Biz Bize Yeteriz...

bu kadar gecikmeye varsa silikte olsa çıkar ama istersen 2 saat sıvı almayıp ve tuvalete çıkmayıp dene
ama bence çıkar artık
Ay sorma ya gercekten pisikopata bagladik iyice :) o test buraya gelecek filan yani olsa cikar diye dusunuyrm .. Son zamanlarda iliski olmadi demistin o yuzden gec dollenme de olamaz. Varsa cikar yoksada artik önümüzdeki maclara bakacagiz

Hamileyimmmmm ve agliyorummmm elim ayagim titriyo
Ayy canım harbiden bende ağlıyorum yaa çok duygulandım Mayıs ta çok üzüldün ama en hayırlısını Rabbim biliyor demekki
Ayy çok mutlu oldum
Sağlıkla hayırla al kucağına inşaAllah
Şimdi o mercimeklikten fasulyeliğe terfi etmiştir baya oldu gitsen görürsün miniğini :)

Canm benim Rabbim tez zamanda hepinize göstersin çift cizgiyi saka gibi geliyor hala agliyorum hala korkuyorum kan testini görmeden galiba rahatlamayacagim inş.kesin vardır

Şuan yemin ederim tüglerim diken diken oldu .. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni ve saglicakla kucahina almani nasip etsin insallah .. Yaşasssiinn bizimde bi hamilemiz var yaa :))
Caminin içi tesk.ediyorum inş.hayal kirikligina uğramamış inşallah vardır kan testini görene kadar rahatlama ya vahim galiba

Caminin içi tesk.ediyorum inş.hayal kirikligina uğramamış inşallah vardır kan testini görene kadar rahatlama ya vahim galiba
Bence gitsen keseni bile görürsün tatlım en kısa zamanda git kan ver İmkanın varsa özelde ver bugün 2 saate çıkar sonuç 1500 ün üzerindeyse keseni görürsün inşaAllah haftaya da pıt pıt kalp atışı inşaAllah :))

İnş.canm eşime bile söylemedim nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum :) ilk size yazdim sağlık ocagina gideyim dedim vaktim navigasyondan uzakta haber vermeden gidemem heyecandan ne yapacagimi bilmiyorum

İnş.canm eşime bile söylemedim nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum :) ilk size yazdim sağlık ocagina gideyim dedim vaktim navigasyondan uzakta haber vermeden gidemem heyecandan ne yapacagimi bilmiyorum
sağlık ocağında sabahtan alınıyor canım kan öğleden sonra almıyorlar yarın sabah gidersin inşallah

ayy eşine söylemek en heyecanlı kısmı :))

Rabbim en yakin zamanda sizlere de nasip etsin inş.
Canim silik cikmamis bayagi hamilesin korkma :) hamile oldun diye bizi birakma :) gormek istiyorum minigimizin butun ultrasyon resmini :) valla yegenim olcak sanki o kadar sevindim :) ilk bebek miydi senin ? Bak olacagi varda nasil oluyor bir iki iliskiden bende aktar listesi yapiyrm insallah kisa zamanda bizde mutlu haberi veririz :) dua etmeyi unutma bizede ismimi ywzarim sana :)

sağlık ocağında sabahtan alınıyor canım kan öğleden sonra almıyorlar yarın sabah gidersin inşallah

ayy eşine söylemek en heyecanlı kısmı :))

Simdi esimi aradim canim ama tabiki söylemedim sağlık ocaginin yerini sordum oda söylese ne oldu neyin var dedi kendimi halsiz hissediyorum dedim gidip kan testi felan yaptirayim dedim tam dedi.ama sabah yapiyorlarsa gitmenin bir anlami yok ozamn ya napim kan testi yaptirmadan söyleyeyim mi yoksa test mi yaptirip söyleyeyim bilemedi m

Rabbim en yakin zamanda kavustursun dizide bitanem evet baya belirgin cikmis dimi saglik ocagina gideyim dedim oda sabah test yapmiyormus galiba eşime söylemedim tepkisi nasil olur bilemiyorum evet canim ilk bebgim olacak hayirlisiyla inş. İki senelik evliyim birakirmiyim hic sizi bitanem sizler burada benim en yakinlarim oldunuz ilk size soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…