- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Siliklesti ise tamamdir catladi demek degerlendir
Sorun degil tatlim çiftcizgiyi yakaladin sonuçta ins tutar artik bekleyecezCanım tşk ederim . . Çalışmadan 4 saat snra falan test silikti. . Ama çalışmadan 2 saat önce falan net ciftti. . Valla silik gordugumdn snra çalışamadık bünye yeter dio artk 3,4 oldu
Belki hamilesindir idrar testi yaptin miSat :1mayis bat 28 mayos.yeni bat 26 haziran not:28 mayisata adet olmadim .26 mayosta lekelenme tarzi bisi yasadim.kan vermedim yakin zmnda test yapmadim insallah doktora gidicem esimin isleri dolayisi ile gidemedim bi turlu
İnsanlar gercekten cok düşüncesiz. Bizim sulalede de cok gelin var . bayramda herkes toplandiginda yengem dedi bakalim ilk kim geciyor bos gezmeyin artik bebek yapin diye kizlar cikinca dedim yenge deme oyle belki olmuyordur üzülürler oda şaka yaptim ben filan dedi. Sonra ogrendim ki kizlarin gercekten olmuyormus. Cok üzüldum. Yani gercekten düsünerek konusmak gerekiyor. Bana diyorlar yapsana hani peş peşe yapacaktin diye olmuyor napim Allah verecekki olsun diyrm. Susuyorlar. Tabi teyzelerime filan diyrm kayinvalidemlere filan demedim hic :)) onlara diyemiyrm .Gercektwn cevreden cok sikildm. Kimseyle bi araya gelmek istemiyorum. Ben hep diuodum 1 sene istemiyorum cocuk diye. 1 sene gectiginden beri daha da cogaldi baski. Olmuyo mu acaba diye. Ben de daha dusunmuyoruz deyince kiziyolar. Onlara noluyosa artik. Istiyoruz olmuyo desem adimi kisira kadar cikarirlar. Bnle ayni yilda evlenenler hamile kaldi bide. Iyoce stres yapiyorun.
İnsallah ikinciler de olur canim hayirlisiyla. :)9 ay olmadi sonra doktora gittik eşimin sperm hareketsizligi cikti ilac verdi kullanmadik keci boynuzu kuru kullandigimiz ay hamile kalmıştım
Hayırlısı canimİnsallah ikinciler de olur canim hayirlisiyla. :)
Hatirladim canim benim hic yok geçen gun ankaradan gelince peceteyi ileriye goturetek surdum maksat varmi birsey yolda sikintim olmasın diye canim acidi kirmizi oldu peçete o kadar baska ne gelen var ne giden testte negatif anlamadim vallaOykucan bende senı arıodum merak ettım naptın dıe :) yumoş gunlrimiz aynı zamana gelmıstı hatırladınmı bende hala beklıorum gelmedı test yaptım negatıf 5 gundur kahverengı akıntım var artık kırmızı gelsın bole belırsızlıkte cok kotu bişi
Canim kan yptir bnce. Acilde yparlrmiKızlar hala gelen giden yok iyice stres yaptim testte yaptim negatif ne yapmaliyim bilemedim
Ayy sakasi mi olur bu isin. Saka diye soylenen bir cumle nasil da uzuyo insanlari. Ne malum olcagi belki olmuyor ne diye konuşuyorlar böyle. Acik aramak amaclari. Ben de yeni evliyken esimin tarafi yemek meselasi acarlardi. Esim hamurusi cok sever. Yap bak seviyo falan diye. Kimse dusunmuyo ki biliyo mu acaba diye. Okudum ben yemekle pek aram yoktu ne yalan diyeyim. Ama evlendk pratk yapa yapa gelistirdm. Evlendkten 3 ay snra bayramdi. Esim kilo aldi. Ayy bu kdr yedirmme sisircen cok kilo alms demeye basladilar. Yani illa ki acik ariyo insanlat boyleİnsanlar gercekten cok düşüncesiz. Bizim sulalede de cok gelin var . bayramda herkes toplandiginda yengem dedi bakalim ilk kim geciyor bos gezmeyin artik bebek yapin diye kizlar cikinca dedim yenge deme oyle belki olmuyordur üzülürler oda şaka yaptim ben filan dedi. Sonra ogrendim ki kizlarin gercekten olmuyormus. Cok üzüldum. Yani gercekten düsünerek konusmak gerekiyor. Bana diyorlar yapsana hani peş peşe yapacaktin diye olmuyor napim Allah verecekki olsun diyrm. Susuyorlar. Tabi teyzelerime filan diyrm kayinvalidemlere filan demedim hic :)) onlara diyemiyrm .
