- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.541
Canim umarim bu sefer olur , en onemli etken takmamak ,ama elde degil tabiki..illaki bekliyorsun benim gecen ay 5 gün geciktı tüm belirtiler vardi, tüm gunlerı degerlendırdıim okadar emindimki ..sonuc husran...Ben salça çıkarmakla meşgulüm bugün :) bi fırsat bulup yazaym dedm size :)
Bata son 5. Göğüslerim acayip sızlıyor. Adet bekliyorum. Bide bugn sola yine iğnw batar gibi oldu. Geçen ay ne olduysa bu ayda oldu. O yüzden adet bekliyorum ümitli değilm
Canım sıkma canını nasıp herşeyin zamanı vardır ...ama biz çok aceleciyiz isteBenimde son 5 gün göğüslerim büyüdü sızlıyor yine adet gelecek eminim her ay aynı oluyo benimde umudum yok bu aydan
Benimde öyle oldu iki ay önce. Bütün herkes kesin var sende.diyodu ama sonuç tam gününde adet oldum o yüzden şuan hiç bi belirtiye güvenmiyorum. Geçen ay hiç takmadm desem yeri, ama yine yok. Bu ay bikaç bişi denedim hem eşime hem bana olursa yazarım hepsiniCanim umarim bu sefer olur , en onemli etken takmamak ,ama elde degil tabiki..illaki bekliyorsun benim gecen ay 5 gün geciktı tüm belirtiler vardi, tüm gunlerı degerlendırdıim okadar emindimki ..sonuc husran...((
Aynıymş bat canım. Aynı belirti bende de var ek olarak sol kasığa iğne batıyo. Aynen her ay benmde oluyo çok benziyoruz. O yüzden belirtilere güvenmiyorm benBenimde son 5 gün göğüslerim büyüdü sızlıyor yine adet gelecek eminim her ay aynı oluyo benimde umudum yok bu aydan
Umarım güzel haberlerini verirsin canım:)Benimde öyle oldu iki ay önce. Bütün herkes kesin var sende.diyodu ama sonuç tam gününde adet oldum o yüzden şuan hiç bi belirtiye güvenmiyorum. Geçen ay hiç takmadm desem yeri, ama yine yok. Bu ay bikaç bişi denedim hem eşime hem bana olursa yazarım hepsini
İnşallah ablacm. Senin bat ne zamandı :)Umarım güzel haberlerini verirsin canım:)
Benim 19 yeni bitti ama bu ay bosveriyorum doktor konrolum var 3 agustosda kıst varmıs, zararsız dedı doktor ama ..yıne de jinekologa gıdecegim.agrim oluyo bakalim doktorum bir ilac verdi hamile kalmak icin yardimci oluyormus bakalim ,bu ay kafamda rahat takmiyorum insallah olurİnşallah ablacm. Senin bat ne zamandı :)
Neyiniz Var ?çok canım sıkılıyor kızlar yaa canım hiçbişi yapmak istemiyor sanırım depresyona girdim ben
Aramiza hoşgeldin tatlimMrb arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizi aranıza katılabilirmiyim?
Ne salcaymis küzum ya cikar cikar bitmedi hic beklemediğimiz anda yeni umutlar doğuyor tatlim biliyorsun umutsuzluğa kaplmak yokkkkkBen salça çıkarmakla meşgulüm bugün :) bi fırsat bulup yazaym dedm size :)
Bata son 5. Göğüslerim acayip sızlıyor. Adet bekliyorum. Bide bugn sola yine iğnw batar gibi oldu. Geçen ay ne olduysa bu ayda oldu. O yüzden adet bekliyorum ümitli değilm
26 yasindayim 5 aylik uğraş sonucu Rabbim bize bagislarsa eğer ilk evladim olacak canm bnm.senin iki tane var en azindan üçüncüde mutlaka olacaktır stres yapma lütfenCanım sıkma canını nasıp herşeyin zamanı vardır ...ama biz çok aceleciyiz iste
çok canım sıkılıyor kızlar yaa canım hiçbişi yapmak istemiyor sanırım depresyona girdim ben
Aaaa ablaaçok canım sıkılıyor kızlar yaa canım hiçbişi yapmak istemiyor sanırım depresyona girdim ben
Sorma btnem satılık ta yapıyoruz ya ondan böyle oluyo :) hem anneme hem bana 40 kelter geçti elimizden :) çok şükür bitirdik ama :)Ne salcaymis küzum ya cikar cikar bitmedi hic beklemediğimiz anda yeni umutlar doğuyor tatlim biliyorsun umutsuzluğa kaplmak yokkkkk
Offf ne güzel canm ellerinize saglik mis gibi ev salcasi gibi yok. Lüzum bu ay olmazsa obur ay inş. Yeterli umudunuzu kaybetmeyen Rabbim dilerse neler oluyor.olmasa benimki olmazdi 3 ilişkiyle oldu biliyorsunuz. O yüzden allh ol derse olur siz sadece rahat olun ben hepiniz için hep dualar ediyorumSorma btnem satılık ta yapıyoruz ya ondan böyle oluyo :) hem anneme hem bana 40 kelter geçti elimizden :) çok şükür bitirdik ama :)
Yok btnem o rahim olayına baktım, rahim ağzı baya sert.
Bide zaten adet olma ağrısı başladı rahmimde. Bu ay ümitsiz vakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?