- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.101
Düzenli olurum canim ben hep annemdeyim temizlik yapıyordu haliyi silkeleyeyim dedim leke geldi yine hafiften agrim var ondan önce bi şey yoktuAaa bende bu takvimi kullaniyorm :) benimde bes gün geciktikten aonra olmustu ama benimki gecikiyor zaten :) sen bence eve gecince test yaptir canim .. Dikkat et yinede kendine .. Artik insallah bebis vardir ama yoksada üzülmemeye caliş .. En kötüsüne aliştir kendini. Benim catlamayan yumurtamdan bile acaba olabilor mi diye ümidim vardi:)
Gelcek belki de canim. Keske silkmeseydin bisi varsa zarar gormesin. ama bisi yoksa da gelmesini hizlandirmis oldun. Ne zaman donceksin evine test yap bi an onceKizlar sabahtan beri iyiydim annem temizlik yapıyordu bende haliyi silkeleyeyeim dedim halidan sonra acil kahve lekem geldi hafiften kasiklarimda agri oldu hala devam ediyor
Bende şunu merak ediyorum. Şimdi ben adetten iki üç gün sonra yapılıp, yapıp sonra ilişkiye giriliyo diye biliyorum. Ama o şekilde de yumurtlama günüm erken olursa nasıl hesaplıcam? Bide, ya bebek tuttuysa erken yumurtlmada bebeğe zarar vermez mi diye düşünüyorum. Acaba bugn başlasam mı hemen. Dün bitti adetimKeciboynuzu ozu var bizde. 2 ay once kullandi 1 ay icti. Ramazanda icemedi unuttu hep. Bu ay icireym madem gene. maydanoz kurunu dun aksamm arastirdim. Ama heryerde farkli yaziyo. 3gun ust uste diyo gunde 3 kere diyo. Kimi su ile kimi ut ile demis. Kimi 3gunun sonunda iliski dems. Kimi uygularken hergun iliski dems. Bn anlamadm yani. Nasil olcak o
Canim az geldi simdi gelmiyor ama sol kasigim sanki hasta olacagim gibi agri var pazartesi yada sali donecegim eveGelcek belki de canim. Keske silkmeseydin bisi varsa zarar gormesin. ama bisi yoksa da gelmesini hizlandirmis oldun. Ne zaman donceksin evine test yap bi an once
Iyice ogrenmemiz lazim onu canimBende şunu merak ediyorum. Şimdi ben adetten iki üç gün sonra yapılıp, yapıp sonra ilişkiye giriliyo diye biliyorum. Ama o şekilde de yumurtlama günüm erken olursa nasıl hesaplıcam? Bide, ya bebek tuttuysa erken yumurtlmada bebeğe zarar vermez mi diye düşünüyorum. Acaba bugn başlasam mı hemen. Dün bitti adetim
Ben bu gece yaptım canım adet bitince yapmış bi arkadaş. Haftada üç kez yapılıyormuş. Ben bugün salı bide perşembe yapaym yada üç gün üst üste yapaym mı acaba diyormIyice ogrenmemiz lazim onu canim
O zaman bu uygulama yumurtlamayi one mi aliyoBen bu gece yaptım canım adet bitince yapmış bi arkadaş. Haftada üç kez yapılıyormuş. Ben bugün salı bide perşembe yapaym yada üç gün üst üste yapaym mı acaba diyorm
Yok canm bu kanalda bi tıkanıklık, mikrop, enfeksiyon varsa söküyo içini temizliyo.O zaman bu uygulama yumurtlamayi one mi aliyo
Ama neden uygulama sonrasi iliski o zaman. Enfeksiyon sokturucu durumda iliskinin faydasi ne olur kiYok canm bu kanalda bi tıkanıklık, mikrop, enfeksiyon varsa söküyo içini temizliyo.
