- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.381
Ben de kizima hamile kalırken 3 gun olmustu iliski o ay hatta isim geregi sehirdisina goreve gidiyor um. O ay da yumurtlma zamani 4 gun esimle ayri sehirlerdeydik cok sasirmistim o zamanUmudunuzu kaybetmeyin kizlar lütfen bakin en buyuknornegi benim sadece uç günü degerlendirmistim allah ol derse olur unutmayin
Canım adetimin 3. Günü fsh tiroid vs. Onlara baktırdım benim sürekli gittiğim doktorum olduğu için durumumu biliyordu zaten bişi demedim ama sen hamile kalmak istiyorum hormon testi yaptırmak istiyorum falan dersin işte :)) 21. Günü de progesteron a baktı canım onun için sabah ve aç karnıma çağırdı
Benim de hiç umudum yok ne yumurtladığım günü biliyorum ne bat ı mı ilişkide canımız istedikçe oldu işte keyfi yani bazen gün aşırı bazen 3 gün arayla böyle bi rahatlık vardı ki bu ay sorma bıkkınlık gelmiş sanırım artıkValla hic umudum yok. Imkansiz cunku. Akintim yeni basladi. En son 11. Gun iliski oldu. Bugun 13. Gun. Ve 18. Gun gidicem evime. gecti yani bu ay. Hic beklemiyorum cunku gercekten imkansiz
Ben de farkettim canım tüm uğraşlar boşuna nasibi ne zaman sa o zaman gelecek o yüzden artık hiç takmıyorum yıprandığımızla kalıyoruz çünküBen de kizima hamile kalırken 3 gun olmustu iliski o ay hatta isim geregi sehirdisina goreve gidiyor um. O ay da yumurtlma zamani 4 gun esimle ayri sehirlerdeydik cok sasirmistim o zaman
Daha önce vajinal baktı ablam hiç bi şey yoktu bi sorun yok yani kürtajdan sonra da bakıldı rahimle ilgili bi sıkıntım yok çok şükür ama üstten bi baktırırım yine artık vajinal istemiyorum baktırmak bıktım.Genel bi muayenede ol gitmişken vajinal ultrasonla yumurtalıklara rahime baksın canım önceden baktıysada tekrar baksın iste sen
Ben de biraktim zaten. Napayim. Esim gececi okunca evde kalamiyorum. Esim geliyo yine yanima ama annem babam oluyo birlikte olma durumumuz olmuyo. Bi hafta gececi oluyo. Bi hafta adetli oluyorum . kaliyo 2 hafta. O zamani da denk getiremiuoruz. Gec yumurtluyodm smdi o da duzelmeye basladi. Biraktm artik. Illaki olur. Napayim kafaya tak tak nereye kadar. HHep korurdum kendimi agir kaldirmazdim is yapmazdm. Bu ay umrumda degil cnku olmucak nasilsa. Koyverdm.Benim de hiç umudum yok ne yumurtladığım günü biliyorum ne bat ı mı ilişkide canımız istedikçe oldu işte keyfi yani bazen gün aşırı bazen 3 gün arayla böyle bi rahatlık vardı ki bu ay sorma bıkkınlık gelmiş sanırım artıkzaten bıraktık artık böyle takılcaz Rabbim ol derse oluyor yoksa başka hiç bi türlü olmuyor canım ya üzülme sen de takma çok
Aynen kizlar .. Bende takmiyorm .. Valla hersey daha guzel sanki :) iliskiyi mecbur hissediyordm .. Simdi canimiz isterde.. Ohh gercekten daha guzel oluyor ya kafam rahat.. Kürleri yaparken daha cok stres olurum diyordm ama simdi bayagi iyiyim.. Bu arada canim sen 18.gün yumurtlamistn degisti mi acaba ?Ben de biraktim zaten. Napayim. Esim gececi okunca evde kalamiyorum. Esim geliyo yine yanima ama annem babam oluyo birlikte olma durumumuz olmuyo. Bi hafta gececi oluyo. Bi hafta adetli oluyorum . kaliyo 2 hafta. O zamani da denk getiremiuoruz. Gec yumurtluyodm smdi o da duzelmeye basladi. Biraktm artik. Illaki olur. Napayim kafaya tak tak nereye kadar. HHep korurdum kendimi agir kaldirmazdim is yapmazdm. Bu ay umrumda degil cnku olmucak nasilsa. Koyverdm.
18. Gun yumurtluyodm gecen ay 16. Gun yumurtlamisim. Yani adetten 14 gun geriye sayinca oyle oluyo. Yine ayni olursa sansim yokAynen kizlar .. Bende takmiyorm .. Valla hersey daha guzel sanki :) iliskiyi mecbur hissediyordm .. Simdi canimiz isterde.. Ohh gercekten daha guzel oluyor ya kafam rahat.. Kürleri yaparken daha cok stres olurum diyordm ama simdi bayagi iyiyim.. Bu arada canim sen 18.gün yumurtlamistn degisti mi acaba ?
