- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.061
Bende sen gibi oldum canim .. Hatta ve hatta günüm gectiginden beri midem bulaniyorVe adet oldum kizlar. 2 gun erken geldi. Korunmayi birakali 31. Gun geliyodu. Smdiyse eskisi gbi normal zamaninda 29 gun geldi. Ustelk iliski esnasinda geldi. Ben anlamadm hicbisi kizlar. Benim onceden kahverengi leke gelirdi. Smdi direkt pembe geldi. Kirmiziya yakin. Ustelik kotu haber. Temmuzdaki yumurtlama haftam esimin gececi oldugu hafta. yani bnm evde kalmayacagim hafta. Yani bidaha ki ay da olmucak. Ben umudumu kestim artik. olmuyo olmucak belkide hic.
Şşştttt saçmalama canım olurmu öyle şey ümidini kaybetme. Gececi hastasında neden yapamıyosunuz sen çalışmıyorsun zaten ramazan da değil neden o günler evde kalmıyosun sabah hemen ilişki olur sonra uyursunuz. Ben evde olduğumdan hiç bi vardiya sıkntı olmuyor yada eşin eve geçerken senide alsn öyle sabah gidin evinize yapın işte. İhmal etme kuzum.
Erken gelmesi daha iyi daha rahat bakarsın bi dahaki aya. İlişki esnasında olması değişik olmş :) iyi denk getirmişsinz.
Zaten o batmalar oldu yazısını görünce tamam yolda.geliyodur dedm. Nitekim öyle olmuş. Bende de öyle olmuştu bu ay çünkü. Hayırlı zaman değilmiş btnem. Belki olsaydo
esim evde yalnz birakmiyor bni. Geceviuken bn evde yalnz kalamiyorum. Anneme godiyorm. O da yazlikta. Yani esim gelir oraya ama o is olmaz yani kizlar. O hafta kesin kapaliyiz. napalim boyle lazimmis. Bu ay yumurtlama haftasini full degerlendirmemize ragmen olmadi. olcagi varsa ilk gunlerde son gunlerde de olur. Hem tatile cikcaktk agustos basinda. Belki de iyi oldu. Rabbim ne zmn verirse o zmn gelir. Takmicam artk cok da uzulmedm kizlar.Bende sen gibi oldum canim .. Hatta ve hatta günüm gectiginden beri midem bulaniyorneyseki bayramin birinci hünü oldm.. Bencede ümidini yitirme sabah spermler daha kuvvetli oluyormus . o yuzden sabah iliski tavsiye ediyorlarmis. Sende zelihanin dedigi gibi yaparsin canim :)
Hayirlisi olsun canim ya .. Nasip olacaksa ilk zaman yada son zamanda da olur gercekten.. Sen adetin bittikten sonra cok caliş .. O zaman tutma şansi yüksek oluyormus yumurtaliklari iyi calisan kadinlarin. Ben son zamanda hamile kalmistim mesela :) adetin tam olmamis olabilir canim bekle gelir heralde.. Ama insallah uzun surmez hemennolup bitersin.. Bende bu ay cok tuhaf hastalandm kasiklarim acayip agriyor bu ay bir gariplik var ama anlamadim..Yalnz kizlar dun gece iliskiden snra geldi. Bi daha yok. Ne agri var ne gelen giden var. Beyaz sivi gelms. Anlamadm
Dengemz sasti canim. Takmicam ben. Bi tatil yapalm. Akisina birakcam. Yumurtlama gunu hesaplamicam.Hayirlisi olsun canim ya .. Nasip olacaksa ilk zaman yada son zamanda da olur gercekten.. Sen adetin bittikten sonra cok caliş .. O zaman tutma şansi yüksek oluyormus yumurtaliklari iyi calisan kadinlarin. Ben son zamanda hamile kalmistim mesela :) adetin tam olmamis olabilir canim bekle gelir heralde.. Ama insallah uzun surmez hemennolup bitersin.. Bende bu ay cok tuhaf hastalandm kasiklarim acayip agriyor bu ay bir gariplik var ama anlamadim..
Tatilde yapınDengemz sasti canim. Takmicam ben. Bi tatil yapalm. Akisina birakcam. Yumurtlama gunu hesaplamicam.
