- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben zaten parcaladim kendimi. Kizkende hep agir kaldirirdim annemin beli dizi agriyo diye. Bu yasta sakatlicam kndmi. Hic umitli degilim hic. Bide bayramdan snra kv nin gunu var. Kiyden gelcek burdaki evini temzlicek. Gecende laf atiyo bana. Ne guzel temzlemisin evini diyo gecende temzlk yaptm ya onudiyo. Bayramdan snra bnm de olmasi lazm dedi. Valla bm cok yaptm bidaha kurbana yaparm dedm. Temzlk gormesin gozum dedm:) bide onun gunu bayramdan snra persembe bnde bnm kendi gunumu carsambaya alcam. Boylece gitmek zorunda kalmicam:))Çokta zorlama ağrıyorsa dinlene dinlene yap canm bebiş için değil kendine dikkat et
Ben kadın tutuyorum kayınvalideme aynı evde oturuyoruz çalışıyorum haftasonları geziyoruz eşimle oğlumla geçiyor vakit 15 günde 1 kadın tutuyorum ben de kendimi yormayı geçtim ailemle geçireceğim vakitten çalıp temizlik yapamam ama çalışmasam yaparım tabii hemde fazlasıyla tek hayalim ev kadını olmak zatenBen zaten parcaladim kendimi. Kizkende hep agir kaldirirdim annemin beli dizi agriyo diye. Bu yasta sakatlicam kndmi. Hic umitli degilim hic. Bide bayramdan snra kv nin gunu var. Kiyden gelcek burdaki evini temzlicek. Gecende laf atiyo bana. Ne guzel temzlemisin evini diyo gecende temzlk yaptm ya onudiyo. Bayramdan snra bnm de olmasi lazm dedi. Valla bm cok yaptm bidaha kurbana yaparm dedm. Temzlk gormesin gozum dedm:) bide onun gunu bayramdan snra persembe bnde bnm kendi gunumu carsambaya alcam. Boylece gitmek zorunda kalmicam:))
Ohhhh iyi yaptın kız ama annende de çok yorma kendini belkide bu kadar hırpalanıyosun diye olmuyordur. Allah korusunBen zaten parcaladim kendimi. Kizkende hep agir kaldirirdim annemin beli dizi agriyo diye. Bu yasta sakatlicam kndmi. Hic umitli degilim hic. Bide bayramdan snra kv nin gunu var. Kiyden gelcek burdaki evini temzlicek. Gecende laf atiyo bana. Ne guzel temzlemisin evini diyo gecende temzlk yaptm ya onudiyo. Bayramdan snra bnm de olmasi lazm dedi. Valla bm cok yaptm bidaha kurbana yaparm dedm. Temzlk gormesin gozum dedm:) bide onun gunu bayramdan snra persembe bnde bnm kendi gunumu carsambaya alcam. Boylece gitmek zorunda kalmicam:))
Çalışıyosan yapacak bişey yok ablam zaten kv ile iyi duruyosunBen kadın tutuyorum kayınvalideme aynı evde oturuyoruz çalışıyorum haftasonları geziyoruz eşimle oğlumla geçiyor vakit 15 günde 1 kadın tutuyorum ben de kendimi yormayı geçtim ailemle geçireceğim vakitten çalıp temizlik yapamam ama çalışmasam yaparım tabii hemde fazlasıyla tek hayalim ev kadını olmak zaten
Olabilir valla. Annemin gunu olur kos oraya bi gun onceden. Temizligi yap sil supur ikrama yardm et. Bi kv ye gidersem oleyim. 150 metrekare zaten bnm ev temzligi bitiriyo bni bide ugrasamam yapamiyom valla takatim yok. Anneme bile gitmesem surat asiyo. Hasta cunku. Ama kv hasta degl genc yapsn valla. Arife gunu gitcez koye. Daha onceden gelin diyolar. Tabi is var. Esim de uyurum ben arife aksamustu geliriz diyo. Bisi diyemiyolar. Hazira gidiyoz. Napim. Burdaki evleri bitti bide koye gitcem is yapmaya. Hicte bile. Bnm de 1 canim var yaa. Ogretmenlk yapiyodm. 3te geliyodm yorgun argn. Daha gelmeden ariyodu misafr var gel sende. Eve gitmeden oraya gidiyodm cay servisine. Smdi evdeym ya yararlancak. Yok valla yuz vermiyorum. Mesafe koydum en basta banane valla.Ohhhh iyi yaptın kız ama annende de çok yorma kendini belkide bu kadar hırpalanıyosun diye olmuyordur. Allah korusun
