- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.501
Bende buna inanmaya basladm artkSağol canım nazara geliyoz sanırım
Hay allah bilemedm ki ben de. Nasir gibi mi acaba. Su toplamis olabilirKızlar bu neki bilen varmı bu dün gece ki hali şuan daha büyük ve kızarık etrafı ayağımda çıktı çok canım acıyor yürüyemiyorum
Allah yardımcısı olsun, çektiği ağrılar acılar günahlarına kefaret olsun inşallah bitanem. Her acı her ağrı günahlarımızı silip götürüyor of deyip isyan etmemek lazmSağol canim nasil olsun her gecen gun agrilari artıyor Allah yardimcisi olsub
Nazar çok beter bişey. Biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyimizi anlatıyoruz bazen ama yapmamak lazım. İnsanların fesat bakışları yetiyor nazar içinBende buna inanmaya basladm artk
Bide herkes okuyo sonuctaNazar çok beter bişey. Biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyimizi anlatıyoruz bazen ama yapmamak lazım. İnsanların fesat bakışları yetiyor nazar için
Hee buraya yazdıklarımız içn mi diyosun canım, evet o kötü maalesef. Grup kendi adımıza kapalı olsa neyse de.. MaalesefBide herkes okuyo sonucta
Allah şifa versin inşaAllah canım acıları günahlarına kefaret olsun inşaAllah rahatsızlığı ne bilmiyorum ama bol bol kuran ı Kerim okuyun yanında kenzül arş okuyun çok etkili bir dua Allah yar ve yardımcınız olsunSağol canim nasil olsun her gecen gun agrilari artıyor Allah yardimcisi olsub
Hayırlısı olsun canım o doktora inat bu ay vardır inşaAllah bebiş :))Hee buraya yazdıklarımız içn mi diyosun canım, evet o kötü maalesef. Grup kendi adımıza kapalı olsa neyse de.. Maalesef
Bu arada benim sola sola batmalar, adet gelmeye yakın bi değişik kokular meydana çkmaya başladı. Terimin kokusu bile değişiyor artık fark edebiliyorum. :))
Nazardan çok korkarım insanlar ölüyormuş eskiden nazardan Allah korusunNazar çok beter bişey. Biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyimizi anlatıyoruz bazen ama yapmamak lazım. İnsanların fesat bakışları yetiyor nazar için
İşte geçen ay tamda ben senn şu yaşadığını yaşıyordum abla. Taksan olmuyor, takmasan olmuyor. İnsanın siniri bozuluyor. Ama napıcaksın nasip değilmiş diyelim ablacm. Eşin gittimi doktora?Kızlar bu arada bu ayda olmadı az önce adet oldum 6. Ayıda geride bıraktık halbuki hiçte takmamıştım bu ay bat ı bile bilmiyordum olmıycak sanırım hiç umudum yok bu sefer fena moralim bozuldu ağlamak üzereyim
Nedense ümidim yok ablacım.Hayırlısı olsun canım o doktora inat bu ay vardır inşaAllah bebiş :))
Yaaaa hayir aglamaaa. Napalim. Boyle ol.asi lazimmisKızlar bu arada bu ayda olmadı az önce adet oldum 6. Ayıda geride bıraktık halbuki hiçte takmamıştım bu ay bat ı bile bilmiyordum olmıycak sanırım hiç umudum yok bu sefer fena moralim bozuldu ağlamak üzereyim
Yumurtan solda gelişiyor yada çatlamış demekki kuzucum. Bugün benimde dizlerimi karnıma çektiğimde iğne batar gibi oldu sol tarafa. Sonrada sızlamaya başladı.Kizlar kasiklarim cok agriyo benim yaa. Ozellikle sol.
Aaa oyle mi daha umut var demekki. Ama akintim bitti benim. Catlamstir diye dusundum. 22. Gun catliyosa daha erken de catlayamaz mi. 10. Gun iliski yasadik en son. Umut yok muYumurtan solda gelişiyor yada çatlamış demekki kuzucum. Bugün benimde dizlerimi karnıma çektiğimde iğne batar gibi oldu sol tarafa. Sonrada sızlamaya başladı.
Dün gece rüyamda akıntım geliyodu aaa benim yumurtlama günüm bugünmüş diyorum bugünü değerlendirmemiz lazım falan. Değerlendirdim de :) belki malum olmştur dedm :)
Bu arada, ben hamile kaldığmda 22. Gün yumurtlmışm. Acaba yine öyle olabilir mi diye ihtimal de düşünüyorum kendimi fazla bağlamadan
Valla erken de olabilir, hiç belli olmuyor o işler kuzm yaa. Bende hiç beklemiyordum geç döllenme nedir bilmiyodm bile ama olmştu. İnşallah seninde evine gittiğin gün olur. Fazla kasma kendini akışına bırakAaa oyle mi daha umut var demekki. Ama akintim bitti benim. Catlamstir diye dusundum. 22. Gun catliyosa daha erken de catlayamaz mi. 10. Gun iliski yasadik en son. Umut yok mu(
Valla bu ay kacti artik kasmiyorum zaten. Bence catladi cunku. Akintim da bitti gibi bisi. Hayirlisi. Bu ay bosvercem. Bidahaki ay olur insallahValla erken de olabilir, hiç belli olmuyor o işler kuzm yaa. Bende hiç beklemiyordum geç döllenme nedir bilmiyodm bile ama olmştu. İnşallah seninde evine gittiğin gün olur. Fazla kasma kendini akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?