Biz Bize Yeteriz...

Ayy vallahi sormaa canım ya. Evet artık birimiz hamileyim deyipte belirtilerini yazsın
Ultrasyon görüntüsünü filan degil mi :) hadi kizlar yaa sizden guzel haberler bekliyorum artik :)) ben bi zayiflayip kürlerimi yapayim sonra da ben :) insallah Allahim insallah.. Duayi unutmayalim.. :) sen basladin mi zeliha kenzül arş duasina ? :)

İnşallah btnem. Dün akşam başlıcaktım durumu bliyosun sinrden unuttım. Bu akşam başlıcam inşallah

Sagolun kizlar. Dizim canim belim degil. Agri kesici kas gevsetici krem aldm smdilik idare edicem. Acilde de fazlasini yapmicaklar zaten. Beklicem bakalm. Baya kotu durum. Kendimi orta yasli kadin hissediyorum. Basamaklara iki ke basip iniuorum artik. ZelGN tatlim niye sinirin bozuk hayirdir? S Sessiz_sedasiz canim hayirli haberlerini bekliyoruZ. kizlar herseyde var bi hayir. demekki bu dert cikcakms basima ondanmis bebis olmamasi. Yoksa nasl tedavi olcaktm. rabbim en iyisini bilir

Ay canim kusura bakma yanlis anladim ben belin sandim :) bel degilse yinede daha iyi canim bel cok kötü.. Bak gercekten herseyde bi hayr var :) insalah kötü birsey yoktur ..

İnşallah btnem. Dün akşam başlıcaktım durumu bliyosun sinrden unuttım. Bu akşam başlıcam inşallah
Evet canim biliyrm olsun artik okudugumuz kadar :) bende dün aksam uykum vardi okuyamadim bugün baslayacagim insallah.. Birde canim süt inek sütü mü hazir süt mü farkeder mi acaba ?

Evet canim biliyrm olsun artik okudugumuz kadar :) bende dün aksam uykum vardi okuyamadim bugün baslayacagim insallah.. Birde canim süt inek sütü mü hazir süt mü farkeder mi acaba ?
Ben içim kutu süt kullandım canım.
Kuzucum anlatırım bi ara H Hayaller_hayatlar ..
Kızlar ben dün gece perişandım. Acillik oldım sonunda.
Baş dönmesinden ayağa bile kalkamadım. Mide bulantısından kusçaktım zor tuttum.
Doktor hamilelere yaptığmz baş dönmesi iğnesinden yapalım dedi. Yaptıda ama aşırı uyku yaptı yattm uyudum hemen..

Gecmis olsun canim ya nazar mi degdi bize noldu bole

Ayy heyecan yaptım kız hadi hayırlısı bi müjde verirsin artık bize :)
Valla bitanem müjdeli haberi bende vermek ve sizlerden duymak istiyorum ama maalesef boyle oluyor hic belirtim yok dun gece bir iki damla pudra pembesi akintim geldi kesin hastalanacagim dedim sabah yine birşey yok kesin bebek yoktur bu ayda ne stres gün takibi ne değerlendirme yaptim ama niye gecikti bilmiyorum

İnsallah lohusaligina kadar kirmizilari hic gormezsin canim artik birimiz hamile olalim yaa
amin bitanem inş.bir an önce hepimiz güzel haberleri aliriz ben dun aksam oldum dedim sabah yine birşey yok sinirlerin bozuldu kesin hamilelik yoktur hic kâmile hissetmiyordum kendimi hic belirti yok neden gelmiyor anlamiyorum

amin bitanem inş.bir an önce hepimiz güzel haberleri aliriz ben dun aksam oldum dedim sabah yine birşey yok sinirlerin bozuldu kesin hamilelik yoktur hic kâmile hissetmiyordum kendimi hic belirti yok neden gelmiyor anlamiyorum
canım bence artık erteleme bulunduğun yerde eczaneden bi gebelik testi alıp yap varsa bebiş çok oldu geçeli net olarak çıkar bence daha fazla ihmal etme en azından belirsizlikten kurtulur ne olduğunu bilirsin

Bencede yap artik en azindan ne oldugunu bilelim gecikmemi bebek mi.:) ben gibi olsan neyse benimki gecikiyor zaten ama seni ki gecikmiyor

canım bence artık erteleme bulunduğun yerde eczaneden bi gebelik testi alıp yap varsa bebiş çok oldu geçeli net olarak çıkar bence daha fazla ihmal etme en azından belirsizlikten kurtulur ne olduğunu bilirsin
Yarin yaparim canm eve geldim muhtemelen yok bu seferde neden olmadim diye kafama takarim artik yarin haberlesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…