Biz Bize Yeteriz...

Oh oh muhabbet koyu benim kizim yeni uyudu ölüyrm uykusuzluktan :) canim bak kiz eşi cok da istemedigi halde 3 kerede hamile kaldi :),sende gelir gelmez degerlendir belki 18.gun catlar .. Umutsuz olma ay sen bana diyordun ya sana ne oldu bu ay :)?

[QUOTEler_Akedemisi_, post: 47266137, member: 689963"]Iyi diyelim iyi olalim cnm bnm neler yapiosunuz son durunlar nedir
Hep ayni canim. Bi umut bekliyoruz işte. Ben hayhay bu arada. Sende ne var ne yok[/QUOTE]
Bu ay adette bideisik geldi adetten beride bel kasik agrim var yumurtlama akintimda gelmedi durumlar karisik bende cnm adette iste ya 24 de ya 27de yada 30dagelicek en gec cnm

Kizlar gittim fakat eşim benimle geldi yaptiramadim gebelik testi.cikmazsa onu hayal kirikligina uğratmak istemedim.sonra aradim durumu söyledim biz yapariz beta hcgyi dediler sonuçlar saat bir buçuk ta cikacak

Kizlar gittim fakat eşim benimle geldi yaptiramadim gebelik testi.cikmazsa onu hayal kirikligina uğratmak istemedim.sonra aradim durumu söyledim biz yapariz beta hcgyi dediler sonuçlar saat bir buçuk ta cikacak
Yaa tek girmedin mi iceriye :) tuhh eşine ne icin gittigini soyledin peki canim ? Oözele mi gittin ?, kan verdin mi ? Ne zcok soru sordm :)

Ne cok dusunuyoruz eslerimizi. Kiymet bilsinler valla. Ayy kizlar bana bugun gun kotu basladi. Sinir kupu oldm. Insallah boyle dvm etmez

Yaa tek girmedin mi iceriye :) tuhh eşine ne icin gittigini soyledin peki canim ? Oözele mi gittin ?, kan verdin mi ? Ne zcok soru sordm :)
Özele gittim canim eşime sen ise git ben hall ederim dedim ama o beni hayatta yanliz bir akmaz ve birakmadida öyle olunca dahiliyeye gozuktum demir b12 kan testi yapılacak.eşimin yaninda bisey diyemezdim eve geldim hemen aradim labartvrdaki kizla samimiyet kurdum ismini aldim aradim hemen durumu anlattim oda yaparim dedi :) 13:00 da ara test cikti dersem gelirsin dedi canim yani gebelik testi de yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…