Biz Bize Yeteriz...

Düzenli olurum canim ben hep annemdeyim temizlik yapıyordu haliyi silkeleyeyim dedim leke geldi yine hafiften agrim var ondan önce bi şey yoktu

Kizlar sabahtan beri iyiydim annem temizlik yapıyordu bende haliyi silkeleyeyeim dedim halidan sonra acil kahve lekem geldi hafiften kasiklarimda agri oldu hala devam ediyor

Kizlar sabahtan beri iyiydim annem temizlik yapıyordu bende haliyi silkeleyeyeim dedim halidan sonra acil kahve lekem geldi hafiften kasiklarimda agri oldu hala devam ediyor
Gelcek belki de canim. Keske silkmeseydin bisi varsa zarar gormesin. ama bisi yoksa da gelmesini hizlandirmis oldun. Ne zaman donceksin evine test yap bi an once

Bende şunu merak ediyorum. Şimdi ben adetten iki üç gün sonra yapılıp, yapıp sonra ilişkiye giriliyo diye biliyorum. Ama o şekilde de yumurtlama günüm erken olursa nasıl hesaplıcam? Bide, ya bebek tuttuysa erken yumurtlmada bebeğe zarar vermez mi diye düşünüyorum. Acaba bugn başlasam mı hemen. Dün bitti adetim

Iyice ogrenmemiz lazim onu canim

O zaman bu uygulama yumurtlamayi one mi aliyo
Yok canm bu kanalda bi tıkanıklık, mikrop, enfeksiyon varsa söküyo içini temizliyo.
Çok kötü kokuyor yanlız acayip midem bulandı. Belime de viks sürdüm sırtıma bes koydum yatıyorum şimdi

Iyice ogrenmemiz lazim onu canim
Canim yikandiktan sonra da hemen hamile kalabiliyorsn. İllaki yumurtlamada degil yani. İlk günlerden hamile kalan cok var. Üşütmemek lazim demisler ve bunu yaparken banyo yapmayin hersey cocuk icin filan yazmislar. Namazsiz duasiz cocuk olcaksa olmasin daha .. Haram işleyerek cocuk mu olur. Birde bunu buraya yazmislar herkes okuyup denemeye calisiyor ne kadar yanliş.. Ama benim kayinvalidem de yedi ay sonra boyle kaynar suya oturmus hamile kalmis. Bende deneyecegim günde üç kez üç gün olarak iki hafta denesem fazla mi olur ki

Düzenli olurum canim ben hep annemdeyim temizlik yapıyordu haliyi silkeleyeyim dedim leke geldi yine hafiften agrim var ondan önce bi şey yoktu
Canim bak ben sana dikkat et dedim sen ne yapiyorsn. Dikkat et canim hamileysen ve kaybedersen filan cok üzülürsün.. Test yap biran önce cok merak ediyrum..

Yok canm bu kanalda bi tıkanıklık, mikrop, enfeksiyon varsa söküyo içini temizliyo.
Çok kötü kokuyor yanlız acayip midem bulandı. Belime de viks sürdüm sırtıma bes koydum yatıyorum şimdi
Bele viks sürmenin ne faydasi var acaba ? Birde canim günde üc kere mi yaptin? Yaptiysan sütü kaynatiyorsn döküyor.musun yoksa tekrar kaynatip mi oturuyorsn? İki bucuk litre sütüm var şuan :)

Bele viks sürmenin ne faydasi var acaba ? Birde canim günde üc kere mi yaptin? Yaptiysan sütü kaynatiyorsn döküyor.musun yoksa tekrar kaynatip mi oturuyorsn? İki bucuk litre sütüm var şuan :)
Canım ordaki yazan bayan, ilişkiden sonra yat duş alma sabah alırsın demişti sanırım. Bende uyuyorum o şekilde, sabah namazından önce kalkıp duş alıyorm. Tabiki de öyle cünüp cünüp gezilir mi hiç kimse yapmaz onu.
Ben 1 ltre sütü yaptım ama yarın yarım yapçam. Kaynattım kovaya döktüm, üstüne oturdum ama benm kısaydı kova yandım azcık. Püf noktası çok sıcakken değil ılıkken oturmak gerekiyormş yumurtalıklara zararlıymş çok sıcakken ben sıcakken de oturdum valla inşallah bişey olmaz. Süt soğuyana kadar oturdum ben bi 20-25 dk.
Viks kana karışan bişeymş canm ağrıyı flan alıyo ya. Buda ordaki kan akışını hızlandırsın diye herhalde. Ben yaptım yinede işte :) ama hamilelikte zararlı viks kan bebeğe gittiği için..

Yikandiktan sonra detken adet biter bitmez mi yikandiktan snra canim. Bide normal sicak su buhari da oluyo muymus

Yikandiktan sonra detken adet biter bitmez mi yikandiktan snra canim. Bide normal sicak su buhari da oluyo muymus
Evet cnm adet bitince. Öyle de.yapan varmış ama ben sütle yaptım. Ama çok kötü kokuyo dün akşam mide bulantısından ölüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…