- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.341
Valla canim seni taktir ediyorum helal olsun .. Oyle bir sabir vardi ki sende .. Ama sükürler olsun sonu guzel bitti.. Aksam zarfi verseydin belki yuz ifadesini gorcektin ama bu kadar da şok olmazdi :) ay cok guzel ya .. Demekki adam sana soylemese de istiyormus baksana kesin mi diye sorduguna gore :) ultrasyonuda koymusmuydun ?Kizlar eşim zarfi gördü aradi beni bu ne desi baba oluyorsunuz dedim çok sasirdi sesi titriyordu telefonda defalarca kesin mi diye sordu evet kesin dedim :) galiba gözleri doldu onu hissettim çünkü kapatmam lazim konusmayacagim çok duygulandim dedi :) çok mutlu oldum yaaaa :)
Evet canim ultrasyonuda koydum inanamiyor kesin bana saka yapiyorsun diyor :) napim canim sabirli olmak zorundayim yoksa kendim çok yipranirim çünkü zor biriyle evliyim :) neyse korktugum gibi olmadi.çocuklari çok sever ama hic bir zaman bunu dile getirmez eşim çocuğumuz olsun felan moduna girmez kaç ay hasta oldum bir kez sormadi hayirlisi bu guneymis.bitanem en yakin zamanda inş.sizlerden de aliriz haberleri.ama kesinlikle stres herşeyi zorlastiriyor o yüzden rahat olun biraz hayirlisiyla kalp atisinida duyarsak ancak o zaman rahatlayacagim.kesin var diyeceğim :)Valla canim seni taktir ediyorum helal olsun .. Oyle bir sabir vardi ki sende .. Ama sükürler olsun sonu guzel bitti.. Aksam zarfi verseydin belki yuz ifadesini gorcektin ama bu kadar da şok olmazdi :) ay cok guzel ya .. Demekki adam sana soylemese de istiyormus baksana kesin mi diye sorduguna gore :) ultrasyonuda koymusmuydun ?
Canim benim şuan duanlarim sizler için inş.sizde bu haberi alacaksiniz. Olmaz diye hic bi şey yok benim olduysa hepinizin olur. Tek yapmaniz gereken biraz düşünmemek.S Sessiz_sedasiz canim benim ne kadar guzel seyler yasiyorsun. hepimizin hayal ettigi seyler bunlar. Kpss de neyms. Hc onemli degl. Bnde kazanamadm. Anne olmak baba olmak paha bicilemez bi duygu bnce. Eskiden hc boyle olcani dusunmezdm. insanlar hamile kaliyo doguruyo falan. Normal gelirdi. Smdi bi mucizeye tanik olmanin ne demek olduunu anliyorum. Insallah bize de nasip olur
Evet canim kaygilar bitmez. Dunyaya gelse de basina bisi gelmesn diye kaygilar olur. Rabbim hayirlisini versn insallah saglikli bi bebegin olurCanim benim şuan duanlarim sizler için inş.sizde bu haberi alacaksiniz. Olmaz diye hic bi şey yok benim olduysa hepinizin olur. Tek yapmaniz gereken biraz düşünmemek.
Ben kpss için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor herşeyden bir hayir vardır demek ki. Herkes güzel bir isi olsun ister ama bu isler birazda nasip işidir.dünden itibaren kendime yeni sayfa actim.bir defter aldim bebeğim için hissettiğim duyguları yazacagim.su saatten sonra tek düşündüğüm saglikli bir evlada sahip olmak.onun kalp atislarini duyabilmek.o kadar şey okuyor duyuyoruzki gebelik problemleri ile ilgili ister istemez buda tedirgin ediyor insani.herşey için bir çare vardır iş için kpss için ama bir evlat için onu yaratmak için hiçbirşey yoktur.o yüzden tek düşündüğüm simdi sglikli bir bebeğinin olması.Rabbim en yakin zamanda sizlere de nasip etsin.hamile kalmakla kaygilar bitmiyormus asil bundan sonra basliyormus canim
Bence eşin kesinlikle ve kesinlikle kalp atışını duyduğunda, karnında onu hissettiğinde, kucağına aldığında miniğinizi bu sertliği eriyip bitecek.. Çünkü çoğu evlilikle çocuk herşeyi değiştiriyormuş..Evet canim ultrasyonuda koydum inanamiyor kesin bana saka yapiyorsun diyor :) napim canim sabirli olmak zorundayim yoksa kendim çok yipranirim çünkü zor biriyle evliyim :) neyse korktugum gibi olmadi.çocuklari çok sever ama hic bir zaman bunu dile getirmez eşim çocuğumuz olsun felan moduna girmez kaç ay hasta oldum bir kez sormadi hayirlisi bu guneymis.bitanem en yakin zamanda inş.sizlerden de aliriz haberleri.ama kesinlikle stres herşeyi zorlastiriyor o yüzden rahat olun biraz hayirlisiyla kalp atisinida duyarsak ancak o zaman rahatlayacagim.kesin var diyeceğim :)
İnş.canim benim. Msj atmis bana bu duyguyu yasattigin için tesk.ederim diye çok mutlu oldum.inş.bide kalp atisini duyarsak ozaman daha güzel olacak herseyBence eşin kesinlikle ve kesinlikle kalp atışını duyduğunda, karnında onu hissettiğinde, kucağına aldığında miniğinizi bu sertliği eriyip bitecek.. Çünkü çoğu evlilikle çocuk herşeyi değiştiriyormuş..
