Biz Bize Yeteriz...

Kızlaar şmdi nasıl bi yol izleyeceğim bilemiyorum aklım karışık. Pazartesi hormon baktıracağım. Extra bişi napıyım, yada yapmaym mı? Aklım çok karışık..

Randecuya gerek oliyo mu yada baska nerede yapılır
Devlet Hastanesi kadın doğumda, özel kadın doğumda yapılır canım.. Randevuyu ben sabah erken gidip alıyorm sonra sıramı bekliyorum ne kadar erken gidersem o kadar iyi oluyo tabi. Kan veririrm büyük ihtimalle öğleden sonrada alırım sanırım

Selam btnem, seninki eğer Tamamen gelmediyse bence yerleşme olabilir. Bu kadar erken gelmesinin imkanı yok bence erken yumurtlamadıysan.
Canim olmadim hasta garip bi şey akintim var ama ilk defa boyle farkli krem renk ama kahveyede benziyor cok acik kahve hastaligimiz bittiğinde son gün olan akinti gibi cok acil kahve kahve bile sayilmaz ama hic belirtim yok ihtimal vermiyorum

Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur
Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur :)

Hastalanmadim canim ama o akintim devam ediyor ara ara oluyor ilk defa gördüm kahve rengi bile denilemez garip bi şey

Kizlar ben kendimi hoc koruyamiyorum
Anneme temzlik yapiyorum. Dizleri agriyo onun yapamiyo pek. Napcam. Gene tutmucak bebis.
Kolay gelsin canm. Hiç bişicik olmaz daha. Ben hamile oldığumu öğrenmeden önce bütün evi dip temel devşirdim sonra bütün gece baş dönmesinden halsizlikten geberdim.o ayrı bide adetm de gecikmşti ona rağmen temzlk yaptm ama ondan kaynaklı düşmedi tabi :)

Insallah bebis varsa bisi olmaz genede dikkatli olmak lazm. Belim cok agriyo bu arada. Saat gibi vuruyo zonk zonk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…