- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.441
Ayy hiç bilmiyorum daha 10 gün var şüphelenmekte istemiyorum daha şmdiden akıntmda arttı bugün baya başımı hiç sorma hamile değilsem kesin vertigoyum yani kaç gündr aynı bugün daha da kötü dün gece kolumu kaldıramıyodum koltulta uyuyakalmşm. İnşallah bakar da progestan düzgün.çıkarAyy zeliss sende bisiler mi var acaba.
Dur bakalim hemen kotu düşünme. Yorgunsun belki ondandirAyy hiç bilmiyorum daha 10 gün var şüphelenmekte istemiyorum daha şmdiden akıntmda arttı bugün baya başımı hiç sorma hamile değilsem kesin vertigoyum yani kaç gündr aynı bugün daha da kötü dün gece kolumu kaldıramıyodum koltulta uyuyakalmşm. İnşallah bakar da progestan düzgün.çıkar
Bilmiyorum kuzum daha çok yorgunluklarım oldu böyle olmuyordu. Verdim şmdi kanı 2,5 tan snra çkçakmş doktorda şaşırdı sen nerden bliyosun 21. Gün olduğunu dedi bende kendimden biliyorum dedim hahaha :) diğerlerine adetn 3. Günü gelmem.gerekiyo dmi dedm evet dedi tamam o zamanda bekle beni dicektm cıvıtmaym dedm :)Dur bakalim hemen kotu düşünme. Yorgunsun belki ondandir
vertigo ne ki hiç duymamıştım bebiş tir o bebiş :)) inşallahAyy hiç bilmiyorum daha 10 gün var şüphelenmekte istemiyorum daha şmdiden akıntmda arttı bugün baya başımı hiç sorma hamile değilsem kesin vertigoyum yani kaç gündr aynı bugün daha da kötü dün gece kolumu kaldıramıyodum koltulta uyuyakalmşm. İnşallah bakar da progestan düzgün.çıkar
İnşallah bebiştirrrr :) denge kaybı vertigovertigo ne ki hiç duymamıştım bebiş tir o bebiş :)) inşallah
Niye en kotusunu dusunuyosun ki canim. bence yorgunluktandir. Cok yorulunca bnm de oyle oluyo bikac gun kendime gelemiyorumİnşallah bebiştirrrr :) denge kaybı vertigo
Allah korusun canm inş.öyle bisey yoktur inş.bebise işarettir. Bende doktordan geldim bebisin kalp atislarini duyduk çok şükür saglikli ama rahim çift girişli olabilirmiş baya canimiz skldi düşük olabilirmiş haftaya başka doktora gideceğizHadi bakalım bugün haberler bizde :) sen bebişini görmeye bende değer baktırmaya :)
Uyandığımdan beri başım dönüyor inşallah vertigo falan yoktur
Kulak içindeki sivinin oynamasi canim oda denge bozukluğu bas AĞRIsI yapiyorvertigo ne ki hiç duymamıştım bebiş tir o bebiş :)) inşallah
İyisini düşünmek için çok erken diye düşünüyorum. Kötüsü de doktora gittiğimde şikayetleri söyleyince acildeki doktor hemen vertigo dedi sonra gebelk bekliyomusun dedi. Bende evet deyince iğne yapıp gönderdi gecikince gel bakalım dedi. Yani ya hamilelik yada vertigodan şüphelendi.Niye en kotusunu dusunuyosun ki canim. bence yorgunluktandir. Cok yorulunca bnm de oyle oluyo bikac gun kendime gelemiyorum
Ooohhh kuzum kalp atışını duydun ya hamd olsun bundan sonrası daha iyi.olur inşallah. O nasıl bişeymiş öyle ya çift girişli rahim?Allah korusun canm inş.öyle bisey yoktur inş.bebise işarettir. Bende doktordan geldim bebisin kalp atislarini duyduk çok şükür saglikli ama rahim çift girişli olabilirmiş baya canimiz skldi düşük olabilirmiş haftaya başka doktora gideceğizkesin değil dedi ama öyle bi şey görünüyor dedi. Bizde haftaya başka özele randevu alacagiz oraya gidecegiz
Saol kuzum hic bilmiyorum ki kafamizi karistirdi düşük riski fazlaymis boyle bir durumda hamilelik devam ederse de zor bir gebelik olabilirmiş kesin var demedi baska yere ultrasonografi te yönlendirdi orada cekmiyorlarmis.bizde doktoru değiştirme karari aldik başka doktora gideceğim haftaya umarim öyle bi şey yokturOoohhh kuzum kalp atışını duydun ya hamd olsun bundan sonrası daha iyi.olur inşallah. O nasıl bişeymiş öyle ya çift girişli rahim?
Rahimin çift girişi olabilirmiş normalde bitane oluyor ya ben ki belki iki olabilirmiş.oda hamile kalma yi zorlastiriyor bazen kisirlikta olustura biliyormus gebeliklerde düşük meydana geliyormuş kafamizi karistirdi iyiceOoohhh kuzum kalp atışını duydun ya hamd olsun bundan sonrası daha iyi.olur inşallah. O nasıl bişeymiş öyle ya çift girişli rahim?
kalp atışını duymuşsun maşallah hiç bişi olmaz Allah ın izniyle canım kötü düşünme stres te yapma başka bir doktora görünmende fayda var tabiiSaol kuzum hic bilmiyorum ki kafamizi karistirdi düşük riski fazlaymis boyle bir durumda hamilelik devam ederse de zor bir gebelik olabilirmiş kesin var demedi baska yere ultrasonografi te yönlendirdi orada cekmiyorlarmis.bizde doktoru değiştirme karari aldik başka doktora gideceğim haftaya umarim öyle bi şey yoktur
oyyy maşallah :) her gittiğinde istiyoz foto artık bizde takip etcez burdan nede olsa ilk bebişimizBuda bebisimizin yeni fotografi teyzeleri
Hay allah yaaKızlar durum kötü galiba.
Pogestoron -- 7,28 yazıyor netten baktım. Düşük değil mi?? progestan mı kullanmam gerekecek?
progesteron değeri düşük yani kuzum hamile değil :) ayy Allah ım aklımız fikrimiz bebek olduDusuk mu? Hamilemisin yani
Bu ay gec catlayacak olamaz mi canim10 ve üstü olması gerek diye biliyorum canım altında çıkarsa yumurtlamamışsın ya da yumurtan çatlamıyor demek oluyormuş sen hiçbişi alma doktorun gereken ilacı yazar zaten tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?