Biz Bize Yeteriz...

Canim ben adetliydim zaten. Adet bitti. Sattan sonraki 8. Gun. Hani ilk gunler de olabilir diyolar ya. yumurtlama zamaninda yokum evde. 12. Gunde gitcem. 18.gunde gelcem. Yani umut yok benden bu ay
Valla canım S Sessiz_sedasiz adetten sonra 3 kez ilişkiyle hamile kaldıysa, hiç beklemediği halde hamile olduğunu öğrendiyse, ben bunu herkesten beklerim. Belkide kalırsın hiç belli olmaz.

Canim hic sağlık ocagina gitmeden inan yerini bile bilmiyorum oyuzden nazil oluyor neler yapiyorlar bilmiyorum tesk.ediyorum bilgilerin için yarin bir kan yaptirayim kesin bebis varsa ozaman doktara giderim artik

Canim hic sağlık ocagina gitmeden inan yerini bile bilmiyorum oyuzden nazil oluyor neler yapiyorlar bilmiyorum tesk.ediyorum bilgilerin için yarin bir kan yaptirayim kesin bebis varsa ozaman doktara giderim artik
Canım bide kadın doğuma gidince hemen toksoplazma, cmv elisa, kızamıkçık gibi.tahlişleri de iste. Çoğu doktor yapmıyor bende de yapılmadı o yüzden bebeğimi kaybettim aman gözünü seveyim nolur yaptır bu dediklerimi.

Valla canım S Sessiz_sedasiz adetten sonra 3 kez ilişkiyle hamile kaldıysa, hiç beklemediği halde hamile olduğunu öğrendiyse, ben bunu herkesten beklerim. Belkide kalırsın hiç belli olmaz.
Pek umutlu degilm. Yani altin gunlerde yokum evde. Ama gecen ay da evdeydm bisi olmamisti. Napayim. Oyle lazimmis.

Zaten 17. Gun yumurtliyorum.
Hic belli olmaz canim umutsuz olma gün saymada ben bu aY hic Gun saymadim değerlendirmek için cabalamadim sende öyle yap sadece 3 kez degerlendirmistim hic umudum yoktu 14.gün yumuryladim ve 14. Günümde sadece birkez değerlendirme oldu ve bak kaç hafta oldu hic denemedim hep bos geçti olmazsa benimki olmazdi

Aynen canim 14.günüm ovulasyonda çift cizgiydi sadece birkez değerlendirdim sonraki hep bos oldu siliklesince hamile kaliniyor catliyor felan filan diye okumuştum 10.12.14.günleri değerlendirdi ben kaldiysam herkes kalir yani o kadar umutsuzdum hatta bubay doktora gidecektim hormon testi yaptiracaktim

Muhtemelen özele giderim canim mutlaka yaptiracagim inş.yarin güzel haberi alirim biraz olsun rahatlar içim sabahi nasil yapacagim inan bilmiyorum nazil korkuyorum diş gebelik bos gebelik olmasından inş.sagliklidir inş.benimledir bebegim

Öyleymiş canim bende öyle yapacagim hamile kalmak yetmiyormuş asil kaygi bundan sonra basliyormus inş.sagliklidir inş.bu kadar umut heyecan boşuna değildir canim
Sen en azindan cift cizgide degerlendirmiaain bir kez de olsa. Bn normalde 15. Gun yumurtluyodum. Korunmayi birakinca 17 18 de yumurtlamaya basladim. Ama bu ay 16. Gun yunurtlamisim. Her neyse. 13. Gun gidiyorum 18. Gun gelicem. Yani her halukarda yokum evde. Hayirlisi artik napalm. Rabbim ne zaman verirse.

Moralini bozma doğru zamanki bekliyor dur canim bak ben öğrendim ama öğrenmekle is bitmiyor sagliklimi tutunabilcekmi ya diş genelinde ya bos genelinde kalp atisini duyan ölecek miyim diye sabahtan beri içim içimi yiyor esimede söylemedim hic kimse bilmiyor korkuyorum hayal kirikligina ugramaktan

Rabbim hayirlisini versn hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…