- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.121
Evet canm ben üç gün üst üste yapacağımGunde bi kere haftada 3 gun mu. O kdr dmi
Benim okudugum üç gün duş almayin diyordu canim. Birde Allah affetsin hersey bebek olsun diye gibi birsey yazmisti. Tekrar okursam kopyalarim. Ben cok merak ediyorum . bundan sonraki aylar aksiyonlu geçecek gibi :)Canım ordaki yazan bayan, ilişkiden sonra yat duş alma sabah alırsın demişti sanırım. Bende uyuyorum o şekilde, sabah namazından önce kalkıp duş alıyorm. Tabiki de öyle cünüp cünüp gezilir mi hiç kimse yapmaz onu.
Ben 1 ltre sütü yaptım ama yarın yarım yapçam. Kaynattım kovaya döktüm, üstüne oturdum ama benm kısaydı kova yandım azcık. Püf noktası çok sıcakken değil ılıkken oturmak gerekiyormş yumurtalıklara zararlıymş çok sıcakken ben sıcakken de oturdum valla inşallah bişey olmaz. Süt soğuyana kadar oturdum ben bi 20-25 dk.
Viks kana karışan bişeymş canm ağrıyı flan alıyo ya. Buda ordaki kan akışını hızlandırsın diye herhalde. Ben yaptım yinede işte :) ama hamilelikte zararlı viks kan bebeğe gittiği için..
Evet canim adet biter bitmez. Brnim kayinvalidem kaynar suya oturmus hamile kalmis sütün ne etkisi var bilmiyrm ama deneyecegim hepsini :) bu ay deneme ayi olsun sonraki aylardan umutluyumYikandiktan sonra detken adet biter bitmez mi yikandiktan snra canim. Bide normal sicak su buhari da oluyo muymus
Bendee Bendee bol aksiyonlu geçecek. Yaa nedense bu kadar şey yapmama rağmen bende yine hiç kasma yok böyle ne bileym çok rahatım yani yine olmayacakmış gibi.geliyo nedense alışkanlık yapto herhal :)Evet canim adet biter bitmez. Brnim kayinvalidem kaynar suya oturmus hamile kalmis sütün ne etkisi var bilmiyrm ama deneyecegim hepsini :) bu ay deneme ayi olsun sonraki aylardan umutluyum
Bende okudum onu dün sen öyle deyince öyle şey mi olur yaa namaz yok dua yok çocuk hayırlı olcak diye bekle sonra neymiş çocuk olcakmışBenim okudugum üç gün duş almayin diyordu canim. Birde Allah affetsin hersey bebek olsun diye gibi birsey yazmisti. Tekrar okursam kopyalarim. Ben cok merak ediyorum . bundan sonraki aylar aksiyonlu geçecek gibi :)
Aynen aynen cocuk olmamasina alisti bünyemiz :)) tabiki ister istemez üzülüyor insan ama en azindan bilicliyiz isyan etmiyoruz Allaha sukurler olsn.. Bende yarin baslarim namaz kilmaya sonra da sogan kürü ve kaynar süt ve maydanozlu karisim :) kadinin biride hangi otu bulsam kaynatim üstüne oturmak geliyor aklima artik demis cok gulmustum :)Bendee Bendee bol aksiyonlu geçecek. Yaa nedense bu kadar şey yapmama rağmen bende yine hiç kasma yok böyle ne bileym çok rahatım yani yine olmayacakmış gibi.geliyo nedense alışkanlık yapto herhal :)
Canm dun biraz sancim oldu da bugün iyiyim çok şükür hala olmadim 6 gün geçti test yapmadim. Bende merak ediyorum bazen okuyorum testi yaptim ertesi gün hasta oldum felan yaziyorlar olurum diye hala bekliyorum. Hic belirti de yok hamilelige dair. Klasik AĞRIsI göğüs agrisi gibi. Ara ara bir agrim oluyor hastalandim diyorum bakiyorum birşey yok öyle belirgin bi şey değil yani bekliyorum. Kesin evime gittiğimde olurum çünkü hic hamilelik var gibi hissetmiyorumCanim bak ben sana dikkat et dedim sen ne yapiyorsn. Dikkat et canim hamileysen ve kaybedersen filan cok üzülürsün.. Test yap biran önce cok merak ediyrum..
Canım sabah aç karnına hiç bişi yemeden yatağına uzan bacaklarını hafif kaldır. Parmağını göbek deliğine koy nefesini ver almadan hafifçe bastır. Bişey pıt pıt atıyosa hamile olabilirmişsin. Bi arkadaşa ebe söylemiş. Kendin bi bak istersen.Canm dun biraz sancim oldu da bugün iyiyim çok şükür hala olmadim 6 gün geçti test yapmadim. Bende merak ediyorum bazen okuyorum testi yaptim ertesi gün hasta oldum felan yaziyorlar olurum diye hala bekliyorum. Hic belirti de yok hamilelige dair. Klasik AĞRIsI göğüs agrisi gibi. Ara ara bir agrim oluyor hastalandim diyorum bakiyorum birşey yok öyle belirgin bi şey değil yani bekliyorum. Kesin evime gittiğimde olurum çünkü hic hamilelik var gibi hissetmiyorum
Yüz ustu yattigimda kasik bölgede agri oluyor canim ama sabah olani ilk defa duyuyorum mutlaka sabah yapacagim bide bugün bel agrim vardi sabah uyandigimda belki yataktandir dedim bilmiyorumCanım sabah aç karnına hiç bişi yemeden yatağına uzan bacaklarını hafif kaldır. Parmağını göbek deliğine koy nefesini ver almadan hafifçe bastır. Bişey pıt pıt atıyosa hamile olabilirmişsin. Bi arkadaşa ebe söylemiş. Kendin bi bak istersen.
