- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.421
Canim ebde degilm ki biliyorsun ki:) sen niye yogunsun hayırdırTahriş te olabilir canım belkide dediğin gibi makattan gelmiştir.
Hadi gözün aydın yeni yumurtan :)
Değerlendirebilirsen değerlendir.
Ben bu ay hiç ovulasyon bakmadım. İnofolikte içtim kesn erkn yumurtlamışmdır. Ama hiç takmıyorum çok yoğunum çnkü düşüncek zamanım dahi yok bikaç gündür ayakta uyuyorum resmen ama esnemekten çenem ayrılıyo :)
Kuşum salça yapıyoruz kuran kursuna gidiyorum falan baya yoğunm yaniCanim ebde degilm ki biliyorsun ki:) sen niye yogunsun hayırdır
Ayy kolay gelsin tatlim:)Kuşum salça yapıyoruz kuran kursuna gidiyorum falan baya yoğunm yani
Sağol btnem :)Ayy kolay gelsin tatlim:)
Devam ediyor mu canim kan bazen yumurta catlarkende olabiliyormus öyle okumuştum makattanda olabilir kabizligin var mi?Kizlar bisi sorcam size. Benden 3 4 damla kan geldi. Ama tam 3 4 damla da degil. Peceteye 3 4 tane nokta konulms bi az. bu ne simdi
Değerlendirmeye calis canm eve döndün muKasiklarim agriyo kizlar. Sanirim yumurta catlicak
Mis gibi ev salcasi ohh ellerinize saglik kuzum ekmeğe sürüp yemesi çok güzel olur :)Kuşum salça yapıyoruz kuran kursuna gidiyorum falan baya yoğunm yani
Bebisimiz salca istedi galiba:)kiyamam yaa.Mis gibi ev salcasi ohh ellerinize saglik lüzum ekmeğe sürüp yemesi çok güzel olur :)
Ayy bitanem valla canim hic bi şey çekmiyor çok istahsizim bide ne yesem midem yaniyor sirf bebeğe birşey olmasin diye yiyorum yoksa bu yanmaya agzima lokma koyamicam.yarin kalp atisini duymaya gideceğiz çok korkuyorum inş.duyabilirizBebisimiz salca istedi galiba:)kiyamam yaa.
Ayy canm salça mı istedin sen burda olsan hemen yetiştiririm sana taze taze :)Kizlar saclarim çok dökülüyor ne yapabilirim?
Ben kilo aldim bile :) canim canim hic bi şey istemiyor ama bebegin beslenmesinde problem olmasından korktuğundan kendimi yemek için zorluyorum canim.kesinlikle söyleyeceğim yarina doktora. Midemdeki yanma geçse inan bulantiyi takmayacagimAyy canm salça mı istedin sen burda olsan hemen yetiştiririm sana taze taze :)
Kuzum benim saçlarm daha çok dökülmüyodu tam tersine. Ve hamilelikte dökülmüyo diye biliyorum. Seninki hamilelikten olmayabilir. Yarın doktora gidince söyle btnem o bişey söyler ona göre.
Ay benm daha öğrenmeden iştahım acayip.açılmştı ama mide bulantısı çekmedim hiç. İlk zamanlar kilo veriliyor canm kusma vs olduğundan mide bulantısını önlemek için çubuk kraker ve tuzlu şeyler yiyebilirsin.
Hadi bakalım bugün haberler bizde :) sen bebişini görmeye bende değer baktırmaya :)Ben kilo aldim bile :) canim canim hic bi şey istemiyor ama bebegin beslenmesinde problem olmasından korktuğundan kendimi yemek için zorluyorum canim.kesinlikle söyleyeceğim yarina doktora. Midemdeki yanma geçse inan bulantiyi takmayacagim
Naptin canim ne dedi doktorKızlar bata 10 gün var ama benimm aşırıı başm dönüyo. Sıra bekliyorum kafamı kaldırıp indirdiğimde düşçek gibi oluyorm. Ama daha çok var bata o yüzden şüphelenemiyorum. Sizce şüphelenmem gerekir mi?
Daha doktora ulaşamadım sinirim bozuldu 8,5 tan 10 a kadar sıra almak için bekledim, şimdide bi saattir sıram gelsin diye bekliyorum özel hastanenin gözünü seveyim devlet resmen zebillik. Gircem şimdide doktor aksiymiş terslicek diye tereddüdüm var 7. Ay ya doktor şmdi daha erken diyip yollarsa çok sinr olurumNaptin canim ne dedi doktor
Terslerse ozele gidersin sen anlat durumunuDaha doktora ulaşamadım sinirim bozuldu 8,5 tan 10 a kadar sıra almak için bekledim, şimdide bi saattir sıram gelsin diye bekliyorum özel hastanenin gözünü seveyim devlet resmen zebillik. Gircem şimdide doktor aksiymiş terslicek diye tereddüdüm var 7. Ay ya doktor şmdi daha erken diyip yollarsa çok sinr olurum
Vallahi sinirim bozuldu. Sıra karman çorman gidiyo zaten başm.dönüyo şmdide belime ağrı girdi kaç saattir ayaktaTerslerse ozele gidersin sen anlat durumunu
Ayy zeliss sende bisiler mi var acaba.Vallahi sinirim bozuldu. Sıra karman çorman gidiyo zaten başm.dönüyo şmdide belime ağrı girdi kaç saattir ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?