- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.181
Hadi artik catladik hemen yaz canim bizedeKizlar test almaya gidiyorumkorkuyorum heyecanliyim kesin hamile degilimdir
ayy böyle kesin konuşuyorsun ya çok kızıyorum ama hayırlısı neyse öyle olsun canımKizlar test almaya gidiyorumkorkuyorum heyecanliyim kesin hamile degilimdir
bu kadar gecikmeye varsa silikte olsa çıkar ama istersen 2 saat sıvı almayıp ve tuvalete çıkmayıp deneÇok sivi aldim sabah cikarmiki
Ay sorma ya gercekten pisikopata bagladik iyice :) o test buraya gelecek filanbu kadar gecikmeye varsa silikte olsa çıkar ama istersen 2 saat sıvı almayıp ve tuvalete çıkmayıp dene
ama bence çıkar artık
Şuan yemin ederim tüglerim diken diken oldu .. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni ve saglicakla kucahina almani nasip etsin insallah .. Yaşasssiinn bizimde bi hamilemiz var yaa :))Hamileyimmmmm ve agliyorummmm elim ayagim titriyo
Ayy canım harbiden bende ağlıyorum yaa çok duygulandım Mayıs ta çok üzüldün ama en hayırlısını Rabbim biliyor demekkiHamileyimmmmm ve agliyorummmm elim ayagim titriyo
Canm benim Rabbim tez zamanda hepinize göstersin çift cizgiyi saka gibi geliyor hala agliyorum hala korkuyorum kan testini görmeden galiba rahatlamayacagim inş.kesin vardırAyy canım harbiden bende ağlıyorum yaa çok duygulandım Mayıs ta çok üzüldün ama en hayırlısını Rabbim biliyor demekki
Ayy çok mutlu oldum
Sağlıkla hayırla al kucağına inşaAllah
Şimdi o mercimeklikten fasulyeliğe terfi etmiştir baya oldu gitsen görürsün miniğini :)
Caminin içi tesk.ediyorum inş.hayal kirikligina uğramamış inşallah vardır kan testini görene kadar rahatlama ya vahim galibaŞuan yemin ederim tüglerim diken diken oldu .. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni ve saglicakla kucahina almani nasip etsin insallah .. Yaşasssiinn bizimde bi hamilemiz var yaa :))
Bence gitsen keseni bile görürsün tatlım en kısa zamanda git kan ver İmkanın varsa özelde ver bugün 2 saate çıkar sonuç 1500 ün üzerindeyse keseni görürsün inşaAllah haftaya da pıt pıt kalp atışı inşaAllah :))Caminin içi tesk.ediyorum inş.hayal kirikligina uğramamış inşallah vardır kan testini görene kadar rahatlama ya vahim galiba
Korkma tatlım güzel şeyler düşünCanm benim Rabbim tez zamanda hepinize göstersin çift cizgiyi saka gibi geliyor hala agliyorum hala korkuyorum kan testini görmeden galiba rahatlamayacagim inş.kesin vardır
Rabbim en yakin zamanda sizlere de nasip etsin inş.Şuan yemin ederim tüglerim diken diken oldu .. Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni ve saglicakla kucahina almani nasip etsin insallah .. Yaşasssiinn bizimde bi hamilemiz var yaa :))
İnş.canm eşime bile söylemedim nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum :) ilk size yazdim sağlık ocagina gideyim dedim vaktim navigasyondan uzakta haber vermeden gidemem heyecandan ne yapacagimi bilmiyorumBence gitsen keseni bile görürsün tatlım en kısa zamanda git kan ver İmkanın varsa özelde ver bugün 2 saate çıkar sonuç 1500 ün üzerindeyse keseni görürsün inşaAllah haftaya da pıt pıt kalp atışı inşaAllah :))
İnş.bitanem inş.en yakin zamanda güzel haberi sende alirsinKorkma tatlım güzel şeyler düşünAllah ım bana da nasip etsin tez zamanda inşaAllah :))
sağlık ocağında sabahtan alınıyor canım kan öğleden sonra almıyorlar yarın sabah gidersin inşallahİnş.canm eşime bile söylemedim nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum :) ilk size yazdim sağlık ocagina gideyim dedim vaktim navigasyondan uzakta haber vermeden gidemem heyecandan ne yapacagimi bilmiyorum
amin inşallah canım :) benim ramazan dolayısı ile pek umudum yoktu ama sen umut oldun bana hayırlısı inşallah :)İnş.bitanem inş.en yakin zamanda güzel haberi sende alirsin
Canim silik cikmamis bayagi hamilesin korkma :) hamile oldun diye bizi birakma :) gormek istiyorum minigimizin butun ultrasyon resmini :) valla yegenim olcak sanki o kadar sevindim :) ilk bebek miydi senin ? Bak olacagi varda nasil oluyor bir iki iliskidenRabbim en yakin zamanda sizlere de nasip etsin inş.
sağlık ocağında sabahtan alınıyor canım kan öğleden sonra almıyorlar yarın sabah gidersin inşallah
ayy eşine söylemek en heyecanlı kısmı :))
Canim silik cikmamis bayagi hamilesin korkma :) hamile oldun diye bizi birakma :) gormek istiyorum minigimizin butun ultrasyon resmini :) valla yegenim olcak sanki o kadar sevindim :) ilk bebek miydi senin ? Bak olacagi varda nasil oluyor bir iki iliskidenbende aktar listesi yapiyrm insallah kisa zamanda bizde mutlu haberi veririz :) dua etmeyi unutma bizede ismimi ywzarim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?