Biz Bize Yeteriz...

Haziranda esimle birtikte olduk sonuna dogru yani adetim bitti biz iliskiye girdim ve benin sag kasigimda agri var ara ara sabahlari midem bulaniyor hamile ola bilirmiyim adetime 13, var

Haziranda esimle birtikte olduk sonuna dogru yani adetim bitti biz iliskiye girdim ve benin sag kasigimda agri var ara ara sabahlari midem bulaniyor hamile ola bilirmiyim adetime 13, var
Adetine daha cok varmis canim yaa .. Sen bebek istiyorsan degerlendirmeye devam et . mide bulantisina takilma fazla benimde günüm gecmisti sabahlari midem bulaniyordu 5. Gün hastalandm hâlâ midem bulaniyor .. Fazla belirti arama bence yoruluyor insan..

Sende al biran önce birlikte başlayalım. Aktara gidince polikistik over olduğunu söyle, sana ona göre bi bitki versin iyi gelecek bişi canım

Canim sen tatilini yap bosver gelen gelsin giden gitsin :)) en iyisi bu cunku elinden birsey gelmiyor boşuna streste yapma.. Dönünce bi doktora gidersin yada kisa zamanda doneceksen randevu alirsin simdiden ..
Haklisin canim zaten öyle yapiyorum bugünde hastalanmadim bu ay bitki çayı çok içtim blkide ondan olmuştur

Kizlar 9 temmuz itibariyle 5 günüm gecti
Aaa bende bu takvimi kullaniyorm :) benimde bes gün geciktikten aonra olmustu ama benimki gecikiyor zaten :) sen bence eve gecince test yaptir canim .. Dikkat et yinede kendine .. Artik insallah bebis vardir ama yoksada üzülmemeye caliş .. En kötüsüne aliştir kendini. Benim catlamayan yumurtamdan bile acaba olabilor mi diye ümidim vardi:)

Gelsin gelsin gelmesi iyi canım. Sen bu ayı boş geçeceksin dmi? Ypacak mısın sende kür mür :)
Valla bilmiyorum canim. Bos gecmicem de. Ustune dusmucem yani. Yumurtlama zamani evde deglm cnku. ama gecen ay evdeydim degerlendirdm gene olmadi. Ondan allahtan umut kesilmez tabi. ama en azindan gunlere takilmamis olcam. Kur fln bilmiyorum ki yapsammi

Bence en azından şu maydonozlu kürü yap bide eşine keçiboynuzu özü başlat içsin bi aüre içmek gerekiyormş aktarda bi kavanoz 13 tl falan çok bişide değil sabah öğle akşam içir faydalı sonuçta. Yada aksuvitalin karışımı var onu kullansın avicenna adı. Şimdiden başlaması daha etkili olur öbür aya.

Bence boş gecme canim .. Zaten kürler filan ilk ayda etki etmeyebilir. Eşine mutlaka basla sende karisim filan al en azindan bir yerden başla :)

Keciboynuzu ozu var bizde. 2 ay once kullandi 1 ay icti. Ramazanda icemedi unuttu hep. Bu ay icireym madem gene. maydanoz kurunu dun aksamm arastirdim. Ama heryerde farkli yaziyo. 3gun ust uste diyo gunde 3 kere diyo. Kimi su ile kimi ut ile demis. Kimi 3gunun sonunda iliski dems. Kimi uygularken hergun iliski dems. Bn anlamadm yani. Nasil olcak o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…