- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.021
Sorma ya tamda o zamanlarda bnim kizda ya uyumaz yada uyanir filan.. İlk cocuk calismalari cok iyiydi o yuzdebAy yok canım bırakmayın sakın biz hep bırakıyoduk sanırım yanlış sorun yok hamile kalamıyorum çünkü bu ay tam gaz devam edicez :))
Bende duydum canim ama erkek iciyor diye duymustum sen nasil biliyorsn ?Kıslaaarr çakşırrr diyoruum çakşırrrrrrr :))
Tabikide kocişlere :) sperm arttırıcı güçlendiriciymişBende duydum canim ama erkek iciyor diye duymustum sen nasil biliyorsn ?
Yavrucum ben sen geldin diye değil dışardaydm eve geldm eşim evdeydi ondan yazamadım ben anca gitti şmdi ondan yazdm :))Kizlar ne guzel muhabbet ediyordunuz ben gelince niyr sustunuz yaa :))
Anladim zaten canim kacirdim muhabbetiYavrucum ben sen geldin diye değil dışardaydm eve geldm eşim evdeydi ondan yazamadım ben anca gitti şmdi ondan yazdm :))
Aynen canım benim öyle oldu gerçekten..Anladim zaten canim kacirdim muhabbetihic boyle muhabbet edemedik ramazana denk geldi diye sanirim :)
Ben mantar olabilir diye şüphelendim şuan canım. İçi mi yanıyo ağrıyor?Kizlar. Iliski sonrasi bnde yanma oldu yaa aciyo su an hatta. Oturamiyorum desem yeri var. acaba bikac gun ara verdm diye olabilir mi
Ici disi anlayamadm komple bi agri vardi yanmanin da otesinde. ama smdi gectiBen mantar olabilir diye şüphelendim şuan canım. İçi mi yanıyo ağrıyor?
Elma sirkesiyle taharet al canim .. Bende oyleyim suanIci disi anlayamadm komple bi agri vardi yanmanin da otesinde. ama smdi gecti
Gecti su an canim. Ara verdik diye oldu galiba.Elma sirkesiyle taharet al canim .. Bende oyleyim suankremde fayda etmedi .. Sirkeli su cok iyi geliyor .. Yakiyor cok fazla ama Rahatlatiyor:)
Benden tavsiye yapman ilerlerse cok fena cunku.. Ara vermeden olacagini sanmiyrm .. Üşütmüşte olabilirsin ..Gecti su an canim. Ara verdik diye oldu galiba.
Olabilir canim.Benden tavsiye yapman ilerlerse cok fena cunku.. Ara vermeden olacagini sanmiyrm .. Üşütmüşte olabilirsin ..
Canim bugün hastalanmam lazim dun gece iki damla kahverengi leke geldi bende hemen pet koydum sabah kalktim birşey yok yine. Bende sasiriyorum neden boyle oluyor gün içinde belki olurum aksam kahverengiyi görünce kesin hastalandim dedim ama yine birşey yok hic boyle olmazdi diğer günlere gore dun gece daha belirgindir ama normalde hemen gelir hic boyle şeyler yaşanan iki damla gelir sonra şiddetli agrilarim baslar hic öyle değil bu sefer ramazanin etkisini acaba hava değişimini bilmiyorum 26 yasindayim hayatimda ilk defa bunu yasiyorumBi degisiklik oldugu kesin canim. Umarim hamilesindir. Su gruptan biri hamile kalsa kndm kadar sevincem artik. Bi biz kaldk ya
Devam ediyor canm dun iki defa gördüm lekeyi bugün sabah bi şey yok bugün hastalanmam lazim bakalim neler olacakBende anlayamadım ki canım ya. Çocuk çocuk diye diye olan düzenimizi de kaçırdık resmen
Sen bence bugün bi test yap canm sen :)Devam ediyor canm dun iki defa gördüm lekeyi bugün sabah bi şey yok bugün hastalanmam lazim bakalim neler olacak
Ahh canim dengemiz sasti bizim. Artik bzde anlamiuoruz noldugunu. bekle bakalm.Canim bugün hastalanmam lazim dun gece iki damla kahverengi leke geldi bende hemen pet koydum sabah kalktim birşey yok yine. Bende sasiriyorum neden boyle oluyor gün içinde belki olurum aksam kahverengiyi görünce kesin hastalandim dedim ama yine birşey yok hic boyle olmazdi diğer günlere gore dun gece daha belirgindir ama normalde hemen gelir hic boyle şeyler yaşanan iki damla gelir sonra şiddetli agrilarim baslar hic öyle değil bu sefer ramazanin etkisini acaba hava değişimini bilmiyorum 26 yasindayim hayatimda ilk defa bunu yasiyorum
Yok canim ya yapmayacagim hissediyorum kesin olacagim çünkü bir calisma yoktu o yüzden hic hamilelik belirtince yok hep stresten dicem ama bu ay hic umursamadim sadece 10. 12.14.günleri değerlendirmiştir koskoca bir ayda sadece uç guncuk en ufak bir kasik agrim göğüs hassasyetimde yok kesin olacagimSen bence bugün bi test yap canm sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?