- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.081
Pazartesiye kadar bekle bence canim belki gec gelir belki gelmez De mutlu haberini senden aliriz :)Pihtili degil canim. Pembe gibi leke lekeydi. Sonrada kahverengi sulu gibiydi bi iki damla. Su an da agrim var. Ama gelen giden yok.
Adetine daha cok varmis canim yaa .. Sen bebek istiyorsan degerlendirmeye devam et . mide bulantisina takilma fazla benimde günüm gecmisti sabahlari midem bulaniyordu 5. Gün hastalandm hâlâ midem bulaniyor .. Fazla belirti arama bence yoruluyor insan..Haziranda esimle birtikte olduk sonuna dogru yani adetim bitti biz iliskiye girdim ve benin sag kasigimda agri var ara ara sabahlari midem bulaniyor hamile ola bilirmiyim adetime 13, var
Sende al biran önce birlikte başlayalım. Aktara gidince polikistik over olduğunu söyle, sana ona göre bi bitki versin iyi gelecek bişi canımOhh ne guzel canim tam gaz başliyorsun bende aynen boyle bitkilere yüklenecegim bu ay .. Bi gideyimde aktara bakalim artik ne bulursam hem eşime hem bana alacagim Allah nasip ederse.. İlk olarak sogan kürüme başlayip bi icimi temizleyeyim de :) tabiki duasiz kalmadan.. İnsallah teheccudlere kalkabiliriz.. Birbirimize de dua ederiz.. Gece yapilan dua daha iyi ..
Yok canim yaa. Asil gunu bugundu. Bugun heldi artik iyice. 2 gun erken oldu yani. Insallah uzun surmez.Pazartesiye kadar bekle bence canim belki gec gelir belki gelmez De mutlu haberini senden aliriz :)
Benim gibi olmasında. Hala geliyo ilişkilerden sonraYok canim yaa. Asil gunu bugundu. Bugun heldi artik iyice. 2 gun erken oldu yani. Insallah uzun surmez.
Haklisin canim zaten öyle yapiyorum bugünde hastalanmadim bu ay bitki çayı çok içtim blkide ondan olmuşturCanim sen tatilini yap bosver gelen gelsin giden gitsin :)) en iyisi bu cunku elinden birsey gelmiyor boşuna streste yapma.. Dönünce bi doktora gidersin yada kisa zamanda doneceksen randevu alirsin simdiden ..
Yapmadim canim bugünde olmadim belirti de yok oyuzde test alip yapasimda yok hala bekliyorum valla takmiyorumda ne zaman olursam artik.hic merak ta etmiyorumHadi ya, test yapmadın dmi? En Azından bi test alıp yapsan çok iyi olur. Aklında soru işareti kalmaz..
Sen bilirsin canım bizden fikir uygulama senin :)Yapmadim canim bugünde olmadim belirti de yok oyuzde test alip yapasimda yok hala bekliyorum valla takmiyorumda ne zaman olursam artik.hic merak ta etmiyorum
Aaa bende bu takvimi kullaniyorm :) benimde bes gün geciktikten aonra olmustu ama benimki gecikiyor zaten :) sen bence eve gecince test yaptir canim .. Dikkat et yinede kendine .. Artik insallah bebis vardir ama yoksada üzülmemeye caliş .. En kötüsüne aliştir kendini. Benim catlamayan yumurtamdan bile acaba olabilor mi diye ümidim vardi:)Kizlar 9 temmuz itibariyle 5 günüm gecti
Gelsin gelsin gelmesi iyi canım. Sen bu ayı boş geçeceksin dmi? Ypacak mısın sende kür mür :)Kizlar bnm bayagi söküldü artik geliyo. Insallah biter bi an once.
Valla bilmiyorum canim. Bos gecmicem de. Ustune dusmucem yani. Yumurtlama zamani evde deglm cnku. ama gecen ay evdeydim degerlendirdm gene olmadi. Ondan allahtan umut kesilmez tabi. ama en azindan gunlere takilmamis olcam. Kur fln bilmiyorum ki yapsammiGelsin gelsin gelmesi iyi canım. Sen bu ayı boş geçeceksin dmi? Ypacak mısın sende kür mür :)
Ben de ayni uygulamayi kullaniyorum canimKizlar 9 temmuz itibariyle 5 günüm gecti
Bence en azından şu maydonozlu kürü yap bide eşine keçiboynuzu özü başlat içsin bi aüre içmek gerekiyormş aktarda bi kavanoz 13 tl falan çok bişide değil sabah öğle akşam içir faydalı sonuçta. Yada aksuvitalin karışımı var onu kullansın avicenna adı. Şimdiden başlaması daha etkili olur öbür aya.Valla bilmiyorum canim. Bos gecmicem de. Ustune dusmucem yani. Yumurtlama zamani evde deglm cnku. ama gecen ay evdeydim degerlendirdm gene olmadi. Ondan allahtan umut kesilmez tabi. ama en azindan gunlere takilmamis olcam. Kur fln bilmiyorum ki yapsammi
Bence boş gecme canim .. Zaten kürler filan ilk ayda etki etmeyebilir. Eşine mutlaka basla sende karisim filan al en azindan bir yerden başla :)Valla bilmiyorum canim. Bos gecmicem de. Ustune dusmucem yani. Yumurtlama zamani evde deglm cnku. ama gecen ay evdeydim degerlendirdm gene olmadi. Ondan allahtan umut kesilmez tabi. ama en azindan gunlere takilmamis olcam. Kur fln bilmiyorum ki yapsammi
Keciboynuzu ozu var bizde. 2 ay once kullandi 1 ay icti. Ramazanda icemedi unuttu hep. Bu ay icireym madem gene. maydanoz kurunu dun aksamm arastirdim. Ama heryerde farkli yaziyo. 3gun ust uste diyo gunde 3 kere diyo. Kimi su ile kimi ut ile demis. Kimi 3gunun sonunda iliski dems. Kimi uygularken hergun iliski dems. Bn anlamadm yani. Nasil olcak oBence en azından şu maydonozlu kürü yap bide eşine keçiboynuzu özü başlat içsin bi aüre içmek gerekiyormş aktarda bi kavanoz 13 tl falan çok bişide değil sabah öğle akşam içir faydalı sonuçta. Yada aksuvitalin karışımı var onu kullansın avicenna adı. Şimdiden başlaması daha etkili olur öbür aya.
Bi ay corekotu bal tarcin karisimi yaptim. Bi ise yaramadi. 2. Ay ramazndi yapmadm. Gecen ay esim de ben de bisi icmedik.Bence boş gecme canim .. Zaten kürler filan ilk ayda etki etmeyebilir. Eşine mutlaka basla sende karisim filan al en azindan bir yerden başla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?