Bence sen bi test yap canim .. Tatil bitince doktora git .. Normal degil cünküKuşlar bugunu sayarsam uç günüm geçti hala olmadim akintimda yok çok kuruyum.o kalede bitti neden anlamadim gitti.hava degisimindenmidir bilmiyorum hic belirtimde yok zaten degerlemdirememistim biliyorsunuz neden olmuyorum ;(
Herşey çok düzenliydi canim bu zamana kadar hic gecikme yasamadim gününde mutlaka gelir adetin.uç gün günde iki defa lekem geldi simdi birşey yok ama testte yapmadim olurum diye bekliyorum sadece uç gün değerlendirme bildim hamileliği dair ne belirtim ne suphem yok yani o yüzden testte yapmadimBence sen bi test yap canim .. Tatil bitince doktora git .. Normal degil cünkü
Canim bir kereden hamile olanlar var yani şüphe neden olmasin ? Yani böyle olduysa test yapmalisin eger negatifse yinede bir doktora gözükmende fayda var diye düşünüyorm.. Yani bir terslik oldugu kesin bu zamana kadar düzenliymiş ne guzel neden bu ay boyle oldu acaba bende cok.merak ettim..Herşey çok düzenliydi canim bu zamana kadar hic gecikme yasamadim gününde mutlaka gelir adetin.uç gün günde iki defa lekem geldi simdi birşey yok ama testte yapmadim olurum diye bekliyorum sadece uç gün değerlendirme bildim hamileliği dair ne belirtim ne suphem yok yani o yüzden testte yapmadim
Valla stresten hava değişiminden diye düşünüyorum canim bir hafta geçsin artik ona gore doktora giderim olmazsan egerCanim bir kereden hamile olanlar var yani şüphe neden olmasin ? Yani böyle olduysa test yapmalisin eger negatifse yinede bir doktora gözükmende fayda var diye düşünüyorm.. Yani bir terslik oldugu kesin bu zamana kadar düzenliymiş ne guzel neden bu ay boyle oldu acaba bende cok.merak ettim..
Canm ihmal etme bence pazartesi falan git, kist falandır Allâh korusun bi hafta uzun süre büyümesiin.Valla stresten hava değişiminden diye düşünüyorum canim bir hafta geçsin artik ona gore doktora giderim olmazsan eger
Tatlim memleketteyim simdi burada gidersen bütün herkes ayaklanir.bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyorCanm ihmal etme bence pazartesi falan git, kist falandır Allâh korusun bi hafta uzun süre büyümesiin.
Hadi ya, test yapmadın dmi? En Azından bi test alıp yapsan çok iyi olur. Aklında soru işareti kalmaz..Tatlim memleketteyim simdi burada gidersen bütün herkes ayaklanir.bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyor
Canim sen tatilini yap bosver gelen gelsin giden gitsin :)) en iyisi bu cunku elinden birsey gelmiyor boşuna streste yapma.. Dönünce bi doktora gidersin yada kisa zamanda doneceksen randevu alirsin simdiden ..Valla stresten hava değişiminden diye düşünüyorum canim bir hafta geçsin artik ona gore doktora giderim olmazsan eger
Canim pihtiliysa adet degilse yerleşme .. Şüpheleniyorsan test yap bence .. Benim annem üç ayina kadar normal adet gibi olmus .. Hic belli olmuyor bazisinda ..Kizlar ben 2gun once iliski sonrasi lekelenme seklinde pembe olarak adet oldum. Dun butun gun boyunca bi iki damla kahverengi geldi. Bugun de ayni sekilde. Anlamiyorum. Gelse bitse. Yada nicin gelmiyo. Yerlesme olabilir mi birden nasil biter
Ohh ne guzel canim tam gaz başliyorsun bende aynen boyle bitkilere yüklenecegim bu ay .. Bi gideyimde aktara bakalim artik ne bulursam hem eşime hem bana alacagim Allah nasip ederse.. İlk olarak sogan kürüme başlayip bi icimi temizleyeyim de :) tabiki duasiz kalmadan.. İnsallah teheccudlere kalkabiliriz.. Birbirimize de dua ederiz.. Gece yapilan dua daha iyi ..Arkadaşlar bu ayki program bende şu ;
Benim yapacaklarım;
+Maydonoz, süt, viks kaynatıp buharına oturcam her gün uygulucam bunu toplam 3 gün. Adetin bitiminden 3-4 gün sonra yapıp sonra hemn ilişki olması gerekiyomş.
+İnofolic başladım bugün günde iki kez içiyorum
+her gün üç tane ceviz, iki tane karanfil çiğneyeceğim.
Eşimin yapacakları;
+Çakşır kökü suyu aldık, ondan sabah akşam içecek. Yarım çay bardağı üstünü suyla tamamlayıp öyle içiliyor. Aç karnına
+Keçiboynuzu özü de aldık, onuda sabah aç karnına 1 yemek kaşığı, akşam yatmadan da 1 yemek kaşığı içecek.
+Hergün en az 3 tane ceviz yiyecek.
Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim şifa versin, meleklerimiz gelsin inşallah. Yapacaklarım bunlar, eğer olumlu sonuç olursa ne yaptın demeyin sonrayada deyin kız size herşey feda olsun.
Tabii bol bol duayı da bırakmıyoruz.
_Ravzaa_ in tavsiyesiyle her gün en az 1 kenzül-arş okunacak.
İnşallah Rabbim aratmadan tez vakitte nasip eder hepimize.
Pihtili degil canim. Pembe gibi leke lekeydi. Sonrada kahverengi sulu gibiydi bi iki damla. Su an da agrim var. Ama gelen giden yok.Canim pihtiliysa adet degilse yerleşme .. Şüpheleniyorsan test yap bence .. Benim annem üç ayina kadar normal adet gibi olmus .. Hic belli olmuyor bazisinda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?