- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.301
Ohhh MaşaAllah :)) Ayy hele bi hayırlısı ile ikileyebilsekHadi be :) ayy ne kocalar varmis be :) benimki hesaplamaz oyle ben biraz stredliyim heralde ondan :) ama birinciye hamileyken ikincinin üçüncünün hayalini kurardi :) besinciyi yaparsam besibiyerde takacakmis
Evet canim cok ani oldu benimkisi ama Allaha sükürler olsun cok mutluyum. :) hani senin test sonucuna ne oldu saat iki oldu ?Ayy çok küçük evlenmissin canim sen bende hep istedim cocugumla adamda yas farki olmasin ama kismet iste.amin canim inş.obur aylara güzel haberlerinizi aliriz
Sorma ya ikinci olmuyor ki üç dört olsun :))) ikinciden sonra hic korunmayi dusunmuyrm olursa olsun :)Ohhh MaşaAllah :)) Ayy hele bi hayırlısı ile ikileyebilsek
bende korunmuycam artık bundan sonra spermlere özgürlükSorma ya ikinci olmuyor ki üç dört olsun :))) ikinciden sonra hic korunmayi dusunmuyrm olursa olsun :)
Sorma ya :) ilk dogum yaptigimda o kadar korkuyordm ki sanki kizima ihanet ediyormusum gibi hissediyordm. Nolurdu digerleri gibi beklemiyordm deseydim :) zaten hemen hamile kalamiyrm olursa olur :) bu ay yüklendim otlara bakalim ne olcak merak.ediyrm.. Bir yerede gidesim gelmiyor aksayacak kürlerim diye :)bende korunmuycam artık bundan sonra spermlere özgürlük
ben hiç bişi yapmıyorum kür falan hormon değerlerim çok güzel çıktı çünkü bozarım diye korkuyorumSorma ya :) ilk dogum yaptigimda o kadar korkuyordm ki sanki kizima ihanet ediyormusum gibi hissediyordm. Nolurdu digerleri gibi beklemiyordm deseydim :) zaten hemen hamile kalamiyrm olursa olur :) bu ay yüklendim otlara bakalim ne olcak merak.ediyrm.. Bir yerede gidesim gelmiyor aksayacak kürlerim diye :)
Simdi aradim canim cikmamis daha yilan hikayesine dondu canim ya bekle bekle şiştim vallaEvet canim cok ani oldu benimkisi ama Allaha sükürler olsun cok mutluyum. :) hani senin test sonucuna ne oldu saat iki oldu ?
Canim babam rahatsız ve durumu cok agir hersey icin gec kalınmış o yuzden cok üzgünüm bebekmis benim hastaligim mis umrumda degil şu anda rabbim onu bize bagislasinCanım hayırdır sana noldu bu kadar ya
Allah şifa versin inşaAllah canım dua edin bol bol ama unutma veren de Allah alan daCanim babam rahatsız ve durumu cok agir hersey icin gec kalınmış o yuzden cok üzgünüm bebekmis benim hastaligim mis umrumda degil şu anda rabbim onu bize bagislasin
Noldu canım çıktımı sonuç baya vakit olduSimdi aradim canim cikmamis daha yilan hikayesine dondu canim ya bekle bekle şiştim valla
Sağol canimAllah şifa versin inşaAllah canım dua edin bol bol ama unutma veren de Allah alan da
Ahhh btnem kendimi yerine koydum kötü oldum.. Veren de Allah alan da Allah çok dua et btnem baban için senin babana ettiğin dualar çok önemli. Allâh yardımcınız olsun..Canim babam rahatsız ve durumu cok agir hersey icin gec kalınmış o yuzden cok üzgünüm bebekmis benim hastaligim mis umrumda degil şu anda rabbim onu bize bagislasin
Simdi aldim canim beta HCG 21415 5 hafta 4 günlük dedi saglikli görünüyor hafta gel bebek olsmusmu bakalim dediNoldu canım çıktımı sonuç baya vakit oldu
Ayyy yerim onunyaa masallah masallah .. Cok sevindim sira eşine soylemekte..Kuşlar çok şükür sonuçları aldim beta hcg : 21415 hamileyim saglikli görünüyor dedi doktor 5 hafta 4 günlük cikti teyzeleri haftaya bebek olusmusmu kalp afişi var mi bakilacak umarim herşey yolunda gider ilk fotomuzu sizinle paylasayim
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Simdi aldim canim beta HCG 21415 5 hafta 4 günlük dedi saglikli görünüyor hafta gel bebek olsmusmu bakalim dediZelGN
Ay bakip bakip duruyorum canim cok guzel bir duygu yaa :) bu arada akintin oldugunuda soyledin mi ?Kuşlar çok şükür sonuçları aldim beta hcg : 21415 hamileyim saglikli görünüyor dedi doktor 5 hafta 4 günlük cikti teyzeleri haftaya bebek olusmusmu kalp afişi var mi bakilacak umarim herşey yolunda gider ilk fotomuzu sizinle paylasayim
Ayyy bebişimizi gördük çok şükür canım benim :) Allâh kucağına almayı nasp etsin inşallah btnem. Değerin çok yüksek kız ikiz olmayasın :)Simdi aldim canim beta HCG 21415 5 hafta 4 günlük dedi saglikli görünüyor hafta gel bebek olsmusmu bakalim dediZelGN
Tek kese gözüküyor canim olsa söylerdi haftaya kontrole gideceğim tekrar belki bebek oluşmuş olur amin bitanem en yakin zamanda sizlere de nasip etsin rabbimAyyy bebişimizi gördük çok şükür canım benim :) Allâh kucağına almayı nasp etsin inşallah btnem. Değerin çok yüksek kız ikiz olmayasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?