Biz Bize Yeteriz...

Ara veririm canim. Biraz buyuturum bebiaimi. Aaaah ah bi olsa bi olsa
Ayy canim yaa ... Olur sen hic merak etme .. Adetlerin duzenliyse stres yapma insallah.. Hayirlisini iste. Bak diger topikte bizimle beraber hamile olmayi bekleyen bir iki arkadasin bosaniyoruz diye topik actigini gordm . bi arkadas hamile hatta .. Ne zor seyler. Yeterki eşimizle mutlu olalim bebek zaten bir nevi emanet.

Adetlerim 29 30 gunde bir olurdu. Smdi 32. Gun oliyorum. Korunmayi birakali boyle. 30 la 32. Gun arasi geliyo. Ama geliyo yani bi sikinti yok o konuda. Ben cok stresli biriyim normaldede. Stres yapiyorum. cevre baskisi var.

Adetlerim 29 30 gunde bir olurdu. Smdi 32. Gun oliyorum. Korunmayi birakali boyle. 30 la 32. Gun arasi geliyo. Ama geliyo yani bi sikinti yok o konuda. Ben cok stresli biriyim normaldede. Stres yapiyorum. cevre baskisi var.
Aman cevre baskisini hiiic takma gercekten. Olur Allahin izniyle. Bende cok stresli biriyim. Aşiri stres yapiyrm. Ben ilk evlendigimde korunurken bile acaba hemen olur mu filan evhamliydim biraz. Kayinvalidem bilmiyor tabi korundugumu hamile kalinca cok sevinmis bende olmuyor cocugu filan sandim demis. Ne olmamasi biz korunuyordk deyince ilk cocukta korunulur mu dedi :)) bana hep ilk basta cocugu olmayin 9 ay sonra cocugu olanlari Anlatiyordu :) bende anlamiyordm tabi ne dusundugunu

Gercektwn cevreden cok sikildm. Kimseyle bi araya gelmek istemiyorum. Ben hep diuodum 1 sene istemiyorum cocuk diye. 1 sene gectiginden beri daha da cogaldi baski. Olmuyo mu acaba diye. Ben de daha dusunmuyoruz deyince kiziyolar. Onlara noluyosa artik. Istiyoruz olmuyo desem adimi kisira kadar cikarirlar. Bnle ayni yilda evlenenler hamile kaldi bide. Iyoce stres yapiyorun.

Kızlar 10.gün böyleydi ama çalışma olmadi ..Dün de 3,4 kez çalışma yaptık yine test yaptm böyleydi, aksam yine yaptm test silikti . .sizce olurmu ?

Eklentiler

• 20160609_222658-1-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…