Biz Bize Yeteriz...

Canim ebde degilm ki biliyorsun ki:) sen niye yogunsun hayırdır

Kizlar saclarim çok dökülüyor ne yapabilirim?
Ayy canm salça mı istedin sen burda olsan hemen yetiştiririm sana taze taze :)
Kuzum benim saçlarm daha çok dökülmüyodu tam tersine. Ve hamilelikte dökülmüyo diye biliyorum. Seninki hamilelikten olmayabilir. Yarın doktora gidince söyle btnem o bişey söyler ona göre.
Ay benm daha öğrenmeden iştahım acayip.açılmştı ama mide bulantısı çekmedim hiç. İlk zamanlar kilo veriliyor canm kusma vs olduğundan mide bulantısını önlemek için çubuk kraker ve tuzlu şeyler yiyebilirsin.

Ben kilo aldim bile :) canim canim hic bi şey istemiyor ama bebegin beslenmesinde problem olmasından korktuğundan kendimi yemek için zorluyorum canim.kesinlikle söyleyeceğim yarina doktora. Midemdeki yanma geçse inan bulantiyi takmayacagim

Hadi bakalım bugün haberler bizde :) sen bebişini görmeye bende değer baktırmaya :)
Uyandığımdan beri başım dönüyor inşallah vertigo falan yoktur

Kızlar bata 10 gün var ama benimm aşırıı başm dönüyo. Sıra bekliyorum kafamı kaldırıp indirdiğimde düşçek gibi oluyorm. Ama daha çok var bata o yüzden şüphelenemiyorum. Sizce şüphelenmem gerekir mi?

Naptin canim ne dedi doktor
Daha doktora ulaşamadım sinirim bozuldu 8,5 tan 10 a kadar sıra almak için bekledim, şimdide bi saattir sıram gelsin diye bekliyorum özel hastanenin gözünü seveyim devlet resmen zebillik. Gircem şimdide doktor aksiymiş terslicek diye tereddüdüm var 7. Ay ya doktor şmdi daha erken diyip yollarsa çok sinr olurum

Terslerse ozele gidersin sen anlat durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…