .. Bi akrabam hasta oldu 6 tane cocuk bi anneyi bakmaya laf yapiyor ..

Dogru diuosun canim. Ama bnm hic belirtim biseym yok.hep boyle oluyo. Son gunlet belirtjm oluyo o da adet belirtisi oluo
Bi doktora git canim... Hormonlarina filan bi baktir .. Hem boyle hissetmen cok normal :) benim evim duzeltildiginde sanki burda hic yasamayacakmisim gibi geliyor diyordm sonra alistm, cocugum hic olmaz gibi dusunuyrdm ilk ayda gec dollenmede olsa oldu, sonra o hic dogmayacakmiş gibi geliyor ilk dogdugu andan itibaren sanki hep varmis gibi geliyor. Sen herseye baktir ..

Evet canım bu yüzden bişeyi isterken hep hayırlısını istemek olmayınca da hayırlısı böyleymiş deyip tevekkül etmek lazım sabır mümin için en güzel şey

Ayy sen çok güzel konuşuyorsun bayıldım MaşaAllah sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…