- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.281
Hadi yaÖzele gittim canim eşime sen ise git ben hall ederim dedim ama o beni hayatta yanliz bir akmaz ve birakmadida öyle olunca dahiliyeye gozuktum demir b12 kan testi yapılacak.eşimin yaninda bisey diyemezdim eve geldim hemen aradim labartvrdaki kizla samimiyet kurdum ismini aldim aradim hemen durumu anlattim oda yaparim dedi :) 13:00 da ara test cikti dersem gelirsin dedi canim yani gebelik testi de yapilacak
Eğer cikmissa sonuç saat 14:00 da almaya gideceğim canim inş.hayal kirikligina uğramam inş.vardır canim.evet baya sabirliyim tatmin bütün konularda ya benim eşim bu tip şeyleri pek bilmiyor hastalanma doğumu biliyor ama hic hamile olacagim ihtimalini düşünmüyor galiba çünkü hic sormadi daha test yap demedi acaba hamile misin demedi yani daha bu sabah dedim hastalanmadim diye hic bi şey sormadida tepki vermedi :) eğer hamileysem vereceği tepkiyi çok merak ediyorumHadi yamasallah sana ama kagidi nasil alacaksin ordan canim? Ay sevindim ya işini halletmene :) bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz :) ne kadar sabirlisin ama ya ben coktan soylerdim :)
Canım eşin ne kadar garip biri yaa. Bir yandan çok çocuk istiyo. Bi yandan heves etmiyo. Merak etmiyor sormuyor. Şüphelenmiyor. Benim eşim benden çok takip ediyo adet günlerimi. Gerçi oda pek iyi olmuyo adet olunca üzülüyo ama çok istiyor. Eşin çok garipmiş gerçekten :)Eğer cikmissa sonuç saat 14:00 da almaya gideceğim canim inş.hayal kirikligina uğramam inş.vardır canim.evet baya sabirliyim tatmin bütün konularda ya benim eşim bu tip şeyleri pek bilmiyor hastalanma doğumu biliyor ama hic hamile olacagim ihtimalini düşünmüyor galiba çünkü hic sormadi daha test yap demedi acaba hamile misin demedi yani daha bu sabah dedim hastalanmadim diye hic bi şey sormadida tepki vermedi :) eğer hamileysem vereceği tepkiyi çok merak ediyorum
Ayy ben benimkini de öyle sanıyordu m ama takvim bile tutuyormuş meğer telefonunda hastalandığım günler İlişki olan günler geçen gördüm şok oldumEğer cikmissa sonuç saat 14:00 da almaya gideceğim canim inş.hayal kirikligina uğramam inş.vardır canim.evet baya sabirliyim tatmin bütün konularda ya benim eşim bu tip şeyleri pek bilmiyor hastalanma doğumu biliyor ama hic hamile olacagim ihtimalini düşünmüyor galiba çünkü hic sormadi daha test yap demedi acaba hamile misin demedi yani daha bu sabah dedim hastalanmadim diye hic bi şey sormadida tepki vermedi :) eğer hamileysem vereceği tepkiyi çok merak ediyorum
Ay seninkide mi :) süper ama adet olunca da çok üzülüyorlarAyy ben benimkini de öyle sanıyordu m ama takvim bile tutuyormuş meğer telefonunda hastalandığım günler İlişki olan günler geçen gördüm şok oldumtepkileri süper oluyor aslında imkan olsa video ya kaydetmek lazım :))
Valla benim eşim gerçekten yapmiyor boyle şeyler :) valla bazen korkuyorum şimdi hic hamilelik ihtimalini getirmiyordu ya aklina ya birden şok olup büyük tepki verirse ya neden cikti bu derse kendi kndime atip tutuyorumAyy ben benimkini de öyle sanıyordu m ama takvim bile tutuyormuş meğer telefonunda hastalandığım günler İlişki olan günler geçen gördüm şok oldumtepkileri süper oluyor aslında imkan olsa video ya kaydetmek lazım :))
Aynen canim hic bilmez adet günümü bak bugün 10 gün oldu gecikmeli hic sormadi bikere acaba hamile misin diye sormadi :)Canım eşin ne kadar garip biri yaa. Bir yandan çok çocuk istiyo. Bi yandan heves etmiyo. Merak etmiyor sormuyor. Şüphelenmiyor. Benim eşim benden çok takip ediyo adet günlerimi. Gerçi oda pek iyi olmuyo adet olunca üzülüyo ama çok istiyor. Eşin çok garipmiş gerçekten :)
Canim ama ilk olacak .. Sende anlatmadiysan bazilari hic bilmiyor .. Yani anlattiysan aşamalarini biliyorsa sormuyor demen mantikli :) ben eşime ilk soyledigimde normal karşilamisti .. Yani oyle havalara filan uçmamisti :) bende kizmistim ama neden sevinmedi diye .. Hatta ilk dogdugunda bile benim kadar heyecan gorememistim . bebekle degil benimle ilgileniyordu ama şuan mükemmel bir baba kizimda babasina aşiri düşkün :) yani adam acemi sen tadini cikar :) yapabildigin kadar nazini yap dinlen yat :) bebek olunca kimse seni hamile oldugun kadar dusunmez, yatma imkanin olmaz :) benim gibi bi msji yarim saatte yazarsinEğer cikmissa sonuç saat 14:00 da almaya gideceğim canim inş.hayal kirikligina uğramam inş.vardır canim.evet baya sabirliyim tatmin bütün konularda ya benim eşim bu tip şeyleri pek bilmiyor hastalanma doğumu biliyor ama hic hamile olacagim ihtimalini düşünmüyor galiba çünkü hic sormadi daha test yap demedi acaba hamile misin demedi yani daha bu sabah dedim hastalanmadim diye hic bi şey sormadida tepki vermedi :) eğer hamileysem vereceği tepkiyi çok merak ediyorum
