Biz Bize Yeteriz...

Ayy MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah
Çok güzel herşey değerin çok çok iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Kizlar moralin altüst kpss aciklandi zaten çok kotu geçmişti biliyorsunuz. Eşime eve gelmeden msj attim sinav aciklandi zaten kotu geçmişti lütfen eve geldiğinde bana tavir yapma diye eve geldi ve konuşmuyor benle tek kelime etmedi zarfi yatak odasina aynanin önüne koydum biraz önce yatak odasina girdi üzerini değiştirdi ve arkadaşıyla buluşmaya gitti zarfi gördü ve acmadi ben hic bi şeyi heyecanla yasayamiyorum hep bir korkuyla oturdum agliyorum. _Ravzaa_ eşim 32 yasinda canim

siz benim yerinde olsaniz ne hissedersiniz?

Son düzenleme:
Ah kuzum ya senin eşinde neden.böyle bi insan ki.. Evde sürekli bakara suresini dinle bitanem eşine çok faydası olur. Bakara suresi okunan ve dinlenen eve şeytan giremezmş. Sürekli oku eşin gelmeden evi oku mesela ayetel kürsi ihlas felak nas.. Evine üfle. Bide evini elma sirkesiyle temizle nazar değmesin. Hamileyken çok nazar değiyor çok dikkat et..
Bence eşin o zarfı başka bişey zannetmiştir sıkma canını. Üzerine eşinin ismini yaz ve çok özel bi an falan yaz mesela. Ona olduğunu anlasın. Yada eşine sen ver. Bence çok mutlu olacak her.şeyi unutacaktır..

Canım, şimdi eşin eve gelmeden sen yat uyu. Mesaj falan atma zarfını da sakla. Bugün zaten çok gerildin, dhaa fazla gerilmeyin. Bak eşinde gerginmiş. Bence sen yat uyu, eşin gelince tepki verme. Yarın sakinleşince daha güzel bi.şekilde söylersin eşine. Lütfen üzme kendini.

Aynen öyle yaptim canim sakladim zarfi.simdi ise gidecek cantasina koyacagim ozamnda zahmet edip bakar umarim

Kizlar eşim zarfi gördü aradi beni bu ne desi baba oluyorsunuz dedim çok sasirdi sesi titriyordu telefonda defalarca kesin mi diye sordu evet kesin dedim :) galiba gözleri doldu onu hissettim çünkü kapatmam lazim konusmayacagim çok duygulandim dedi :) çok mutlu oldum yaaaa :)

Çok sevindim canım bak korktuğun gibi olmadı en sert erkek bile dayanamaz bu habere bakalım akşam neler olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…