- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.041
Aynen canm haklisin kesin olacagim ama öyle hissediyorum ramazanin etkisi bide memlekete geldim hava değişimi felan etkilenmiş olabilirim hic umudum yok yani kesin hastalanacagimAhh canim dengemiz sasti bizim. Artik bzde anlamiuoruz noldugunu. bekle bakalm.
Hadi gözün aydn canım. Hastalan bitsin de biran önce yoluna bakKizlar kirmizilar geliyor hafif sancim var ara ara
Gelsin de bitsin canim artik .. Benimkide gelse biran oncede bende kürlerime filan başlasam ama bu kez bekliyorum ya gelmiyor.Kizlar kirmizilar geliyor hafif sancim var ara ara
Bebiş bekleriz gelmez, regl bekleriz oda yok :))Gelsin de bitsin canim artik .. Benimkide gelse biran oncede bende kürlerime filan başlasam ama bu kez bekliyorum ya gelmiyor.
Gelmedi canim iki gündür pedle geziyorum hafif bir kasigimda agri oluyor evet oldum diyorum yok acil kahve gibi lekem bugün yine geldi sabahtan beri ilk kez simdi geldiGelsin de bitsin canim artik .. Benimkide gelse biran oncede bende kürlerime filan başlasam ama bu kez bekliyorum ya gelmiyor.
Hastalanmadim canm yaaHadi gözün aydn canım. Hastalan bitsin de biran önce yoluna bak
Ay böyle olması da çok kötü beh. Benmde geçen ay çok uzun sürdü içimi baydı. Seninde baymıştr tahminimce :)Hastalanmadim canm yaaben günümde olurum hic şaşmaz hala yok bisey simdi yine o acik kahve akintim geldi ama başka yok
Aynen canm ya hava değişiminden midir nedir anlayamadim hic gelmiyor bir turlu stres felanda yapmadim hic bu ay üzerine hic dusmedim gün saymadimAy böyle olması da çok kötü beh. Benmde geçen ay çok uzun sürdü içimi baydı. Seninde baymıştr tahminimce :)
Bende canim. Bi gariplik var. Cok fena kasigima agri giriyo. Simsekler cakiyo sanki.Kizlar hayirli bayramlar ben hastalanmadim bugün lekem hic yok belirtince yok testte yapmadim kayinvalide kaliyorum stresten catlayacagim resmen annem evine gidemiyorum kesin bu stresten olmuyorum ben
Ayy canim benim yaa.Benmde sinrlerim çok bozuk. Grmce ve kv ile görüşmüyorm eşim gitti geldi annesine ben kp de bekledm onu geldi arkasndan grmmce de geldi annmlere yemeğe gtçektik kp ısrar etti gidemedik mecbr brlkte yemek yedik böyle mecbur bırakılmaktan nefret ediyorum((
Şşştttt saçmalama canım olurmu öyle şey ümidini kaybetme. Gececi hastasında neden yapamıyosunuz sen çalışmıyorsun zaten ramazan da değil neden o günler evde kalmıyosun sabah hemen ilişki olur sonra uyursunuz. Ben evde olduğumdan hiç bi vardiya sıkntı olmuyor yada eşin eve geçerken senide alsn öyle sabah gidin evinize yapın işte. İhmal etme kuzum.Ve adet oldum kizlar. 2 gun erken geldi. Korunmayi birakali 31. Gun geliyodu. Smdiyse eskisi gbi normal zamaninda 29 gun geldi. Ustelk iliski esnasinda geldi. Ben anlamadm hicbisi kizlar. Benim onceden kahverengi leke gelirdi. Smdi direkt pembe geldi. Kirmiziya yakin. Ustelik kotu haber. Temmuzdaki yumurtlama haftam esimin gececi oldugu hafta. yani bnm evde kalmayacagim hafta. Yani bidaha ki ay da olmucak. Ben umudumu kestim artik. olmuyo olmucak belkide hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?