Ben zaten ucretli ogretmenlk yapiyorm. O da kisin zaten yaz tatili bos ve maas yok. Kendime bile tutmam temzlkci. kendim yaparm ona da tutamam. Halilarini bile elde yikiyo eski usul.bisuru para verdm bnm halilara yikamaya verdm de. Onunkilerini elde yikicam taaabiiiii:))Ben kadın tutuyorum kayınvalideme aynı evde oturuyoruz çalışıyorum haftasonları geziyoruz eşimle oğlumla geçiyor vakit 15 günde 1 kadın tutuyorum ben de kendimi yormayı geçtim ailemle geçireceğim vakitten çalıp temizlik yapamam ama çalışmasam yaparım tabii hemde fazlasıyla tek hayalim ev kadını olmak zaten
annem yok canım vefat etti ama yaşasa da kıyamazdı zaten yaptırmazdı hiç yaptırmadı zatenOhhhh iyi yaptın kız ama annende de çok yorma kendini belkide bu kadar hırpalanıyosun diye olmuyordur. Allah korusun
çok seviyorum kayınvalidemi dünya tatlısı bir insan Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallahÇalışıyosan yapacak bişey yok ablam zaten kv ile iyi duruyosun
Memnunsan sorun yok. Bnm annem de hasta. Bisuru hastaligi ilaclari var. Kiyamiyorum. Kv de bastan cok sinir ettiler bni. Smdi mesafe koydum.çok seviyorum kayınvalidemi dünya tatlısı bir insan Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah
Ayy bende ayni canim.. Nerde temizlik orda ben .. Anneme gidiyrm kv gidiyrm.. Anneme severek isteyerek gidiyrm annemde bana yardm ediyr Allah razi olsn. Kayinvalideme de gidiyrm temizligi seviyrm ama sinir oldugum ben uzaktayim gidip temizlik yapiyrm orda benden buyuk iki eltim asla asagiya inmez yardim etmezler zaten pisletenn onlarin cocuklari .. Evlendigimden beri bir kere onlari evi temizlerken gormedim. Bi cay bile hazirlamazlarMemnunsan sorun yok. Bnm annem de hasta. Bisuru hastaligi ilaclari var. Kiyamiyorum. Kv de bastan cok sinir ettiler bni. Smdi mesafe koydum.
Olsun canım Allah rızası için yap mükafatını verir Rabbim inşaAllahAyy bende ayni canim.. Nerde temizlik orda ben .. Anneme gidiyrm kv gidiyrm.. Anneme severek isteyerek gidiyrm annemde bana yardm ediyr Allah razi olsn. Kayinvalideme de gidiyrm temizligi seviyrm ama sinir oldugum ben uzaktayim gidip temizlik yapiyrm orda benden buyuk iki eltim asla asagiya inmez yardim etmezler zaten pisletenn onlarin cocuklari .. Evlendigimden beri bir kere onlari evi temizlerken gormedim. Bi cay bile hazirlamazlartemixlikten cok ona sinir olurumm . kayinvalidem koye gider oraya beni cagirir koyden evine donmeden ben gider temizlerim temiz eve gelir. Ama ust katlarindaki eltimler inmezler hic bakmazlar eve
Ayy yok valla isim olmaz banane. Bnm miaafirim okuca o hic bana gelmiyo mesela. 1 haftalik evliydim. Ev mevlidi yapicam. Giristim sil supur evimi. Annem geldi o gitri gunu varms. Bi de akrabalari laf yapms gelinini niye getrmedn diye. O da bana yardm etse bnde giderdm. bna yemwge gelicekleri zaman son dakka gelirler hersey hazir olunca. Bnde ona oyle gitmeye basladm. Ama annem oyle degl. Geliyo yardm edio. Bi iki cesit ikram yapar bana yardm olsn diye. Anneyle kv ayni olsaydi adi kv olmazdi zaten.Ayy bende ayni canim.. Nerde temizlik orda ben .. Anneme gidiyrm kv gidiyrm.. Anneme severek isteyerek gidiyrm annemde bana yardm ediyr Allah razi olsn. Kayinvalideme de gidiyrm temizligi seviyrm ama sinir oldugum ben uzaktayim gidip temizlik yapiyrm orda benden buyuk iki eltim asla asagiya inmez yardim etmezler zaten pisletenn onlarin cocuklari .. Evlendigimden beri bir kere onlari evi temizlerken gormedim. Bi cay bile hazirlamazlartemixlikten cok ona sinir olurumm . kayinvalidem koye gider oraya beni cagirir koyden evine donmeden ben gider temizlerim temiz eve gelir. Ama ust katlarindaki eltimler inmezler hic bakmazlar eve
Valla parcaladm kndmi baskalari icin yapamam artik canim. Gucum yok ki. Belim agriyo gercekten cok . Genc o. Bnden daha saglam valla.yapsin.Olsun canım Allah rızası için yap mükafatını verir Rabbim inşaAllah