Çok sevindim bitanem, sabrın sonu selamettir. İnşallah eşin gelince sana kocaman sarılarak senide rahatlatır :)
Aaaa ben bunu hiç bilmiyordum şimdi senden duydum elini içeri sokup bakıyorlar bende ondan korkuyorum bu iyiymiş :))Kızlar bu arada anladık ki, göbek testi geçerli!! :) hamile olduğumuzu anlamak için,
Sabah uyandığımızda şöyle yatıyoruz sırt üstü, dizlerimizi çekiyoruz kendimize doğru, nefes alıp veriyoruz, verirken durup nefes almıyoruz. Parmağımızla hafifçe göbek deliğimze bastırıyoruz. Eğer pıt pıt atan bi damar varsa hamilesiniz, yoksa diilsiniz :)
MaşaAllah canım inan herşey çok güzel olacak çocuk büyütmek demek gözünün önünde her dakika bir mucizeye şahitlik etmek demek onlarla yaşamak öyle güzelki anlatamam Rabbimin mucizesi onlar ve emanetiİnş.canim benim. Msj atmis bana bu duyguyu yasattigin için tesk.ederim diye çok mutlu oldum.inş.bide kalp atisini duyarsak ozaman daha güzel olacak hersey
Ayyyy çok romantiiikkk :)) bundan sonra inşallah herşey daha güzel olacak canım benim. Bebiş herşeyi güzelleştirecek inşallah :)İnş.canim benim. Msj atmis bana bu duyguyu yasattigin için tesk.ederim diye çok mutlu oldum.inş.bide kalp atisini duyarsak ozaman daha güzel olacak hersey
Bende bi topikte okudum burda. Ebeler biliyormuş bunu bitek. Ebesi söylemiş birininde :) benim kv de söylemişti ama o göbeğine bastır demişti. Bu göbek deliğiymiş :)Aaaa ben bunu hiç bilmiyordum şimdi senden duydum elini içeri sokup bakıyorlar bende ondan korkuyorum bu iyiymiş :))
Acaba kaç gün önceden belli olur ben batımı bilmiyorum hiç gün tutmadım bu ay saldım gitti yumurtlamamı tahmin ediyorum sadece testte yapmadım bakalım nolcakBende bi topikte okudum burda. Ebeler biliyormuş bunu bitek. Ebesi söylemiş birininde :) benim kv de söylemişti ama o göbeğine bastır demişti. Bu göbek deliğiymiş :)
Tüh dün soyleseydin adet bitiminden sonra 3.gün 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip hamile olana kadar ustunde tasiman lazimmis da :) ben yaptimda sana da soyleyecektmAderim biteli 4. Gunum canim
Ay bence senin eşin bayagi cocuk istiyormus. Sana belli etmiyormus. Aslinda oda takip etse Daha cok stres olurdn Bak herseyde bi hayir Var gercekten.. Esinde Cok sevinmis ki oyle msj atmis .. Ayy cok guzel yaa ..İnş.canim benim. Msj atmis bana bu duyguyu yasattigin için tesk.ederim diye çok mutlu oldum.inş.bide kalp atisini duyarsak ozaman daha güzel olacak hersey
Gecti artik canim zaten bu aydan umutlu deglm. Bu arada gobek deligim pit pit atiyo bnm. :))Tüh dün soyleseydin adet bitiminden sonra 3.gün 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip hamile olana kadar ustunde tasiman lazimmis da :) ben yaptimda sana da soyleyecektm
Bende bu aydan ümitli degilim cunku sogan kuru yapinca tekrar Adet olacagim :)Gecti artik canim zaten bu aydan umutlu deglm. Bu arada gobek deligim pit pit atiyo bnm. :))
Senin göbeğin içine kaçmış madem hahahGecti artik canim zaten bu aydan umutlu deglm. Bu arada gobek deligim pit pit atiyo bnm. :))
Kuzucumm merak ettim eşin gelince naptı :)İnş.canim benim. Msj atmis bana bu duyguyu yasattigin için tesk.ederim diye çok mutlu oldum.inş.bide kalp atisini duyarsak ozaman daha güzel olacak hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?