- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.481
Ben anlamadım bu işi zaten. Kendi doktorum var özelde çok ilgili ama şimdiden devley hastanesi varken özele para dökmeym ordada aynısını yapıyor dedim ama ilgi alaka sıfır ikisinde de bi sürü insanın içinde derdini dahi anlatamıyorsun savıştırıyo bilmiyorum ha devlette başka doktorlarda var acaba erkeğe mi gitsem diyorum kadınlar çok gıcık.bence o doktorda iş yok başından savmış ben de devlete gidiyorum çokta memnunum herşeyi anlatıyor bana doktorum her sorumu açıklayarak cevaplıyor oğlumda özele gitmiştim bu kadar memnun değildim başka doktor seçeneği yok mu canım gittiğin hastanede çünkü hamile kalabilmek için değerinin 10 ve üstü olması lazım bu yumurtalıklarla ilgili bir test çünkü ayrıca 14 ve üstüde hamilelik var demek değil arkadaşımın 54 çıktı ama hamile değildi
Off anlamadım yaaa yükselir mi acaba diye de düşünmüyo değilim, _Ravza_ da 5 ten yukarısı çatlamış sayılıyor yumurtan dedi. Acaba yeni çatladı da değer yükseliyo mu, geçen ay 18. Gün yumurtladım, hemen yükselmesi mi gerekiyor.. Daha 10 gün var bata. Of kafam çorba gibi oldu. En iyisi adeti beklemekaynen bak bide o var adet döngünde önemli 21. gün 27-28 günde 1 adet olanlar için geçerli çünkü ne garip bir doktormuş ya
Tansiyonunu ölçtün mü hiç canımKızlarrr ben çok kötüyüm napaym ben bilemedim, ne yesem midem aşırı bulanıyor. Sanki ishal olacakmşm gibi bi ağrı oluyo midemde ama ishal değilim ve gaz var karnımda. Ani bi harekette başım felaket dönüyor. Evde yapmam gereken işleri bile kıyamam eşim yaptı. Ev beni bekliyor ama ben ayağa bile kalkamıyorum
Hayır ablacm ölçmedim, böyle olduğmda hastaneye gitmiştim, normal demişti doktor.Tansiyonunu ölçtün mü hiç canım
70 çok normalNabız 70 çıktı
şimdi bugün nasılsın canımNabız 70 çıktı
Daha yeni uyandım şuan :) kötüleşmeden hemen işlerimi yapmam lazım :)))şimdi bugün nasılsın canım
Cok gecmis olsun canimDaha yeni uyandım şuan :) kötüleşmeden hemen işlerimi yapmam lazım :)))
Canim benim uzme kendini doktorunu degistir. Sen cok guzelsin simdi de anne olacaksin kimbilir hamilelik ne yakisacak sana bak daha cocuk kelimesi bile esini degistirmeye basladi bile birde dogunca goreceksin kuralci esinden eser kalmayacak sana soylemistim benim esimde boyle idiİnş.canim ya
Sağol canım benim. Sen nasılsın, baban nasıl oldu?Cok gecmis olsun canim
Allâh Allâh nazar mı değdi bize böyle noldu yaa anlamadımKızlar ya çok kötüyüm ayağımın altında bişi çıktı çok canım yanıyor(
Sağol canim nasil olsun her gecen gun agrilari artıyor Allah yardimcisi olsubSağol canım benim. Sen nasılsın, baban nasıl oldu?
Sağol canım ya bilmiyorum ki gece acile gittik antibiyotikli krem yazdı yolladı iltihaplı nasırımsı bişi çok can yakıyorAllâh Allâh nazar mı değdi bize böyle noldu yaa anlamadım
Çok geçmş olsn abla. Nasıl bişey ki öyle kendi kendine çıkmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?