Biz Bize Yeteriz...

Ay yok canım bırakmayın sakın biz hep bırakıyoduk sanırım yanlış sorun yok hamile kalamıyorum çünkü bu ay tam gaz devam edicez :))
Sorma ya tamda o zamanlarda bnim kizda ya uyumaz yada uyanir filan.. İlk cocuk calismalari cok iyiydi o yuzdeb ) hep merak ettim bu millet ozellikle ucuncuyu ne ara yapiyor :) yani birini uyutsan digeri var

Bi degisiklik oldugu kesin canim. Umarim hamilesindir. Su gruptan biri hamile kalsa kndm kadar sevincem artik. Bi biz kaldk ya
Canim bugün hastalanmam lazim dun gece iki damla kahverengi leke geldi bende hemen pet koydum sabah kalktim birşey yok yine. Bende sasiriyorum neden boyle oluyor gün içinde belki olurum aksam kahverengiyi görünce kesin hastalandim dedim ama yine birşey yok hic boyle olmazdi diğer günlere gore dun gece daha belirgindir ama normalde hemen gelir hic boyle şeyler yaşanan iki damla gelir sonra şiddetli agrilarim baslar hic öyle değil bu sefer ramazanin etkisini acaba hava değişimini bilmiyorum 26 yasindayim hayatimda ilk defa bunu yasiyorum

Ahh canim dengemiz sasti bizim. Artik bzde anlamiuoruz noldugunu. bekle bakalm.

Kızlar Allâh nasip ederse bu ay eşime keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiriyorum kabul etti çok şükür :) bende adaçayı içicem, maydonozlu sütlü kür yapıcam, bide belime kupa tutturcam.. Bu ay uygulamalar bunlar

Sen bence bugün bi test yap canm sen :)
Yok canim ya yapmayacagim hissediyorum kesin olacagim çünkü bir calisma yoktu o yüzden hic hamilelik belirtince yok hep stresten dicem ama bu ay hic umursamadim sadece 10. 12.14.günleri değerlendirmiştir koskoca bir ayda sadece uç guncuk en ufak bir kasik agrim göğüs hassasyetimde yok kesin olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…