- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.361
Çok heyecanliydi canim sarildi hemen sonra vaktim bebek isimlerine felan bakiyo acaba kime benzeyecek felan diyor bir suru alışveriş yapmis bundan sonra cay içmek yok gormucem sut yoğurt tuketeceksin felan dedi .elleriyle ceviz kiril getiriyor.sen kalma ben yaparim felan diyo :)Kuzucumm merak ettim eşin gelince naptı :)
Oooo kiz senin eşin melekmiş baksana :) ben bu kadar ilgi gormemistim bak üzüldün ama sonu cok cok cok guzel bitti :) Rabbim bozmasin insallah.. Sonuna kadar tadini cikar canim cocuk dogunca bu kadar ilgi olmaz ona gore :)Çok heyecanliydi canim sarildi hemen sonra vaktim bebek isimlerine felan bakiyo acaba kime benzeyecek felan diyor bir suru alışveriş yapmis bundan sonra cay içmek yok gormucem sut yoğurt tuketeceksin felan dedi .elleriyle ceviz kiril getiriyor.sen kalma ben yaparim felan diyo :)
Vaaayyyyyyyy helall olsun enişteye beehh :) valla benim eşimde yapıyodu ama bu kadar değil :) helal olsun gerçekten :) tadını çıkart aman yok sen otur bişey olmaz ben yaparım deme bırak böyleyken yapsın ohh sefan olsunn :)Çok heyecanliydi canim sarildi hemen sonra vaktim bebek isimlerine felan bakiyo acaba kime benzeyecek felan diyor bir suru alışveriş yapmis bundan sonra cay içmek yok gormucem sut yoğurt tuketeceksin felan dedi .elleriyle ceviz kiril getiriyor.sen kalma ben yaparim felan diyo :)
Aynen canim ay karnim agriyo deip yatiyorum yapiyor vallaVaaayyyyyyyy helall olsun enişteye beehh :) valla benim eşimde yapıyodu ama bu kadar değil :) helal olsun gerçekten :) tadını çıkart aman yok sen otur bişey olmaz ben yaparım deme bırak böyleyken yapsın ohh sefan olsunn :)
Bütün durumları değerlendiriyorum canim :) yapabildiğim kadar naz yapiyorum bu durumu iyi değerlendirmeli yim :)Oooo kiz senin eşin melekmiş baksana :) ben bu kadar ilgi gormemistim bak üzüldün ama sonu cok cok cok guzel bitti :) Rabbim bozmasin insallah.. Sonuna kadar tadini cikar canim cocuk dogunca bu kadar ilgi olmaz ona gore :)
Helal olsun kız sana. Yat bütün gün ooohh ne güzel :) inşallah tez zamanda rabbim bze de nasip eder bizde eşlerimizi mutlu ederiz böyle inşallah :)Bütün durumları değerlendiriyorum canim :) yapabildiğim kadar naz yapiyorum bu durumu iyi değerlendirmeli yim :)
Kiz kocam kotu değil sadece sinirli ve diktatör :) amin bitanem en yakin zamanda inş.size de nasip eder valla hepiniz için dualar ediyorumHelal olsun kız sana. Yat bütün gün ooohh ne güzel :) inşallah tez zamanda rabbim bze de nasip eder bizde eşlerimizi mutlu ederiz böyle inşallah :)
Kocanda o kadar kötü bi insan değilmiş bak bi çocuk olsun sen ondan snra gör :)
Sana baskı yapıyodu ya o yüzden dedim tabikide değildir öyle olsa evlenir miydin :)Kiz kocam kotu değil sadece sinirli ve diktatör :) amin bitanem en yakin zamanda inş.size de nasip eder valla hepiniz için dualar ediyorum
Elinizi cabuk tutun kizlarrr heyecanla haberlerinizi bekliyorum buradaSana baskı yapıyodu ya o yüzden dedim tabikide değildir öyle olsa evlenir miydin :)
İnşallah kuzucum inşallah bakalım kim yetişçek sana ilk önce :)
Ahhh canım keşke bizim elimizde olsa da bu ay hepimiz hamile kalsakkElinizi cabuk tutun kizlarrr heyecanla haberlerinizi bekliyorum burada
O piyango hiç belli olmuyo ama hiç ummadığımızda çıkıyo o nolcak :)O piyango bu ay bana cikmicak kizlar. O kesin.
