Biz Bize Yeteriz...

Kızlar çakşır otunu duydunuz mu?? Ben baktımda kullananlar kısa sürede hamile kalmş hatta onun yetiştiği bölgedeki hayvanlar onu yediklernden çifter çifter doğuruyomş

hay Allah ım ya :)) ehhh sayılır pek deprem tadında olamıyor bizim ufaklığa çaktırmadan halletmeye çalışıyoz uykusu hafif
Ayy çocuk olunca da çok komik oluyor o olay yaa :) kaça göçe hahaja :) çok kötüüü :)
Acele işi hiç sevmem :)))

Serbest diyosun yani:) ne bilim bebia varsa zarar verir diyolar ya
O olduktan sonra geçerli canım, ayrıca oda serbest demişti doktor son bir ay yasak ama tabi içerde bebek olduğunu unutmadan yapın demişti. Sanırım seert darbelerden kaçının demek istedi

Kizlar size bisi sorucam. Bata 5 gun var. Sizde iliski olabilir mi. Sakincalimidir
Canim ben hamile oldugumu ogrendikten sonra doktor iki hafta iliski yok demisti . kalp atislarini duyduktan sonra bir sıkınti olmadi. Ben doguma gidene kadar sıkıntm hic olmadi o yonden :) herkeste degisebilirde ogrenene kadar devam et sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…