Tavsiyelerin için tesk.bitanem bide su kani ogrenirsem dediklerini uygulayacagim inş.büyük tepki vermez Hevesimi içimde bir akmaz canim senin maşallah bir evladin var anneligi tatmissin inş.en yakin zamanda ikincisine canim.erkekler bebeği kucagina alana kadar babaligin ne olduğunu bilmezmis benimki de öyle cicuklari Cok seviyor fakat bizim evinizde hic bu muhabbetler geçmedi yaniCanim ama ilk olacak .. Sende anlatmadiysan bazilari hic bilmiyor .. Yani anlattiysan aşamalarini biliyorsa sormuyor demen mantikli :) ben eşime ilk soyledigimde normal karşilamisti .. Yani oyle havalara filan uçmamisti :) bende kizmistim ama neden sevinmedi diye .. Hatta ilk dogdugunda bile benim kadar heyecan gorememistim . bebekle degil benimle ilgileniyordu ama şuan mükemmel bir baba kizimda babasina aşiri düşkün :) yani adam acemi sen tadini cikar :) yapabildigin kadar nazini yap dinlen yat :) bebek olunca kimse seni hamile oldugun kadar dusunmez, yatma imkanin olmaz :) benim gibi bi msji yarim saatte yazarsin
Hadi be :) ayy ne kocalar varmis be :) benimki hesaplamaz oyle ben biraz stredliyim heralde ondan :) ama birinciye hamileyken ikincinin üçüncünün hayalini kurardi :) besinciyi yaparsam besibiyerde takacakmisAyy ben benimkini de öyle sanıyordu m ama takvim bile tutuyormuş meğer telefonunda hastalandığım günler İlişki olan günler geçen gördüm şok oldumtepkileri süper oluyor aslında imkan olsa video ya kaydetmek lazım :))
Sevindim cnm ya :) hadi bakalim hayirli sonuc cikarÖzele gittim canim eşime sen ise git ben hall ederim dedim ama o beni hayatta yanliz bir akmaz ve birakmadida öyle olunca dahiliyeye gozuktum demir b12 kan testi yapılacak.eşimin yaninda bisey diyemezdim eve geldim hemen aradim labartvrdaki kizla samimiyet kurdum ismini aldim aradim hemen durumu anlattim oda yaparim dedi :) 13:00 da ara test cikti dersem gelirsin dedi canim yani gebelik testi de yapilacak
Benimkide fazla etmezdi ama ben hic susmam :) bizimki son ana kadar isim bile konusmuyordu daha var daha var deyip duruyordu. :) ama simdi kizim babamm deyince nazar degmesin diye okuyor :))) ben 19 yasimda hamileydim 20 de dogum yaptm canim :)) hamilelik cok guzel son zamanlarinda onun icinde oynamasi filan cok guzel.. Rabbim anne olmayanlara bu hissi ve T tostos16 O Oykucan ve banada ikinci kez anne olmayi tatdirir insallah :)Tavsiyelerin için tesk.bitanem bide su kani ogrenirsem dediklerini uygulayacagim inş.büyük tepki vermez Hevesimi içimde bir akmaz canim senin maşallah bir evladin var anneligi tatmissin inş.en yakin zamanda ikincisine canim.erkekler bebeği kucagina alana kadar babaligin ne olduğunu bilmezmis benimki de öyle cicuklari Cok seviyor fakat bizim evinizde hic bu muhabbetler geçmedi yani
Ayy çok küçük evlenmissin canim sen bende hep istedim cocugumla adamda yas farki olmasin ama kismet iste.amin canim inş.obur aylara güzel haberlerinizi alirizBenimkide fazla etmezdi ama ben hic susmam :) bizimki son ana kadar isim bile konusmuyordu daha var daha var deyip duruyordu. :) ama simdi kizim babamm deyince nazar degmesin diye okuyor :))) ben 19 yasimda hamileydim 20 de dogum yaptm canim :)) hamilelik cok guzel son zamanlarinda onun icinde oynamasi filan cok guzel.. Rabbim anne olmayanlara bu hissi ve T tostos16 O Oykucan ve banada ikinci kez anne olmayi tatdirir insallah :)
İnş.canim testin baua net cikti inş.kanda problem olmaz yanliz hamile hissetmiyordum hic kendimi hic belirtim yokSevindim cnm ya :) hadi bakalim hayirli sonuc cikar
Test net ciktiysa tamam cnm bnm silik cikmisti daha sonra nettiİnş.canim testin baua net cikti inş.kanda problem olmaz yanliz hamile hissetmiyordum hic kendimi hic belirtim yok
Yok benim eşim hiç belli etmiyor bişi ben takvimi yakalamasam anlamıycaktım bişiAy seninkide mi :) süper ama adet olunca da çok üzülüyorlar
Aminn inşaAllah canım hayırlısı ile :)))Benimkide fazla etmezdi ama ben hic susmam :) bizimki son ana kadar isim bile konusmuyordu daha var daha var deyip duruyordu. :) ama simdi kizim babamm deyince nazar degmesin diye okuyor :))) ben 19 yasimda hamileydim 20 de dogum yaptm canim :)) hamilelik cok guzel son zamanlarinda onun icinde oynamasi filan cok guzel.. Rabbim anne olmayanlara bu hissi ve T tostos16 O Oykucan ve banada ikinci kez anne olmayi tatdirir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?