- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.321
Söyledim protestan yazdi canim rahim gayet saglikli bebekte saglikli görünüyor dediAy bakip bakip duruyorum canim cok guzel bir duygu yaa :) bu arada akintin oldugunuda soyledin mi ?
Tesk.canim bnmHayırlı olsun canım çok sevindim :)
Valla eve geldi kpss kotu surat beş karis zarf hazirlamistim test sonucunu be bebegin fotosunu koydum üzerine de biz artik uç kişilik bir aileyiz yazdim canim ama surat beş karis oluca zarfi sakladimAyyy yerim onunyaa masallah masallah .. Cok sevindim sira eşine soylemekte..
Ayy MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllahKuşlar çok şükür sonuçları aldim beta hcg : 21415 hamileyim saglikli görünüyor dedi doktor 5 hafta 4 günlük cikti teyzeleri haftaya bebek olusmusmu kalp afişi var mi bakilacak umarim herşey yolunda gider ilk fotomuzu sizinle paylasayim
Ver canim ya olsun morali düzelir belkiValla eve geldi kpss kotu surat beş karis zarf hazirlamistim test sonucunu be bebegin fotosunu koydum üzerine de biz artik uç kişilik bir aileyiz yazdim canim ama surat beş karis oluca zarfi sakladim
Valla benim eşim hic öyle değil canim bu nerden cikti felan der moralini bozar korkuyorumBence de ver tatlım moral olur ne kpss kalır ne bişi aklı gider sevinçten :))
Aminn canım kardeşim inşallah tez zamands bizde paylaşırız bu güzel haberleri :)Tek kese gözüküyor canim olsa söylerdi haftaya kontrole gideceğim tekrar belki bebek oluşmuş olur amin bitanem en yakin zamanda sizlere de nasip etsin rabbim
Söylemedin mi canim ? Korkma canim ya .. Senin eşin kaç yasinda ?Valla benim eşim hic öyle değil canim bu nerden cikti felan der moralini bozar korkuyorum_Ravzaa_
Kizlar moralin altüst kpss aciklandi zaten çok kotu geçmişti biliyorsunuz. Eşime eve gelmeden msj attim sinav aciklandi zaten kotu geçmişti lütfen eve geldiğinde bana tavir yapma diye eve geldi ve konuşmuyor benle tek kelime etmedi zarfi yatak odasina aynanin önüne koydum biraz önce yatak odasina girdi üzerini değiştirdi ve arkadaşıyla buluşmaya gitti zarfi gördü ve acmadiben hic bi şeyi heyecanla yasayamiyorum hep bir korkuyla oturdum agliyorum. _Ravzaa_ eşim 32 yasinda canim
siz benim yerinde olsaniz ne hissedersiniz?[/QUOTE'
Ah kuzum ya senin eşinde neden.böyle bi insan ki.. Evde sürekli bakara suresini dinle bitanem eşine çok faydası olur. Bakara suresi okunan ve dinlenen eve şeytan giremezmş. Sürekli oku eşin gelmeden evi oku mesela ayetel kürsi ihlas felak nas.. Evine üfle. Bide evini elma sirkesiyle temizle nazar değmesin. Hamileyken çok nazar değiyor çok dikkat et..Kizlar moralin altüst kpss aciklandi zaten çok kotu geçmişti biliyorsunuz. Eşime eve gelmeden msj attim sinav aciklandi zaten kotu geçmişti lütfen eve geldiğinde bana tavir yapma diye eve geldi ve konuşmuyor benle tek kelime etmedi zarfi yatak odasina aynanin önüne koydum biraz önce yatak odasina girdi üzerini değiştirdi ve arkadaşıyla buluşmaya gitti zarfi gördü ve acmadiben hic bi şeyi heyecanla yasayamiyorum hep bir korkuyla oturdum agliyorum. _Ravzaa_ eşim 32 yasinda canim
siz benim yerinde olsaniz ne hissedersiniz?
Canım, şimdi eşin eve gelmeden sen yat uyu. Mesaj falan atma zarfını da sakla. Bugün zaten çok gerildin, dhaa fazla gerilmeyin. Bak eşinde gerginmiş. Bence sen yat uyu, eşin gelince tepki verme. Yarın sakinleşince daha güzel bi.şekilde söylersin eşine. Lütfen üzme kendini.Kizlar moralin altüst kpss aciklandi zaten çok kotu geçmişti biliyorsunuz. Eşime eve gelmeden msj attim sinav aciklandi zaten kotu geçmişti lütfen eve geldiğinde bana tavir yapma diye eve geldi ve konuşmuyor benle tek kelime etmedi zarfi yatak odasina aynanin önüne koydum biraz önce yatak odasina girdi üzerini değiştirdi ve arkadaşıyla buluşmaya gitti zarfi gördü ve acmadiben hic bi şeyi heyecanla yasayamiyorum hep bir korkuyla oturdum agliyorum. _Ravzaa_ eşim 32 yasinda canim
siz benim yerinde olsaniz ne hissedersiniz?
Aynen öyle yaptim canim sakladim zarfi.simdi ise gidecek cantasina koyacagim ozamnda zahmet edip bakar umarimCanım, şimdi eşin eve gelmeden sen yat uyu. Mesaj falan atma zarfını da sakla. Bugün zaten çok gerildin, dhaa fazla gerilmeyin. Bak eşinde gerginmiş. Bence sen yat uyu, eşin gelince tepki verme. Yarın sakinleşince daha güzel bi.şekilde söylersin eşine. Lütfen üzme kendini.
Çok sevindim canım bak korktuğun gibi olmadı en sert erkek bile dayanamaz bu habere bakalım akşam neler olcak :))Kizlar eşim zarfi gördü aradi beni bu ne desi baba oluyorsunuz dedim çok sasirdi sesi titriyordu telefonda defalarca kesin mi diye sordu evet kesin dedim :) galiba gözleri doldu onu hissettim çünkü kapatmam lazim konusmayacagim çok duygulandim dedi :) çok mutlu oldum yaaaa :)
Evet canim sabah giderken bile tripliydi ama onun aglamakli sesini duyunca içim bir garip oldu. Aksami dört gözle bekliyorum canimÇok sevindim canım bak korktuğun gibi olmadı en sert erkek bile dayanamaz bu habere bakalım akşam neler olcak :))
Aderim biteli 4. Gunum canim:)) peki madem.. Hicbirsey senden onemli degil salla gitsin. Canim senin adet biteli bugün kaçinci gün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?