- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.261
Burdayim canim takip ediyorum sizi. Biraz sorunlarim var canim yazamiyorum.@sessiz_sedasiz cok sevindim hayirli uğurlu olsun ayagi uğur getirsin size inan ben olmus kadar sevindimÖykücaannn nerelerdesin. Durum nee nasıl oldun??
Tesk.tatlim yarin kanda görmeden inanmayacagim galiba ben .en yakin zamanda inş.sizden de güzel haberleri alirizBurdayim canim takip ediyorum sizi. Biraz sorunlarim var canim yazamiyorum.@sessiz_sedasiz cok sevindim hayirli uğurlu olsun ayagi uğur getirsin size inan ben olmus kadar sevindim
Gorursun tatlim ins saglikla sihhatle gelir evine neşe. Allah isteyen herkese versin benim şu anda en son dusunecegim sey cocuk hayirlisi buymusTesk.tatlim yarin kanda görmeden inanmayacagim galiba ben .en yakin zamanda inş.sizden de güzel haberleri aliriz
Canım hayırdır sana noldu bu kadar yaGorursun tatlim ins saglikla sihhatle gelir evine neşe. Allah isteyen herkese versin benim şu anda en son dusunecegim sey cocuk hayirlisi buymus
Iyi diyelim iyi olalim cnm bnm neler yapiosunuz son durunlar nedir
Hep ayni canim. Bi umut bekliyoruz işte. Ben hayhay bu arada. Sende ne var ne yok[/QUOTE][QUOTEler_Akedemisi_, post: 47266137, member: 689963"]Iyi diyelim iyi olalim cnm bnm neler yapiosunuz son durunlar nedir
Kız hayhaaayyy ben seni başka biri sandım hiç söylemedin hahaha :)[/QUOTE]Hep ayni canim. Bi umut bekliyoruz işte. Ben hayhay bu arada. Sende ne var ne yok
Yok isim falan deistirmedim ben sen benden sonra katildin sanirim topige ben bi ara girmedimde ondan herhalBen seni taniyamadim canim ya isim değişikliği galiba
Hep ayni canim. Bi umut bekliyoruz işte. Ben hayhay bu arada. Sende ne var ne yok[/QUOTE][QUOTEler_Akedemisi_, post: 47266137, member: 689963"]Iyi diyelim iyi olalim cnm bnm neler yapiosunuz son durunlar nedir
Hayirdir canim umarim kotu bi şey yoktur?Gorursun tatlim ins saglikla sihhatle gelir evine neşe. Allah isteyen herkese versin benim şu anda en son dusunecegim sey cocuk hayirlisi buymus
Yaa tek girmedin mi iceriye :) tuhh eşine ne icin gittigini soyledin peki canim ? Oözele mi gittin ?, kan verdin mi ? Ne zcok soru sordm :)Kizlar gittim fakat eşim benimle geldi yaptiramadim gebelik testi.cikmazsa onu hayal kirikligina uğratmak istemedim.sonra aradim durumu söyledim biz yapariz beta hcgyi dediler sonuçlar saat bir buçuk ta cikacak
Ne cok dusunuyoruz eslerimizi. Kiymet bilsinler valla. Ayy kizlar bana bugun gun kotu basladi. Sinir kupu oldm. Insallah boyle dvm etmezKizlar gittim fakat eşim benimle geldi yaptiramadim gebelik testi.cikmazsa onu hayal kirikligina uğratmak istemedim.sonra aradim durumu söyledim biz yapariz beta hcgyi dediler sonuçlar saat bir buçuk ta cikacak
Hayirdir canim ne oldu ?Ne cok dusunuyoruz eslerimizi. Kiymet bilsinler valla. Ayy kizlar bana bugun gun kotu basladi. Sinir kupu oldm. Insallah boyle dvm etmez
Cok onemli degl canim. Bosver:)Hayirdir canim ne oldu ?
:)) peki madem.. Hicbirsey senden onemli degil salla gitsin. Canim senin adet biteli bugün kaçinci gün ?Cok onemli degl canim. Bosver:)
Aynen canim.neyin var? Canim sakin ol kendini yipratmaNe cok dusunuyoruz eslerimizi. Kiymet bilsinler valla. Ayy kizlar bana bugun gun kotu basladi. Sinir kupu oldm. Insallah boyle dvm etmez
Özele gittim canim eşime sen ise git ben hall ederim dedim ama o beni hayatta yanliz bir akmaz ve birakmadida öyle olunca dahiliyeye gozuktum demir b12 kan testi yapılacak.eşimin yaninda bisey diyemezdim eve geldim hemen aradim labartvrdaki kizla samimiyet kurdum ismini aldim aradim hemen durumu anlattim oda yaparim dedi :) 13:00 da ara test cikti dersem gelirsin dedi canim yani gebelik testi de yapilacakYaa tek girmedin mi iceriye :) tuhh eşine ne icin gittigini soyledin peki canim ? Oözele mi gittin ?, kan verdin mi ? Ne zcok soru sordm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?