- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canim kasiklarimda batiyo. Bu ay temzlklerden erken gelcek adet galibaCanım eşin işten gelince az masaj yapsın beline
Olablr canım benim.öyle olunca adetm geliyo hepCanim kasiklarimda batiyo. Bu ay temzlklerden erken gelcek adet galiba
Bekleyip gorcez sanirim.Olablr canım benim.öyle olunca adetm geliyo hepordan anlıyorum zaten geleceğini
Ayne canim 8i .6 gun kalms8 miydi senn canm
Ne bilim pek umudum yok canim. Bakicaz bakalm.Oo az kalmş canm maşallah. Hadi bakalm hayırlısı
Hiiç belli olmaz canım :)Ne bilim pek umudum yok canim. Bakicaz bakalm.
Valla bilmiyorum CNm bugünde devam ediyor sürekli olmuyor ama bakalim ayin 4 un de neler olacak hastalanarak miyim.ben nedense hamilelik suphesine kapilamiyorum.hic belirtim yok belki de bu hastalanacigimin belirtisiAyy insallh hamilesindir bak heyecanlandim simdi canim. Bat 4 haxirandi sanirim .. Sen bi test yap en iyisi pazartesi günü)
Hala devam ediyor canim az kaldi 4 temmuza hastalanarak miyim bilmiyorum hic belirtince yok belki de hastalik belirtisi bu baya belirgin bir leke sütlü kahve renginde bende neden olduğunu merak etmeye basladimHiç belli olmaz o btnem. Hayırlısı olsn. Regl gününde test yap bence
Durumdan haberdar ederim canm ama hic belirtim yok inş.hastalık belirtisi değildi iç camasirima baktigim zaman leke baya görülüyor kaç gündür böyle bende neden olduğunu anlamiyorum hatta görünce hastalanacagimi düşündüm ama gelen bisey yok kasik agrim felanda yok normal gunum gibi geçiyorBen pek zannetmiyorum canm hastalanmazsın gibi geliyor :)
Bende anlayamadım ki canım ya. Çocuk çocuk diye diye olan düzenimizi de kaçırdık resmenDurumdan haberdar ederim canm ama hic belirtim yok inş.hastalık belirtisi değildi iç camasirima baktigim zaman leke baya görülüyor kaç gündür böyle bende neden olduğunu anlamiyorum hatta görünce hastalanacagimi düşündüm ama gelen bisey yok kasik agrim felanda yok normal gunum gibi geçiyor
Bi degisiklik oldugu kesin canim. Umarim hamilesindir. Su gruptan biri hamile kalsa kndm kadar sevincem artik. Bi biz kaldk yaDurumdan haberdar ederim canm ama hic belirtim yok inş.hastalık belirtisi değildi iç camasirima baktigim zaman leke baya görülüyor kaç gündür böyle bende neden olduğunu anlamiyorum hatta görünce hastalanacagimi düşündüm ama gelen bisey yok kasik agrim felanda yok normal gunum gibi geçiyor
Benimde bütü agrilarim.gecti adet de olamadim.Bel agrim ve kasik agrim gecti bnm. Temzlktendi heralde. Uyandigimda bisi yoktu. 5 gun kaldi bata. Bi belirti olurdu illa ki ama yok. Sanirim bebis bu ay da gelmicek.
Canim srnin bat gecmedi miBenimde bütü agrilarim.gecti adet de olamadim.duzenim hep bozuldu .. Gece hic uyiyamadim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?