Belki hamilesindir idrar testi yaptin mi
Ayy hic sorma o yemek yemeseli bende de vardi. Ben yemek yapardim ama aşiri degil tabi bende liseden cikip evlendim. Kendi sevdigim yemekleri biliyordm nisanliykende ogrendim birseyler ama esimin tarafinin damak tadi degisik. Beni yemek bilmiyor filan diye soylemisler o kadar sinir oluyordm ki. Kvdem yemege cagiriyordu devamli ben bilmiyormusum diye. Yani karnimizi doyurcak kadar biliyordm kim dediyse yemek bilmiyor diye :)) insanlara yaranilmaz napcan :) ben yemek yapip iftara cagiriyordum eşime ellerine saglik diyorlardi sanki yemekleri erkekler yapiyorda. :)Ayy sakasi mi olur bu isin. Saka diye soylenen bir cumle nasil da uzuyo insanlari. Ne malum olcagi belki olmuyor ne diye konuşuyorlar böyle. Acik aramak amaclari. Ben de yeni evliyken esimin tarafi yemek meselasi acarlardi. Esim hamurusi cok sever. Yap bak seviyo falan diye. Kimse dusunmuyo ki biliyo mu acaba diye. Okudum ben yemekle pek aram yoktu ne yalan diyeyim. Ama evlendk pratk yapa yapa gelistirdm. Evlendkten 3 ay snra bayramdi. Esim kilo aldi. Ayy bu kdr yedirmme sisircen cok kilo alms demeye basladilar. Yani illa ki acik ariyo insanlat boyle
Yok canim pazartesiye kadar bekleyecem o zamana kadar gelmese tabiCanim kan yptir bnce. Acilde yparlrmi
Insallah pozitif cikar ne kadr suredir istiosunuz daha oncr gecikmeleriniz olurmugdu ilac falan kullaniyormusun cnm?Yok canim pazartesiye kadar bekleyecem o zamana kadar gelmese tabi
Yaklasik 9 aydir dusunuyorduk. Ilac falan kullanmadim ve bu 9 ayda sadece tek ilişki olma sarti ile degerlendirdim .daha once hic gecikmem olmadi .hakkimda hayirlisi ne ise o olsunInsallah pozitif cikar ne kadr suredir istiosunuz daha oncr gecikmeleriniz olurmugdu ilac falan kullaniyormusun cnm?
Hayirlisi olsun cnm bende 1 yildir istiyorum bu ay tam bir yil oldu.bende kan vericem yakin zamanda insallah gelmistir bebislerimiz...Yaklasik 9 aydir dusunuyorduk. Ilac falan kullanmadim ve bu 9 ayda sadece tek ilişki olma sarti ile degerlendirdim .daha once hic gecikmem olmadi .hakkimda hayirlisi ne ise o olsun
Esin yapiyo sandilar heralde hahaa:)yaranilmaz bunlara. Bende baktm olmucak. Yemege cagirdim kvdemleri yeni evliydik. Iftara cagrmstm. Dokturdum ama ben de az cok biliyodum yapmayi. Cesit cesit yaptm. Snra her yerde anlatmaya baslams cok biliyo ymk yapmayı diye . Boyle bu millet. Agzinin payini guleryuzlulukle vercen. Ama stresliyim ben cok. Sinirlerim bi zipliyo kmseyi gormuyo gozum o an. Mesela bu aksam iftara cagrdi esimin tarafi. Kesin bebek muhabbeti olck. Ne dicem onlara benAyy hic sorma o yemek yemeseli bende de vardi. Ben yemek yapardim ama aşiri degil tabi bende liseden cikip evlendim. Kendi sevdigim yemekleri biliyordm nisanliykende ogrendim birseyler ama esimin tarafinin damak tadi degisik. Beni yemek bilmiyor filan diye soylemisler o kadar sinir oluyordm ki. Kvdem yemege cagiriyordu devamli ben bilmiyormusum diye. Yani karnimizi doyurcak kadar biliyordm kim dediyse yemek bilmiyor diye :)) insanlara yaranilmaz napcan :) ben yemek yapip iftara cagiriyordum eşime ellerine saglik diyorlardi sanki yemekleri erkekler yapiyorda. :)
Senin gecikmen olmuyo ya normalde. Bide stres yapmadn bu ay sen. Olmadi diyodun hep. ama bak belli mi olur:)Yok canim pazartesiye kadar bekleyecem o zamana kadar gelmese tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?