Biz Bize Yeteriz...

amin inşallah canım :) benim ramazan dolayısı ile pek umudum yoktu ama sen umut oldun bana hayırlısı inşallah :)
Canim valla YAZDIKLARIMI biliyorsun benim bile hic umudum yoktu ve sadece 3 günü degerlendirebilmistim hic gün saymadim yumurtlamaya hesaplamadim biliyorsun rabbim hic beklemediğimiz anda gösterdi çift çizgiyi allahtan umut kesilmemiş oyuzden umudunu hic bir zaman kaybetme

Kizlar belirti aramayin size tek tavsiyem bu hic belirtim yok benim adet gecikmesi dişinda ve hep okuyordum hic gün saymadim hic stres yapmadim dediğim zamanlarda geldi bebeğim diye gerçekten etkisi var

Bugün bide rüya gördüm bir arkadasim var yeni evli hamile ve ikizleri olacak rüyamda onu gördüm düşük yapmisti bebekleri görüyordum garip bir ruyaydi kizlar

Ayy cok heyecanli bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak :) bence testi bir kutunun icine koy altinada baak babasi hamileyim gibi buyuk bir yazi yaz odadan ayyy hayatim ya bak ne olmus tühh filan diye goster :) aklima bu geldi şuan :)

Kizlar belirti aramayin size tek tavsiyem bu hic belirtim yok benim adet gecikmesi dişinda ve hep okuyordum hic gün saymadim hic stres yapmadim dediğim zamanlarda geldi bebeğim diye gerçekten etkisi var
Valla brnde belirti aramiyorum ama kafama takmiyorum desemde yine de takiyorum. Adet günümr kadar rahat oluyorm sonra olcak mi olmayacak mi merak ediyrm. İki ay kesin beklemiyrm zaten bakalim nasip :)

Ayy cok heyecanli bakalim kizimiz mi oglumuz mu olacak :) bence testi bir kutunun icine koy altinada baak babasi hamileyim gibi buyuk bir yazi yaz odadan ayyy hayatim ya bak ne olmus tühh filan diye goster :) aklima bu geldi şuan :)
Ben kiz istiyorum canim tabi öncelikli olarak saglikli bir bebek olması su kan testini de verirsem sonuclarin iyi ciktigini gorursem rahatlayacagim.bende bir bebek ayakkabisi alayim sabah giderken ise laptop cantasina koyayim babacgim ben geliyorum yazayim diye düşündüm canim ama kan testini vermeden yaparsam ya sorun cikarsa diye korkuyorum onu da heveslendirmek istemiyorum hastaneye de gidersek orda benimle öğrenir onu da istemiyorum inş.sagliklidir inş.bebeğim benimledir

Valla brnde belirti aramiyorum ama kafama takmiyorum desemde yine de takiyorum. Adet günümr kadar rahat oluyorm sonra olcak mi olmayacak mi merak ediyrm. İki ay kesin beklemiyrm zaten bakalim nasip :)

Kendini rahat Burak bitanem doğru zamanki bekliyordu hepimiz çok sıkılkılmistik bu süreçten ben artik bu ay tamamen umudu kesmiştir biliyorsun bol bol dua oku

Aaa evet bak bu cok guzel olur bencede oyle yap :) ben hic supriz yapamadim ilk bebegimde insallah ikincide yaparim :) insallah yaa .. Suan zaten liste yapiyorum hangi dualari yapacagim.hangi kürleri yapacagim filan :)) karisti hepsi bi düzenlesem sogan kurumu yapicam :)

Rabbim emeklerini boşa çevirmenin canim.bende dua edeceğim hepiniz için. Bide bir arkadaş yazdi simdi testlere güvenme git kan ver demiş böyle net cikip negatif görme olmaz dimi bide inş.sagliklidir diş gebelikten bos gebelikten çok korkuyorum

Kötü şeyler düşünme canım sağlıkla alacaksın kucağına inşaAllah

Canim sen simdi herkesi dinleme.. Benimki cok cok silik cikmisti annemde ben kardesine hamileykende boyle cikmisti demisti sonraki Gün zaten doktora gidecektim gittim kanda da cikti. Yani ben hic dis gebelik mi kese var mi kese var bebek.var mi gibi tedirgin olmadim. Rabbim sana bak ne guzel nasip etti insallah kanda da cikar biran once.. Sen duani et sonucta o sana Emanet ..Yani düşükte Olablir ben hep belki duser diyordm. Kendimi baglamiyordm o kadar. Sonucta emanet diyordmm . kimisi taparcasina seviyor yanlis bence

Haklisin canim yok bende kendimi baglamayacagim yarin sabah sağlık ocağına gider kan veririm inş.herşey olumlu olur dusunmemeye calisacagim

Biliyorum canım Mart tan beri çok takmıştım artık umursamıyorum bu ay ne zaman yumurtladım hiç bilmiyorum bat ı da bilmiyorum ay sonu tahmini sat tan 6 gün sonra akıntım oldu yumurtluyorum galiba dedim test falan yapmadım ama şimdi yine ağrı ve akıntı var ama yumurtlama için geç sanki hiç de umursamıyorum nasıl olsa Rabbim nasıl isterse öyle olcak sadece hayırlısını diliyorum

Haklisin canim yok bende kendimi baglamayacagim yarin sabah sağlık ocağına gider kan veririm inş.herşey olumlu olur dusunmemeye calisacagim
Sen suandan itibaren herseye dikkat et .. İzledigin tv programlari olsun dinlediklerin olsun.. Oncelikle devamli abdestli olmak ve hergün fetih suresinj okumak cok faydali.. Bol bol.hayirli evlat olmasi icin saglikli olmasi icin dua et.. Cok onemli bunlar. :) hamilesin yaa acaba degil miyim diye dusunme bence :) ama biran once doktora da git bana progestan kullandirmisti her ihtimale karsi dusuk olmasin diye :) kalp atisini duyana kadar iliski yasak demisti :) yani ilk hamilrligin diye soyluyrm canim yanlis anlama :)

Elle muayneyi biliyorsun canim gecen ay ilk defa demedim rahim agzinda ser birşey değdi elime hamile olmadigimi anladim bu ayda adetime bir hafta kala demedim ve o sert şey elime degmedi Fakat sadece uç defa değerlendirdiğimizde için umutlanmadim canim yani o testi dogruluyorum

Saol bitanem bunlara mutlaka yapacagim dikkat edeceğim bir çoğu ilk duyduğum şeyler iyi ki varsiniz yaaa yarinda net haberi alirsam eğer çok dikkat edeceğim bol bol dua okuyacagim bitanem simdi onun için bir defter hazirlayacagim bütün duygularimi yazacagim inş.saglikli hayirli bir evlat olur

İnsallah canim hepsini yaz unutma :) dogum icin filanda bildiklerimi anlatirim :) sen en kisa zamanda bi doktora git de :) internetten hesaplayinca kac haftalik oluyor canim ? Birde kac yasindaydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…