Biz Bize Yeteriz...

bende korunmuycam artık bundan sonra spermlere özgürlük
Sorma ya :) ilk dogum yaptigimda o kadar korkuyordm ki sanki kizima ihanet ediyormusum gibi hissediyordm. Nolurdu digerleri gibi beklemiyordm deseydim :) zaten hemen hamile kalamiyrm olursa olur :) bu ay yüklendim otlara bakalim ne olcak merak.ediyrm.. Bir yerede gidesim gelmiyor aksayacak kürlerim diye :)

ben hiç bişi yapmıyorum kür falan hormon değerlerim çok güzel çıktı çünkü bozarım diye korkuyorum çabaların boşa çıkmasın inşallah canım bu ay

Canim babam rahatsız ve durumu cok agir hersey icin gec kalınmış o yuzden cok üzgünüm bebekmis benim hastaligim mis umrumda degil şu anda rabbim onu bize bagislasin
Ahhh btnem kendimi yerine koydum kötü oldum.. Veren de Allah alan da Allah çok dua et btnem baban için senin babana ettiğin dualar çok önemli. Allâh yardımcınız olsun..

Kuşlar çok şükür sonuçları aldim beta hcg : 21415 hamileyim saglikli görünüyor dedi doktor 5 hafta 4 günlük cikti teyzeleri haftaya bebek olusmusmu kalp afişi var mi bakilacak umarim herşey yolunda gider ilk fotomuzu sizinle paylasayim

Eklentiler

• 1468505156676-822056244.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 66
Ayyy yerim onunyaa masallah masallah .. Cok sevindim sira eşine soylemekte..

Ay bakip bakip duruyorum canim cok guzel bir duygu yaa :) bu arada akintin oldugunuda soyledin mi ?

Simdi aldim canim beta HCG 21415 5 hafta 4 günlük dedi saglikli görünüyor hafta gel bebek olsmusmu bakalim dedi ZelGN
Ayyy bebişimizi gördük çok şükür canım benim :) Allâh kucağına almayı nasp etsin inşallah btnem. Değerin çok yüksek kız ikiz olmayasın :)

Ayyy bebişimizi gördük çok şükür canım benim :) Allâh kucağına almayı nasp etsin inşallah btnem. Değerin çok yüksek kız ikiz olmayasın :)
Tek kese gözüküyor canim olsa söylerdi haftaya kontrole gideceğim tekrar belki bebek oluşmuş olur amin bitanem en yakin zamanda sizlere de nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…