Benim temizlikten yana sıkıntm yok seviyrm yapmayi. Kayinvalidem de bana yardim eder yemeklere filan beni yakin görür beni cagirir hosuma gider ama orda temizlik yaparken onlar hic inmediklerinde sinir oluyrm. Yine onlara laf soylemiyor kayinvalidem .. :))) en azindan oda kizsa .. Diyrm niye kizmiyorsn nasil sabrediyorsn oda ah ahh bilsen ben neler bekledim de oadi alistim artik diyo.. Kadini kullaniyorlar resmen üzülüyorm..Olsun canım Allah rızası için yap mükafatını verir Rabbim inşaAllah
Benim kayinvalidem de yapar canim ama ben yinede herseyi kendim yaptim onlara firsat vermedim daha cok yapmaz :) annen gibi olmaz tabi ben hamileyken annem cok yardim etti hâlâ ediyor :)Ayy yok valla isim olmaz banane. Bnm miaafirim okuca o hic bana gelmiyo mesela. 1 haftalik evliydim. Ev mevlidi yapicam. Giristim sil supur evimi. Annem geldi o gitri gunu varms. Bi de akrabalari laf yapms gelinini niye getrmedn diye. O da bana yardm etse bnde giderdm. bna yemwge gelicekleri zaman son dakka gelirler hersey hazir olunca. Bnde ona oyle gitmeye basladm. Ama annem oyle degl. Geliyo yardm edio. Bi iki cesit ikram yapar bana yardm olsn diye. Anneyle kv ayni olsaydi adi kv olmazdi zaten.
Ayy canim. Bni itip kakmadilar ama bastan cok cektim nisanliyken. esimle lisede tanstik. 10 yildir tanisiyoduk biz evlenmeden once. Nasilsa evlencem ya herseyi mi eksik yapmak istesiler. Ucuza kacmak istediler. Cok uzduler. Esimin de yasi yoktu. Hani bi 30 olsa calissa biriktirse onlara sormazdk. Ama esim de bn de 25 bile degildk tam. 23te nisanlandik. 2 3 sene calisti onu da eve verdi. Para olmaynca mecbur kaldik onlara. Eaim askerdi. Bni cok uzduler. Ailem cok destek cikti gorduler arkam var ve lafimi esirgemiyorum. mesafemi de koydum. Esim de yanimda. Mecbur kaldilar susmaya. Insanlar fena yaa. Nasilsa sevgilisi nasilsa evlencek nasil ucuza kapatiriz diye baktilar hep. Cok sukr yine de borc fln birakmadilar. Ama ilk 2 3 ay elimizde hic paramz yoktu cok zorluk cektk. Kirada degiliz sukur yine de allah razi olsun borcumuz yoktu. Evlendk tamamen ayrildik. Amaaan neyae canlarim benim. Kocisler sagolsun.Ayy bende çok fazla fedakarlık yaptım hep, hep karşılığında itildim kakıldım o yüzden şimdiii kılımı kıpırdatmam zaten görüşmüyorm öyle bi derdim yok yani ama yarın anneme gitçem nasl olsa hastayım az silip süpürürüm
İyi yapmissin ezdirme canim kendini. Benimki annemden yaşli cok kullaniyorlsr kadini diye yardim ediyrm. Ama bi yanlisi gorunce koyuyorm mesafeyi o zamn anliyor iyi davraniyor. Ben 18 de nisanlandm 19 da evlendm. Eltilerimin biri 5 yas digeri 10,yas buyuk ben ne aldiysam onlarda evlerini yeniledi aldilar. Benide bunlar yordu. Allah razi olsn eslerimizden .. Ne istesem aldi benimkide zaten cok sey istemezdm de .. Yani insanlar bizi boyle yapiyor. Bazen o kadar soguyorum ki insanlardan anlatamam.Yani yanls anlamayin gadsar biri degilim ben cok yufka yurekliyimdir. hani yasli olsa yapamasa falan bn de yaparm. Giderim. Ama bana hc yarsm etmiyoken bnm de icimden gelmiyo yani. Zaten agir is yapmamam lazm gercekten bugun belim inanilmaz agriyo.
İyi yapmissin ezdirme canim kendini. Benimki annemden yaşli cok kullaniyorlsr kadini diye yardim ediyrm. Ama bi yanlisi gorunce koyuyorm mesafeyi o zamn anliyor iyi davraniyor. Ben 18 de nisanlandm 19 da evlendm. Eltilerimin biri 5 yas digeri 10,yas buyuk ben ne aldiysam onlarda evlerini yeniledi aldilar. Benide bunlar yordu. Allah razi olsn eslerimizden .. Ne istesem aldi benimkide zaten cok sey istemezdm de .. Yani insanlar bizi boyle yapiyor. Bazen o kadar soguyorum ki insanlardan anlatamam.( gaddar gormuyorum seni güclü görüyrm canim :) zelihada senin gibi ...[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?