Bide yüzüstü yat rahiminde bi batma, hava varmış gibi hissedersen oda gebelik işareti :)
Bilmiyorum ben senden çok şüpheliyim ama kendimden daha fazla şüpheli olduğum ay olmamıştı artık hiç bişeye güvencim yok. Sen bi test yap bakalım canım..Yüz ustu yattigimda kasik bölgede agri oluyor canim ama sabah olani ilk defa duyuyorum mutlaka sabah yapacagim bide bugün bel agrim vardi sabah uyandigimda belki yataktandir dedim bilmiyorum
Valla canim bnm hic umudum yok umudum olsa bu zamana kadar test yapardim dayanamazdim çok rahatim :) ne doğru düzgün değerlendirebildim nede boyle bir cabam vardi neden gecikti anlayamıyorum obur aya tatile gideceğiz sirf adetine denk gelmesin diye ayarladik tarihi bekler bekler o günü bulur kesin. Bana plan yapmak gelmiyor hicBilmiyorum ben senden çok şüpheliyim ama kendimden daha fazla şüpheli olduğum ay olmamıştı artık hiç bişeye güvencim yok. Sen bi test yap bakalım canım..
Ayy çokta kötü.olur öyle bişi olursa. İnşallah hemen gelirde o gün gelmezValla canim bnm hic umudum yok umudum olsa bu zamana kadar test yapardim dayanamazdim çok rahatim :) ne doğru düzgün değerlendirebildim nede boyle bir cabam vardi neden gecikti anlayamıyorum obur aya tatile gideceğiz sirf adetine denk gelmesin diye ayarladik tarihi bekler bekler o günü bulur kesin. Bana plan yapmak gelmiyor hic
Ay yap daha testValla canim bnm hic umudum yok umudum olsa bu zamana kadar test yapardim dayanamazdim çok rahatim :) ne doğru düzgün değerlendirebildim nede boyle bir cabam vardi neden gecikti anlayamıyorum obur aya tatile gideceğiz sirf adetine denk gelmesin diye ayarladik tarihi bekler bekler o günü bulur kesin. Bana plan yapmak gelmiyor hic
Ayyyy bitaneeemmm çok geçmiş olsunnnKizlar kotu haber. Bayramdan befi dizim agriyodu. Temzlikler gezmek falan derken zorladm epey. Dun aksam piknige gittik. Orda bi basamak vardi. Inerken bisi tik etti. Afedersnz wcde bile oturamiyorm. Comelmek ne kelime merdiven inemiyorum. Yani maydonoz sut hikaye oldu bnde. Comelemem mumkun dgl. Doktordan randevu aldm cumaya verdiler. Doktor kesin ilac vercek ve korunmak gerekcek. Yani bnm is uzadi gene.
Ben S Sessiz_sedasiz a dediğim göbekten bakmayı yaptım atmıyo kız bende hamile değilmişimAy yap daha testkimseye soyleme bize soyle sadece çatladim.. Gelirsede gelsin nasilsa beklemiyorsun :) ama test ne cikacak merak ediyorum.
Ay canim ya cok gecmis olsun. Bu işidr hastayim kardesim cumaya kadar ölürsün sen .. Bence bekleme ve gidince acil de oturamiyrm de .. O kadar nasil dayanacaksin. Bel kaymasi filan olabilir canim. Sicak su torbasi koyabilirsin. Birde kas gevşetici, agri kesici krem var onlardan al bence majezik de var dün kayinvalideme aldim o yürüyemiyordu bel agrisindan bugun bayagi iyi olmus . deneye bilirsin o kadar kötü dayanamazsin.Kizlar kotu haber. Bayramdan befi dizim agriyodu. Temzlikler gezmek falan derken zorladm epey. Dun aksam piknige gittik. Orda bi basamak vardi. Inerken bisi tik etti. Afedersnz wcde bile oturamiyorm. Comelmek ne kelime merdiven inemiyorum. Yani maydonoz sut hikaye oldu bnde. Comelemem mumkun dgl. Doktordan randevu aldm cumaya verdiler. Doktor kesin ilac vercek ve korunmak gerekcek. Yani bnm is uzadi gene.
Aaa gercek mi
Valla sabah baktim göbeğin tik tik atiyor ama kan testinde görmeden inanmam asla bugünde olmadim canm
Canim çarşamba evimde olacagim ozaman yapar haber veririm ama kesin değilimdir evi bekliyordur adetimAy yap daha testkimseye soyleme bize soyle sadece çatladim.. Gelirsede gelsin nasilsa beklemiyorsun :) ama test ne cikacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?