Biz Bize Yeteriz...

Hadi ya masallah sana ama kagidi nasil alacaksin ordan canim? Ay sevindim ya işini halletmene :) bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz :) ne kadar sabirlisin ama ya ben coktan soylerdim :)

Hadi ya masallah sana ama kagidi nasil alacaksin ordan canim? Ay sevindim ya işini halletmene :) bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz :) ne kadar sabirlisin ama ya ben coktan soylerdim :)
Eğer cikmissa sonuç saat 14:00 da almaya gideceğim canim inş.hayal kirikligina uğramam inş.vardır canim.evet baya sabirliyim tatmin bütün konularda ya benim eşim bu tip şeyleri pek bilmiyor hastalanma doğumu biliyor ama hic hamile olacagim ihtimalini düşünmüyor galiba çünkü hic sormadi daha test yap demedi acaba hamile misin demedi yani daha bu sabah dedim hastalanmadim diye hic bi şey sormadida tepki vermedi :) eğer hamileysem vereceği tepkiyi çok merak ediyorum

Canım eşin ne kadar garip biri yaa. Bir yandan çok çocuk istiyo. Bi yandan heves etmiyo. Merak etmiyor sormuyor. Şüphelenmiyor. Benim eşim benden çok takip ediyo adet günlerimi. Gerçi oda pek iyi olmuyo adet olunca üzülüyo ama çok istiyor. Eşin çok garipmiş gerçekten :)

Ayy ben benimkini de öyle sanıyordu m ama takvim bile tutuyormuş meğer telefonunda hastalandığım günler İlişki olan günler geçen gördüm şok oldum tepkileri süper oluyor aslında imkan olsa video ya kaydetmek lazım :))

Ay seninkide mi :) süper ama adet olunca da çok üzülüyorlar

Valla benim eşim gerçekten yapmiyor boyle şeyler :) valla bazen korkuyorum şimdi hic hamilelik ihtimalini getirmiyordu ya aklina ya birden şok olup büyük tepki verirse ya neden cikti bu derse kendi kndime atip tutuyorum

Aynen canim hic bilmez adet günümü bak bugün 10 gün oldu gecikmeli hic sormadi bikere acaba hamile misin diye sormadi :)

Canim ama ilk olacak .. Sende anlatmadiysan bazilari hic bilmiyor .. Yani anlattiysan aşamalarini biliyorsa sormuyor demen mantikli :) ben eşime ilk soyledigimde normal karşilamisti .. Yani oyle havalara filan uçmamisti :) bende kizmistim ama neden sevinmedi diye .. Hatta ilk dogdugunda bile benim kadar heyecan gorememistim . bebekle degil benimle ilgileniyordu ama şuan mükemmel bir baba kizimda babasina aşiri düşkün :) yani adam acemi sen tadini cikar :) yapabildigin kadar nazini yap dinlen yat :) bebek olunca kimse seni hamile oldugun kadar dusunmez, yatma imkanin olmaz :) benim gibi bi msji yarim saatte yazarsin

Tavsiyelerin için tesk.bitanem bide su kani ogrenirsem dediklerini uygulayacagim inş.büyük tepki vermez Hevesimi içimde bir akmaz canim senin maşallah bir evladin var anneligi tatmissin inş.en yakin zamanda ikincisine canim.erkekler bebeği kucagina alana kadar babaligin ne olduğunu bilmezmis benimki de öyle cicuklari Cok seviyor fakat bizim evinizde hic bu muhabbetler geçmedi yani

Hadi be :) ayy ne kocalar varmis be :) benimki hesaplamaz oyle ben biraz stredliyim heralde ondan :) ama birinciye hamileyken ikincinin üçüncünün hayalini kurardi :) besinciyi yaparsam besibiyerde takacakmis

Sevindim cnm ya :) hadi bakalim hayirli sonuc cikar

Benimkide ayni kizlar adet olmayinca soruo olup olmadigini heves ediuor ama bazende cok sinir ediyo beni doktora gidelim dedikce erken deuip ertelio dusunun nerdeyse gecikmemin 20inci gununde gitmistim hastaneye

Benimkide fazla etmezdi ama ben hic susmam :) bizimki son ana kadar isim bile konusmuyordu daha var daha var deyip duruyordu. :) ama simdi kizim babamm deyince nazar degmesin diye okuyor :))) ben 19 yasimda hamileydim 20 de dogum yaptm canim :)) hamilelik cok guzel son zamanlarinda onun icinde oynamasi filan cok guzel.. Rabbim anne olmayanlara bu hissi ve T tostos16 O Oykucan ve banada ikinci kez anne olmayi tatdirir insallah :)

Kizlar ben iste gittigimde bebegim gorunmustu ama bir hafta sonra kalp atisi icin gittigimde kalbinin atmadihini gelisimin durdugunu ogrendim ve kurtaj oldum. Okadr cok istiyorum ki bir evladim olsun diye yasin genc olur diyolar ama cok zor bebek isteyeli hir sene olmusken hamile kaldim ve kaybettim.simdi istiyorum herseyden cok istiyorum bazen bunalima girecekmis gibi oluyorum ...

Bugun ne kadr cok su icsem susuzlugumu dindiremiyorum cok susuyorum kizlar ya sanki bole cok tuzlu hisey yemis gibi tuz kullanmiyorum ustelik
Birde hep genelde daha oncden sol kasigimda pit pit bisey his ederken bugun ilk defa az once sag kasigimda pit pit bisi his ettim .
Adet oldum ama ne cok ne az . Agri desen yok denecek kadardi 30 haziran gibi leke olarak basladi
Bir gun sokuldu sonra lekeyle devam etti
Ogunden beri kasik agrilarim var ara ara ve bel agrim var bide bu ay yumurtlama akintim gelmedi adet bittikten iki gun sonra kanli sefaf bi akinti gelmisti bir kere onun ne oldugunuda anlamadim

Ayy çok küçük evlenmissin canim sen bende hep istedim cocugumla adamda yas farki olmasin ama kismet iste.amin canim inş.obur aylara güzel haberlerinizi aliriz

Aminn inşaAllah canım hayırlısı ile :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…