- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.401
Amin canım inşaAllahAmin ablacım, hepimizin inşallah :) senin bat ne zaman :)
Aa senn baya az kalmş ama ondandır. Belkide bebiştendiiirrr :) benimde 31 i sanırım daha vaar :)Amin canım inşaAllah
Bat ne zaman bilmiyorum valla 23 ü gibi tahmin ediyorum çok salladım bu ay ama erkenden olabilir Kasıklarım ve belim ağrımaya başladı bugün
Bebiş olduğunu sanmıyorum canım hiç belirtim yok be akıntım var ne göğüs ağrısı göğüslerim bi ara şişti acıdı sonra indi ve kupkuruyum şu an regly olucam benceAa senn baya az kalmş ama ondandır. Belkide bebiştendiiirrr :) benimde 31 i sanırım daha vaar :)
Ay canım seda bas bas bağırıyo hala belirtim yok diye :)Bebiş olduğunu sanmıyorum canım hiç belirtim yok be akıntım var ne göğüs ağrısı göğüslerim bi ara şişti acıdı sonra indi ve kupkuruyum şu an regly olucam bence
İnşallah canım öyle çok isterim ki bende :))Ay canım seda bas bas bağırıyo hala belirtim yok diye :)
Gecikene kadar ümit kesmek yok :)
En yakın haber senden öyleyse ablam :)İnşallah canım öyle çok isterim ki bende :))
İnşallah canım iyi ya da kötü yazarım zatenEn yakın haber senden öyleyse ablam :)
Hadi inşallah bakalım ablacm :)İnşallah canım iyi ya da kötü yazarım zaten
Yerleşme desek daha yeni regl bitti canım daha erken bence.Kizlar bisi sorcam size. Benden 3 4 damla kan geldi. Ama tam 3 4 damla da degil. Peceteye 3 4 tane nokta konulms bi az. bu ne simdi
Kizlar bisi sorcam size. Benden 3 4 damla kan geldi. Ama tam 3 4 damla da degil. Peceteye 3 4 tane nokta konulms bi az. bu ne simdi
Acaba tahrs mi oldu bakalm bi daha olcak mi. Yerleame olmasi daha cok erken canjm yaCanm
Canım Allâh korusun bişi olmasn bi doktora görün istersen
Arka taraftan yani çok afedersin popondan gelmiş olabilirmi emin misin önden geldiğine canımAcaba tahrs mi oldu bakalm bi daha olcak mi. Yerleame olmasi daha cok erken canjm ya
Cok dikkat etmedm ki canim. Belkide oyledir. cnku ilk gunlerde hamile kalms olamam. Yerleame degldrArka taraftan yani çok afedersin popondan gelmiş olabilirmi emin misin önden geldiğine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?