Biz Bize Yeteriz...

Ayy insallh hamilesindir bak heyecanlandim simdi canim. Bat 4 haxirandi sanirim .. Sen bi test yap en iyisi pazartesi günü )
Valla bilmiyorum CNm bugünde devam ediyor sürekli olmuyor ama bakalim ayin 4 un de neler olacak hastalanarak miyim.ben nedense hamilelik suphesine kapilamiyorum.hic belirtim yok belki de bu hastalanacigimin belirtisi

Ben pek zannetmiyorum canm hastalanmazsın gibi geliyor :)
Durumdan haberdar ederim canm ama hic belirtim yok inş.hastalık belirtisi değildi iç camasirima baktigim zaman leke baya görülüyor kaç gündür böyle bende neden olduğunu anlamiyorum hatta görünce hastalanacagimi düşündüm ama gelen bisey yok kasik agrim felanda yok normal gunum gibi geçiyor

Bende anlayamadım ki canım ya. Çocuk çocuk diye diye olan düzenimizi de kaçırdık resmen

Bi degisiklik oldugu kesin canim. Umarim hamilesindir. Su gruptan biri hamile kalsa kndm kadar sevincem artik. Bi biz kaldk ya

Bel agrim ve kasik agrim gecti bnm. Temzlktendi heralde. Uyandigimda bisi yoktu. 5 gun kaldi bata. Bi belirti olurdu illa ki ama yok. Sanirim bebis bu ay da gelmicek.

Evet gecti canim ama ben zaten duzensiz oluyordm. Progestan kullanirken duzenli olmustm. Bu ay kullanmadim. Olmadm.. Adet sancim gecti ama kasiklarima ara ara cok fena agri giriyor kist olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…