Umudunuzu kaybetmeyin kizlar lütfen bakin en buyuknornegi benim sadece uç günü degerlendirmistim allah ol derse olur unutmayinAhhh canım keşke bizim elimizde olsa da bu ay hepimiz hamile kalsakk
Bakalım bu ay piyango kime çıkacak :) nedense ben yine bi bekleyişte değilim. Alışkanlık oldu herhal..
Valla kuzum aynen öyle nasıl becerdin hala şoktayım :) çok yattın mı o gecelerde mesela uyudun mu hemn bacaklarını mı diktin naptın :)Umudunuzu kaybetmeyin kizlar lütfen bakin en buyuknornegi benim sadece uç günü degerlendirmistim allah ol derse olur unutmayin
Valla canim nasil becerdigimi bende bilmiyorum :) 10.12.14.günleri degerlendirmistim.14.gün yumurtlama gunumdu aslinda yatmadim ramazan olduğundan yarim saat bir saat sonra kalkip düş aldim 12.ve 14. Günle ayagimi havaya kaldirdim canim yarimm saat falan. Sabah uyandigimda midem cok bulaniyo çok cabuk acikiyorum canim arada klasik agrim oluyor başkada birşey hissetmiyorum elimi karnima koyduğunda göbek deliğinin ustu pit pit atiyor tatlim çok dusunmemeye calisiyorum bide bugün özellikle acik kahve akintim var doktor progestan vermişti koyu değil allahtan.olabilirmiş o leke ama yinede korkutuyor beni.bide sabahlar bel agrim oluyor. Hamile olduğumu öğrenmeden önce hic bi şey hissetmiyordum biliyorsunuz.mide bulantim 3 gündür sabah artti sadece.Valla kuzum aynen öyle nasıl becerdin hala şoktayım :) çok yattın mı o gecelerde mesela uyudun mu hemn bacaklarını mı diktin naptın :)
Bu arada pıt pıt atmaların başladı mı :) en son zamanlarda ben içmde minik bi portakal varmış gibi hissediyodum :) varmı sende de bişiler :) sırt üstü yatınca pt pıt atıyo karnın çok güzel oluyo :)
Oy maşallah kuzum benim inşallah daha da güzel şeyler hissedeceksin dhaa çok başındasın :)Valla canim nasil becerdigimi bende bilmiyorum :) 10.12.14.günleri degerlendirmistim.14.gün yumurtlama gunumdu aslinda yatmadim ramazan olduğundan yarim saat bir saat sonra kalkip düş aldim 12.ve 14. Günle ayagimi havaya kaldirdim canim yarimm saat falan. Sabah uyandigimda midem cok bulaniyo çok cabuk acikiyorum canim arada klasik agrim oluyor başkada birşey hissetmiyorum elimi karnima koyduğunda göbek deliğinin ustu pit pit atiyor tatlim çok dusunmemeye calisiyorum bide bugün özellikle acik kahve akintim var doktor progestan vermişti koyu değil allahtan.olabilirmiş o leke ama yinede korkutuyor beni.bide sabahlar bel agrim oluyor. Hamile olduğumu öğrenmeden önce hic bi şey hissetmiyordum biliyorsunuz.mide bulantim 3 gündür sabah artti sadece.
Canim bata kaç günün var? Hayirlisi olsun inşOy maşallah kuzum benim inşallah daha da güzel şeyler hissedeceksin dhaa çok başındasın :)
Bulantı demişken ben genelde kahve içmem, canım kahve istedi annemle ikimze yaptım iki üç yudum içtim bir midem bulandı anlatamam. Hala daha bulanıyor. Benim midem kahveyi kabul etmedi, etmeyecek galiba
Sen diyince baktm cnm şmdi 13 gün kalmş. Canım sen pek erken uyanıyosun uykun olması lazm senin :)Canim bata kaç günün var? Hayirlisi olsun inş
Yasa şimdiden uyuyamiyorum tatlim gece çok erken uyudum uyundim sürekli ne sagima yatabiliyorum ne soluma garip bi şey sabah eşim ise gidiyor kahvaltiyi beraber yapiyoruz o yüzden erken kalkiyorum tatlimSen diyince baktm cnm şmdi 13 gün kalmş. Canım sen pek erken uyanıyosun uykun olması lazm senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?