Biz Bize Yeteriz...

Tesekkur ederim guzel dileklerin icinHicbirsey yapmiyorum bugune Kadar bilmiyorum da sogan kuru vs.ikinci cocugum d.konrol ilacini biraktigim da diger ay olmustu bununda oyle olacagini dusunmustum,olmayınca bu tur arayışlarda buldum kendimi ,bende sizden ogrendin bilmedigim bazi seyleri desem

Ben salça çıkarmakla meşgulüm bugün :) bi fırsat bulup yazaym dedm size :)
Bata son 5. Göğüslerim acayip sızlıyor. Adet bekliyorum. Bide bugn sola yine iğnw batar gibi oldu. Geçen ay ne olduysa bu ayda oldu. O yüzden adet bekliyorum ümitli değilm

Canim umarim bu sefer olur , en onemli etken takmamak ,ama elde degil tabiki..illaki bekliyorsun benim gecen ay 5 gün geciktı tüm belirtiler vardi, tüm gunlerı degerlendırdıim okadar emindimki ..sonuc husran...((

Canim umarim bu sefer olur , en onemli etken takmamak ,ama elde degil tabiki..illaki bekliyorsun benim gecen ay 5 gün geciktı tüm belirtiler vardi, tüm gunlerı degerlendırdıim okadar emindimki ..sonuc husran...((
Benimde öyle oldu iki ay önce. Bütün herkes kesin var sende.diyodu ama sonuç tam gününde adet oldum o yüzden şuan hiç bi belirtiye güvenmiyorum. Geçen ay hiç takmadm desem yeri, ama yine yok. Bu ay bikaç bişi denedim hem eşime hem bana olursa yazarım hepsini

Benimde son 5 gün göğüslerim büyüdü sızlıyor yine adet gelecek eminim her ay aynı oluyo benimde umudum yok bu aydan
Aynıymş bat canım. Aynı belirti bende de var ek olarak sol kasığa iğne batıyo. Aynen her ay benmde oluyo çok benziyoruz. O yüzden belirtilere güvenmiyorm ben

Umarım güzel haberlerini verirsin canım:)

İnşallah ablacm. Senin bat ne zamandı :)
Benim 19 yeni bitti ama bu ay bosveriyorum doktor konrolum var 3 agustosda kıst varmıs, zararsız dedı doktor ama ..yıne de jinekologa gıdecegim.agrim oluyo bakalim doktorum bir ilac verdi hamile kalmak icin yardimci oluyormus bakalim ,bu ay kafamda rahat takmiyorum insallah olur

Ne salcaymis küzum ya cikar cikar bitmedi hic beklemediğimiz anda yeni umutlar doğuyor tatlim biliyorsun umutsuzluğa kaplmak yokkkkk

çok canım sıkılıyor kızlar yaa canım hiçbişi yapmak istemiyor sanırım depresyona girdim ben
Aaaa ablaa bişeye sıkıldın kesin sen
Aklına mutlu olduğn anılarını getirmeye çalış veya plan yap ileriye dönük hayaller kur yapmak istediğin.. İyi geliyo insana :)

Ne salcaymis küzum ya cikar cikar bitmedi hic beklemediğimiz anda yeni umutlar doğuyor tatlim biliyorsun umutsuzluğa kaplmak yokkkkk
Sorma btnem satılık ta yapıyoruz ya ondan böyle oluyo :) hem anneme hem bana 40 kelter geçti elimizden :) çok şükür bitirdik ama :)
Yok btnem o rahim olayına baktım, rahim ağzı baya sert.
Bide zaten adet olma ağrısı başladı rahmimde. Bu ay ümitsiz vakayım.

Offf ne güzel canm ellerinize saglik mis gibi ev salcasi gibi yok. Lüzum bu ay olmazsa obur ay inş. Yeterli umudunuzu kaybetmeyen Rabbim dilerse neler oluyor.olmasa benimki olmazdi 3 ilişkiyle oldu biliyorsunuz. O yüzden allh ol derse olur siz sadece rahat olun ben hepiniz için hep dualar ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…