İnsallah 18.gün olur canim.. Nasip olmussa eger olir zaten...:) üzülme canim benim ..18. Gun yumurtluyodm gecen ay 16. Gun yumurtlamisim. Yani adetten 14 gun geriye sayinca oyle oluyo. Yine ayni olursa sansim yok
Bilmiyorum ki canim. Hic sanmiyorum. Yani bizim bebis iki arada bi derede olcak galiba. Orda burda geciyo zaman bu yaz. Bilmiyorum valla hayirlisi olsn. belli olmaz ilk gunlerde son gunlerde de olur diyolar. Ilk gunler oldu yani adetten hemen sonra. Ama yumurtlama hemen olmaz ki bilmiuorum bu ay bi beklentm yok ilk defa. Daha uzayan akintim yok ama baslar bi iki gune. Bn cumartesi evime gidicem. Ohooo cok var. Amaaan napalm. Benim bebegim olmasi icin daha zaman var demekkiİnsallah 18.gün olur canim.. Nasip olmussa eger olir zaten...:) üzülme canim benim ..
Yap tabii ya naz en çok hamişlere yakışıyo zaten :)) Allah gönlüne göre versin canım benim :)Kıslaaarr selamın aleykum :)
Ben geldim :)
Dün gece salçalarla uğraştım durdum, salça yapıyoruz bu arada almak isteyen olursa mesaj atabilr :)
Kızlar benmde takvimim uygulamasına göre yumurtlama geçti adete kalmş 12 gün. Perşembe yada cuma doktora gideceğim.
Bilmiyorum da yine adet olacakmş gibi bi his var içmde Allâh biliyor. Zaten olursam da hormon baktıracağz eşimle birlikte. İyi olacak yani ama eşim bişiler yiyip içtiği için şimdiden beklenti halinde bence. Ha bide bende bu ay şöyle bi his var, bu ay bebişimiz olrsa erkek olacak gibi hissediyorum. İçime öyle doğdu nedende. Rüya gördüm belkide ondandır. Eşim şmdiden bişey kaldırtmıyor, bişey yaparken ben yaparım diyor. Varsa bişey olmasın diye kanımca benimde hoşuma gitmiyo değil hani :) hamile kalsam nolacak kim bilir:) amma naz yaparım heee :)
Ben de bu ay gordum o ruyayi. Ama bisi olmaz bnde. Senin olur insallah canim.Kıslaaarr selamın aleykum :)
Ben geldim :)
Dün gece salçalarla uğraştım durdum, salça yapıyoruz bu arada almak isteyen olursa mesaj atabilr :)
Kızlar benmde takvimim uygulamasına göre yumurtlama geçti adete kalmş 12 gün. Perşembe yada cuma doktora gideceğim.
Bilmiyorum da yine adet olacakmş gibi bi his var içmde Allâh biliyor. Zaten olursam da hormon baktıracağz eşimle birlikte. İyi olacak yani ama eşim bişiler yiyip içtiği için şimdiden beklenti halinde bence. Ha bide bende bu ay şöyle bi his var, bu ay bebişimiz olrsa erkek olacak gibi hissediyorum. İçime öyle doğdu nedende. Rüya gördüm belkide ondandır. Eşim şmdiden bişey kaldırtmıyor, bişey yaparken ben yaparım diyor. Varsa bişey olmasın diye kanımca benimde hoşuma gitmiyo değil hani :) hamile kalsam nolacak kim bilir:) amma naz yaparım heee :)
Seda da olmaz diyordu ama olduBen de bu ay gordum o ruyayi. Ama bisi olmaz bnde. Senin olur insallah canim.
Ama o 12 14u degerlenditdi. Bnm gecen ay 16. Gun yumurtladm. Daha oncede 18. Gun yumurtlamstm. Takvimime gore 17. Gun yumurtlucam. O da cumaya tekabul ediyo ben cumartesi eve gidicem zaten. Yani takvimim dogru soyluyosa 18. Gun yani yumurtlamanin ertesi gunu evde olucam. Sansim cok cok az. Ayrica takvimim de tahmin ediyo sonucta gecen ay bilemedi. Ben eskiden 14. yada 15. Gun yumurtlardim. yani durunlar karisik kizlar . Zaten sinirlerim de tepemde. Hc bebek dusuncek durumda da degilim. Nolursa olsun artik. Rabbim en iyisini bilirSeda da olmaz diyordu ama olduhiç belli olmuyo o işler canım :)
Amin ablacım, hepimizin inşallah :) senin bat ne zaman :)Yap tabii ya naz en çok hamişlere yakışıyo zaten :)) Allah gönlüne göre versin canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?