- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.521
Boşver canım ne mucizelrr gördük burada. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahValla bu ay kacti artik kasmiyorum zaten. Bence catladi cunku. Akintim da bitti gibi bisi. Hayirlisi. Bu ay bosvercem. Bidahaki ay olur insallah
Hepimize insallahBoşver canım ne mucizelrr gördük burada. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aynen canim şimdiden baya değişti bile çok şükür bir bebegin insan hayatini bu kadar değiştireceğini bilmiyordum.hayatimiz tamamen şuan benise odakli oldu güzel iltifatlarin için tesk.ediyorum kuzum en yakin zamanda inş.sizlerden de güzel haberi alirizCanim benim uzme kendini doktorunu degistir. Sen cok guzelsin simdi de anne olacaksin kimbilir hamilelik ne yakisacak sana bak daha cocuk kelimesi bile esini degistirmeye basladi bile birde dogunca goreceksin kuralci esinden eser kalmayacak sana soylemistim benim esimde boyle idi
T tostos16 canim kendini bu kadar lütfen üzme bak stres yaptica herşey daha kotu oluyor bol bol dua et ve kendini rahatlar doğru zamanki bekliyorduİşte geçen ay tamda ben senn şu yaşadığını yaşıyordum abla. Taksan olmuyor, takmasan olmuyor. İnsanın siniri bozuluyor. Ama napıcaksın nasip değilmiş diyelim ablacm. Eşin gittimi doktora?
Canim o illa kizlarda olcak diye bisey yok. Benm kuzenim hem kizinda hem oglunda sabahlari mide bulantiaiyla kalkti istifra etti. o degisiyo kişiden kisiye. Yine de allah gonlune göre versinKizlar bebeğinin cinsiyeti kiz galiba ben öyle hissediyorum sabah uyandigimda şiddetli mide bulantim oluyor.canim hic bi şey istemiyor aserme yok yani tam tersi yemek yemek istemiyorum dedeorant kokusundan yeşil zeytinten tavuktan tiksiniyorum kokulu hic bi şeye dayanamiyorum
Canim ben zaten kiz istiyorum herşeyi ona görüyorumCanim o illa kizlarda olcak diye bisey yok. Benm kuzenim hem kizinda hem oglunda sabahlari mide bulantiaiyla kalkti istifra etti. o degisiyo kişiden kisiye. Yine de allah gonlune göre versin
Ohh ilk aşerme hee :)Çilek ve muz istedi bugün canim :)
Canim ben gidiyorum bakiyorum birşey yok tekrar cikiyorumT tostos16
H Hayaller_hayatlar_Ravzaa_ O Oykucan S Sessiz_sedasiz
Kızlar nerdesiniz ya??
Bitti mi yani herşey hiç kimse ilgilenmiyor. Kimse ne ne yaptığını yazıyor, ne batını yazıyor. Herkes mi kötü durumda? Biz en yakınlar olarak birbirimize destek olmak yerine konuşmuyoruz bile artık. Zaten benden başka da aman aman giren bakan yok. İyi madem.
İşler çok yoğun canım bu ara gündüz pek giremiyorum akşam da ev telaşından fırsat olmuyor ben zaten sadece gündüzleri işysrinden ya da gece oğlum ve eşim erken uyursa evden girebiliyorumT tostos16
H Hayaller_hayatlar_Ravzaa_ O Oykucan S Sessiz_sedasiz
Kızlar nerdesiniz ya??
Bitti mi yani herşey hiç kimse ilgilenmiyor. Kimse ne ne yaptığını yazıyor, ne batını yazıyor. Herkes mi kötü durumda? Biz en yakınlar olarak birbirimize destek olmak yerine konuşmuyoruz bile artık. Zaten benden başka da aman aman giren bakan yok. İyi madem.
Bitek aylak benim herhalde ama en azından haber almak iyi oluyo güç oluyorz birbirimize ablaİşler çok yoğun canım bu ara gündüz pek giremiyorum akşam da ev telaşından fırsat olmuyor ben zaten sadece gündüzleri işysrinden ya da gece oğlum ve eşim erken uyursa evden girebiliyorum
Estağfurullah ne demek aylak keşke bende ev hanımı olsam evinin kraliçesisin senBitek aylak benim herhalde ama en azından haber almak iyi oluyo güç oluyorz birbirimize abla
Katıl canım aktifsen kkda katıl tabi.. Ama ilk kendinden bahset tanıyalım seni :)Mrb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizi aranıza katılabilirmiyim?
Katıl canım aktifsen kkda katıl tabi.. Ama ilk kendinden bahset tanıyalım seni :)
O zaman sende ablamız oluyosun :) ben 21 yaşındayım.. tecrübelerinden de yararlanmak isteriz.. Allah evlatlarını size bağışlasın, hayırlı ömürler versin inşallah. Bende 7 aydır deniyorum bu ay olmazsa 8. Ay olacak.30 yasinda iki cocuk annesiyim ucuncuyu dusunuyorum ve 3 aydir ugrasiyorum malesef ..tesadüfen. Sıteye gırdım ve cok hoşuma gıttı sohbetıniz sureklı takip edıyorum ve tanişmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?