- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ayy tesekkur ederimm :)) bende sizi cok sevdim gercekten.. :) bazen cok bilincli olsakta unutuyoruz istediklerimize odaklaniyrZ. Ben oyle yaptm illede ikinci olsn diye cok dua ettim ama simdi artik takmiyrm. :))Ayy sen çok güzel konuşuyorsun bayıldım MaşaAllah sana :))
gerçekten öyle maşallah :)Tatlı dillim o benim. İnsanın içini ferahlatıyor dedikleri :)
Amin sagolun canimOvvvv bu çok fena olmuş ya
Senin sağlığın herşeyden daha önemli tabikide doktor öyle diyosa dinlemek lazım.. Allah tez zamanda şifa versin inşallah..
Evet oyle rabbim büyük Allahtan kizim var şükürAyyy canim cok üzüldüm. Ama soyle dusunelim belkide rabbim boyle kararladi. Boyle olmasini istedi belkide. aonucta senle alakali bisi degil
Hormon sonuçların çıksın canım bence ona göre hareket et kaş yapalım derken göz çıkarmayalımKızlaar şmdi nasıl bi yol izleyeceğim bilemiyorum aklım karışık. Pazartesi hormon baktıracağım. Extra bişi napıyım, yada yapmaym mı? Aklım çok karışık..
Onu yapıcam zaten ablacm sonrasında napçam hiç bilmiyorum kafam çok karışık yaHormon sonuçların çıksın canım bence ona göre hareket et kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Hormon testini nerede yaptiricaksin canimOnu yapıcam zaten ablacm sonrasında napçam hiç bilmiyorum kafam çok karışık ya
Araştırma Hastanesine gideceğim canm orda yaptırcamHormon testini nerede yaptiricaksin canim
Randecuya gerek oliyo mu yada baska nerede yapılırAraştırma Hastanesine gideceğim canm orda yaptırcam
Devlet Hastanesi kadın doğumda, özel kadın doğumda yapılır canım.. Randevuyu ben sabah erken gidip alıyorm sonra sıramı bekliyorum ne kadar erken gidersem o kadar iyi oluyo tabi. Kan veririrm büyük ihtimalle öğleden sonrada alırım sanırımRandecuya gerek oliyo mu yada baska nerede yapılır
Canim olmadim hasta garip bi şey akintim var ama ilk defa boyle farkli krem renk ama kahveyede benziyor cok acik kahve hastaligimiz bittiğinde son gün olan akinti gibi cok acil kahve kahve bile sayilmaz ama hic belirtim yok ihtimal vermiyorumSelam btnem, seninki eğer Tamamen gelmediyse bence yerleşme olabilir. Bu kadar erken gelmesinin imkanı yok bence erken yumurtlamadıysan.
Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur
Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur :)
Hiç belli olmaz o btnem. Hayırlısı olsn. Regl gününde test yap benceHastalanmadim canim ama o akintim devam ediyor ara ara oluyor ilk defa gördüm kahve rengi bile denilemez garip bi şey
Ayy insallh hamilesindir bak heyecanlandim simdi canim. Bat 4 haxirandi sanirim .. Sen bi test yap en iyisi pazartesi günüHastalanmadim canim ama o akintim devam ediyor ara ara oluyor ilk defa gördüm kahve rengi bile denilemez garip bi şey
Kolay gelsin canm. Hiç bişicik olmaz daha. Ben hamile oldığumu öğrenmeden önce bütün evi dip temel devşirdim sonra bütün gece baş dönmesinden halsizlikten geberdim.o ayrı bide adetm de gecikmşti ona rağmen temzlk yaptm ama ondan kaynaklı düşmedi tabi :)Kizlar ben kendimi hoc koruyamiyorum
Anneme temzlik yapiyorum. Dizleri agriyo onun yapamiyo pek. Napcam. Gene tutmucak bebis.
Insallah bebis varsa bisi olmaz genede dikkatli olmak lazm. Belim cok agriyo bu arada. Saat gibi vuruyo zonk zonk.Kolay gelsin canm. Hiç bişicik olmaz daha. Ben hamile oldığumu öğrenmeden önce bütün evi dip temel devşirdim sonra bütün gece baş dönmesinden halsizlikten geberdim.o ayrı bide adetm de gecikmşti ona rağmen temzlk yaptm ama ondan kaynaklı düşmedi tabi :)
Çokta zorlama ağrıyorsa dinlene dinlene yap canm bebiş için değil kendine dikkat etInsallah bebis varsa bisi olmaz genede dikkatli olmak lazm. Belim cok agriyo bu arada. Saat gibi vuruyo zonk zonk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?