Biz Bize Yeteriz...

26 yasindayim canim int hesabina gore 5 hafta 3 günlük canm bnm
Önümüzdeki hafta persembe filanngidersen belki kalp atisinida görürsün canim :) cok guzel olmus takvimin hayirli olsun canim.. Ya gercekten cok mutlu oldum .. İnsallah hepimiZin takvimi olur :) kizimin son aşisini da yaptirdim simdi artik aşi yokmus :) abla olabilir artik kizim bayagi büyüdü :)))

Ayy maşallah canim büyüdü mü kizin eee artik abla olma zamanki gelmiş inş.en güzel haberleri aliriz senden en yakin zamanda kalp atisini ne zaman duyabilirim bilmiyorum hic canim ay inş.ikiz olur ben ikizin çünkü :)

Yaa ikizin mi var canim senin :) oda evli mi ? Ay ne guzel insallah ikiz olur ama yardim edecek birileri varsa tabi :) ben bir cocukla zorlaniyrm iki taneyi dusunemiyrm :) ama iki cocuklu olmak cok farkli geliyor bana :) bir cocuk rahat :))

hayaller _ hayatlarında

Canim hamileyim galiba :) yarin kan testine gidecegim
Yaaaa bu haberrr mükemmel bişeeeyy!!!
Ben kendim almış gibi.mutluym şuan.
Bi yandan da çok duygulandım. Çok şükür btneem çok şükür rabbim mucizesini gönderdi sanaa :)
Hemde hiç beklemediğin bi zamanda. Demekki erken yumurtlamşsın.. Maşallah maşallah maşallah..
Sürpriz için,
Testi aynaya yapıştır, çevresine rujla kalp yap babacım ben geliyorum hazır mısın yazabilirsin. Fikir verme amaçlı söyledim

Yaa ikizin mi var canim senin :) oda evli mi ? Ay ne guzel insallah ikiz olur ama yardim edecek birileri varsa tabi :) ben bir cocukla zorlaniyrm iki taneyi dusunemiyrm :) ama iki cocuklu olmak cok farkli geliyor bana :) bir cocuk rahat :))
Yok canim evli değil o yarin bir saglikli olduğunu ogreneyimde canim başka bi şey istemiyorum valla

Canim benim tesk.ediyorum aynen öyle yarin gidip kan testi vereceğim iste yarin kan testinde görmeden rahatlama ya çağ im galiba :) hic beklemiyirdum agladim ellerin titriyordu hala eşime söylemedim kan testini alinca söyleyeceğim fikrin çok güzel canim bende bir bebek ayakkabisi alayim yarin alacagim gebelik belgesinin içine babacigimben geliyorum yazip laptop cantasina birakayim sabah ise gittiginde görsün diyorum bir yandanda yüzünün seklini görmek istiyorum ayyy bilmiyorum yaaa

Baya belirgin dimi çizgi yaaa aptal oldum iyice hala rüya gibi geliyor bitanem bu gerçek mi diyorum ya yarin testte negatif cikarsa diyorum yine bu soket testler beni yaniltiyorsa diyorum bir turlu rahatlayamiyorum canim bak atayim testi sana hic beklemedim canim hemen cikti çizgi

Eklentiler

• IMG-20160713-WA0002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Yüzünün şeklini görmeyi tercih ederm ben canm. Öyle yapma bu keyfi çıkart. Kutuya koyup sana bişey geldi kargodan diyebilirsin.. Tadını çıkar bi mucize yaşıyosun. Ama dikkat et kendine uzanma, ağır kaldırma sakın. Kaç.kerr leken geldi bak hemen doktora git kan ver..

Çok silik çıkmş olsa, haklısın ama değerin bence gayet yüksek çıkacak baya koyu çıkmış.

Aynen canim ara ara hep lekem geldi hep dikkat etmemekten. Simdi çift çizgiyi gördüm ya artik tedbirli davranacagim inş.yarin güzel haberi alir rahatlarim.o kadar çok sagliksiz gebelik yazilari okudumki diş gebelik kese görünüp bebek görünmemesi ister istemez bu süreçleri atlatana kadar içim rahat etmeyecek yarin sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim sonuca gore kadim doğuma gittim canim öncelikli olarak iyi bir doktor bulmaliyim

Bul canım ve direk ona git kan vermeye :)

Kizlar yarin saglik ocagina gideceğim ya nazil bir yol izliyorlar önce doktor muaynemi ediyor sonrami kani aliyor yoksa muayene olmadan kan verilebiliyormu? Yada istersek ultrasyonla bakabilirler mi? Hic bi şey bilmiyorum ya

Kizlar yarin saglik ocagina gideceğim ya nazil bir yol izliyorlar önce doktor muaynemi ediyor sonrami kani aliyor yoksa muayene olmadan kan verilebiliyormu? Yada istersek ultrasyonla bakabilirler mi? Hic bi şey bilmiyorum ya
Canim sizin saglik ocagi nasil bilmiyrm ama bizim burda aile doktorumuzun yaninda bir tane hemsire oluyor . ben ona soyleyip kan tahlili yapmistim. Numarasi vardi arayp sormustum. Tabi günüm gecince oyle yapmiştim. Digerini yani ilk kizimda direk doktora gitmistim o pozitifti :) saglik ocaginda sana hamilelik boyunca olacagin aşi kartini verecek . sonra kalp atişlarini dinleyip hormonlarina filan bakiyorlar kontrol amacli. Suan ilk yapacagin kan vermek :) digerlerini sana anlatiyor zaten :)

Kuzum dün ne bitti, bugün sattan sonra ki 8. Günün mü? Öyleyse daha çok erken.
Eğer battan 8 gün geçtiyse test yapmalısın.
Canim ben adetliydim zaten. Adet bitti. Sattan sonraki 8. Gun. Hani ilk gunler de olabilir diyolar ya. yumurtlama zamaninda yokum evde. 12. Gunde gitcem. 18.gunde gelcem. Yani umut yok benden bu ay

S Sessiz_sedasiz canim nasil sevindim anlatamam. Hic beklemedigin anda geldi melegin sana. Inan ki cok sevindim. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Sonunda aramizdan biri hamile yaa ne guzeel. Sira bizde insallah.
Tesk.canim inş.sizden de alacagiz bu haberi tabiki kan testi önemli yarin vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…