- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.161
Hadi o zaman bekliyoruz canm. Bi arkadaşm böyle olup sonra hamile olduğunu öğrendiYarin yaparim canm eve geldim muhtemelen yok bu seferde neden olmadim diye kafama takarim artik yarin haberlesiriz
İnş.vardır canim ya çünkü hic hamilelik belirtisi yokHadi o zaman bekliyoruz canm. Bi arkadaşm böyle olup sonra hamile olduğunu öğrendiadet gelmeden pes etmek yok
Cabim sen hâlâ yapmadin mi test çatladim ya hadi :) isimleri degistik bu arada haberiniz olsn :)İnş.vardır canim ya çünkü hic hamilelik belirtisi yok
Neden değiştiriniz :) simdi ben sizi nerden taniyacagim :) yok lüzum yapmadim test hic yapasim yok çünkü YUZDE 80 HAMİLE DEGİLİM BİTANEMCabim sen hâlâ yapmadin mi test çatladim ya hadi :) isimleri degistik bu arada haberiniz olsn :)
aaa neden değiştiniz isimleri şimdi sen kimsinCabim sen hâlâ yapmadin mi test çatladim ya hadi :) isimleri degistik bu arada haberiniz olsn :)
R 'den anlayin diye ravza yaptm :))) Rukiyecikk benaaa neden değiştiniz isimleri şimdi sen kimsin
Ay nolur yap yaa :)) negatif de olsa yap :) bi bakalim en azindan negatifi gormek istiyoruz :)))Neden değiştiriniz :) simdi ben sizi nerden taniyacagim :) yok lüzum yapmadim test hic yapasim yok çünkü YUZDE 80 HAMİLE DEGİLİM BİTANEM
psikopat olduk biz negatifte olsa görcezAy nolur yap yaa :)) negatif de olsa yap :) bi bakalim en azindan negatifi gormek istiyoruz :)))
Disari cikarsam alirim bitanem test evde şuan yokAy nolur yap yaa :)) negatif de olsa yap :) bi bakalim en azindan negatifi gormek istiyoruz :)))
Hayirlisi tatlim ruyan güzel erkek bebek iyidir ruyadaKizlar ben bi ruya gördüm . ama tam yorumunu bulamadm. Erkek bi bebegim olmus. Ve ben onu emziriyodum. Ve cok sutum vardi.
çok güzel rüya görmüşsün hayırlısı olsun canım :)Kizlar ben bi ruya gördüm . ama tam yorumunu bulamadm. Erkek bi bebegim olmus. Ve ben onu emziriyodum. Ve cok sutum vardi.
Link atçam canım.Nerden degistiriliyo kizlar bnde degstireym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?