- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.001
Ay allah korusun. ya bnm de hic belirtim yok. Nötr yani. Bu bayram nasil geccek bilmiyorum.Evet gecti canim ama ben zaten duzensiz oluyordm. Progestan kullanirken duzenli olmustm. Bu ay kullanmadim. Olmadm.. Adet sancim gecti ama kasiklarima ara ara cok fena agri giriyor kist olabilir
Hay allah iyiligini versin zeliss:)) bnm muhtemelen kuru gececek dee. Artk belirtilerle kafayi yemem umarimBenim fazlaca ıslak ve kırmızı geçecek hahaha
Kızzz etrafında bi sürü insan olcak unutursun merak etme :) getirme aklına valla hiç.Hay allah iyiligini versin zeliss:)) bnm muhtemelen kuru gececek dee. Artk belirtilerle kafayi yemem umarim
Ouuuuuvvvvv sizin evde deprem var madem bayramdaBenimde yumurtlama dönemine denk geldi bol ağrılı ve ıslak ve çalışmalı geçecek uuu
Oooo supermis:)))Benimde yumurtlama dönemine denk geldi bol ağrılı ve ıslak ve çalışmalı geçecek uuu
Yok kız ne sakıncası, gelenee kadar devam :)Kizlar size bisi sorucam. Bata 5 gun var. Sizde iliski olabilir mi. Sakincalimidir
Ouuuuuvvvvv sizin evde deprem var madem bayramda
Ay yok canım bırakmayın sakın biz hep bırakıyoduk sanırım yanlış sorun yok hamile kalamıyorum çünkü bu ay tam gaz devam edicez :))Kizlar size bisi sorucam. Bata 5 gun var. Sizde iliski olabilir mi. Sakincalimidir
Ayy çocuk olunca da çok komik oluyor o olay yaa :) kaça göçe hahaja :) çok kötüüü :)hay Allah ım ya :)) ehhh sayılır pek deprem tadında olamıyor bizim ufaklığa çaktırmadan halletmeye çalışıyoz uykusu hafif
Ayy ben devam ettm de noldu gene hüsran gene hüsran :))Ay yok canım bırakmayın sakın biz hep bırakıyoduk sanırım yanlış sorun yok hamile kalamıyorum çünkü bu ay tam gaz devam edicez :))
Ne guzel bisimis o yaa :))Kızlar çakşır otunu duydunuz mu?? Ben baktımda kullananlar kısa sürede hamile kalmş hatta onun yetiştiği bölgedeki hayvanlar onu yediklernden çifter çifter doğuruyomş
Serbest diyosun yani:) ne bilim bebia varsa zarar verir diyolar yaYok kız ne sakıncası, gelenee kadar devam :)
1 haftalik bi boslugumuz oldu yumurtlama sonrasi. Esim gececiyken olmuyo malum ramazan. Napalm olduu kdr artkAy yok canım bırakmayın sakın biz hep bırakıyoduk sanırım yanlış sorun yok hamile kalamıyorum çünkü bu ay tam gaz devam edicez :))
O olduktan sonra geçerli canım, ayrıca oda serbest demişti doktor son bir ay yasak ama tabi içerde bebek olduğunu unutmadan yapın demişti. Sanırım seert darbelerden kaçının demek istediSerbest diyosun yani:) ne bilim bebia varsa zarar verir diyolar ya
Canim ben hamile oldugumu ogrendikten sonra doktor iki hafta iliski yok demisti . kalp atislarini duyduktan sonra bir sıkınti olmadi. Ben doguma gidene kadar sıkıntm hic olmadi o yonden :) herkeste degisebilirde ogrenene kadar devam et sen :)Kizlar size bisi sorucam. Bata 5 gun var. Sizde iliski olabilir mi. Sakincalimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?