Çok kötü kokuyor yanlız acayip midem bulandı. Belime de viks sürdüm sırtıma bes koydum yatıyorum şimdi
Demekki içte bişeyler hareketleniyo açılır açılmaz etki olsun diye herhaldeAma neden uygulama sonrasi iliski o zaman. Enfeksiyon sokturucu durumda iliskinin faydasi ne olur ki
Canim yikandiktan sonra da hemen hamile kalabiliyorsn. İllaki yumurtlamada degil yani. İlk günlerden hamile kalan cok var. Üşütmemek lazim demisler ve bunu yaparken banyo yapmayin hersey cocuk icin filan yazmislar. Namazsiz duasiz cocuk olcaksa olmasin daha .. Haram işleyerek cocuk mu olur. Birde bunu buraya yazmislar herkes okuyup denemeye calisiyor ne kadar yanliş.. Ama benim kayinvalidem de yedi ay sonra boyle kaynar suya oturmus hamile kalmis. Bende deneyecegim günde üç kez üç gün olarak iki hafta denesem fazla mi olur kiIyice ogrenmemiz lazim onu canim
Canim bak ben sana dikkat et dedim sen ne yapiyorsn. Dikkat et canim hamileysen ve kaybedersen filan cok üzülürsün.. Test yap biran önce cok merak ediyrum..Düzenli olurum canim ben hep annemdeyim temizlik yapıyordu haliyi silkeleyeyim dedim leke geldi yine hafiften agrim var ondan önce bi şey yoktu
Bele viks sürmenin ne faydasi var acaba ? Birde canim günde üc kere mi yaptin? Yaptiysan sütü kaynatiyorsn döküyor.musun yoksa tekrar kaynatip mi oturuyorsn? İki bucuk litre sütüm var şuan :)Yok canm bu kanalda bi tıkanıklık, mikrop, enfeksiyon varsa söküyo içini temizliyo.
Çok kötü kokuyor yanlız acayip midem bulandı. Belime de viks sürdüm sırtıma bes koydum yatıyorum şimdi
Canım ordaki yazan bayan, ilişkiden sonra yat duş alma sabah alırsın demişti sanırım. Bende uyuyorum o şekilde, sabah namazından önce kalkıp duş alıyorm. Tabiki de öyle cünüp cünüp gezilir mi hiç kimse yapmaz onu.Bele viks sürmenin ne faydasi var acaba ? Birde canim günde üc kere mi yaptin? Yaptiysan sütü kaynatiyorsn döküyor.musun yoksa tekrar kaynatip mi oturuyorsn? İki bucuk litre sütüm var şuan :)
Yikandiktan sonra detken adet biter bitmez mi yikandiktan snra canim. Bide normal sicak su buhari da oluyo muymusCanim yikandiktan sonra da hemen hamile kalabiliyorsn. İllaki yumurtlamada degil yani. İlk günlerden hamile kalan cok var. Üşütmemek lazim demisler ve bunu yaparken banyo yapmayin hersey cocuk icin filan yazmislar. Namazsiz duasiz cocuk olcaksa olmasin daha .. Haram işleyerek cocuk mu olur. Birde bunu buraya yazmislar herkes okuyup denemeye calisiyor ne kadar yanliş.. Ama benim kayinvalidem de yedi ay sonra boyle kaynar suya oturmus hamile kalmis. Bende deneyecegim günde üç kez üç gün olarak iki hafta denesem fazla mi olur ki
Evet cnm adet bitince. Öyle de.yapan varmış ama ben sütle yaptım. Ama çok kötü kokuyo dün akşam mide bulantısından ölüyodumYikandiktan sonra detken adet biter bitmez mi yikandiktan snra canim. Bide normal sicak su buhari da oluyo muymus
Ben de yapicam yaa. Sut ve maydanoz ama vicks koymucam. Adetim pzt biter. Sali yaparim. Gunde 1 kere miEvet cnm adet bitince. Öyle de.yapan varmış ama ben sütle yaptım. Ama çok kötü kokuyo dün akşam mide bulantısından ölüyodum
Evet canım bi kere. Ama asıl viks rahatlatıyor ferahlatıyor. Kaynatçan ılıncak o biraz sonra oturcan yarım saat üstündeBen de yapicam yaa. Sut ve maydanoz ama vicks koymucam. Adetim pzt biter. Sali yaparim. Gunde 1 kere mi
Gunde bi kere haftada 3 gun mu. O kdr dmiEvet canım bi kere. Ama asıl viks rahatlatıyor ferahlatıyor. Kaynatçan ılıncak o biraz sonra oturcan yarım saat üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?