- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.561
Rahim olayı nasıldı kız birde ben yapayım şunuSorma btnem satılık ta yapıyoruz ya ondan böyle oluyo :) hem anneme hem bana 40 kelter geçti elimizden :) çok şükür bitirdik ama :)
Yok btnem o rahim olayına baktım, rahim ağzı baya sert.
Bide zaten adet olma ağrısı başladı rahmimde. Bu ay ümitsiz vakayım.
Tecrubeli olarak ben anlatayim.ilk duyduğumda iğrenç dedim bunu asla yapamam ben dedim ama 3 ay geçip hamile kalamyinca merak insana herşeyi yaptiriyor :) mayis ayinda ilk defa denedim adetine bir hafta kala parmaginla rahmini kontrol ediyorsun eger ilk girişte eline sert bi şey degiyorsa muhtemelen hastalanacaksin canim.ben mayista denedim elime hemen sert bi şey değdi ve hastalandim .haziranda denedim adetime yine bir hafta kala bu sefer o sertlik değmedi yumuşak bi şey değdi kolayca girdi ve sanki balona dökünuyormuş gibi yumusakti ve temmuzda hamile olduğumu ogrendimRahim olayı nasıldı kız birde ben yapayım şunu
Hoşbulduk Can'ım :) takip ettim sızı test yapmak ıcın okadar bekledınkı ben burda cıldırıyordum cok sabırlısın ..:)26 yasindayim 5 aylik uğraş sonucu Rabbim bize bagislarsa eğer ilk evladim olacak canm bnm.senin iki tane var en azindan üçüncüde mutlaka olacaktır stres yapma lütfen
Doğru söylüyorsun canım yine de hayırlısı tabi hiç belli olmaz. Sorma salçalar çok güzel oldu ama çokk yorulduuummm :)Offf ne güzel canm ellerinize saglik mis gibi ev salcasi gibi yok. Lüzum bu ay olmazsa obur ay inş. Yeterli umudunuzu kaybetmeyen Rabbim dilerse neler oluyor.olmasa benimki olmazdi 3 ilişkiyle oldu biliyorsunuz. O yüzden allh ol derse olur siz sadece rahat olun ben hepiniz için hep dualar ediyorum
Gizliden takipçimiz :) vallaha test yaptırana kadar canımz çıktı :)Hoşbulduk Can'ım :) takip ettim sızı test yapmak ıcın okadar bekledınkı ben burda cıldırıyordum cok sabırlısın ..:)
Bende dün hemen sert değdi belki değerlendirmeden snra baktm ondandır . Bugünde çok yukardaydı ama hemen dokunmadım. Çok sert değildi bide bastırınca sertti ama yumuşak bişeydi ilk dokunuştaTecrubeli olarak ben anlatayim.ilk duyduğumda iğrenç dedim bunu asla yapamam ben dedim ama 3 ay geçip hamile kalamyinca merak insana herşeyi yaptiriyor :) mayis ayinda ilk defa denedim adetine bir hafta kala parmaginla rahmini kontrol ediyorsun eger ilk girişte eline sert bi şey degiyorsa muhtemelen hastalanacaksin canim.ben mayista denedim elime hemen sert bi şey değdi ve hastalandim .haziranda denedim adetime yine bir hafta kala bu sefer o sertlik değmedi yumuşak bi şey değdi kolayca girdi ve sanki balona dökünuyormuş gibi yumusakti ve temmuzda hamile olduğumu ogrendim
Sevgili "Sesiz_sedasız",Offf ne güzel canm ellerinize saglik mis gibi ev salcasi gibi yok. Lüzum bu ay olmazsa obur ay inş. Yeterli umudunuzu kaybetmeyen Rabbim dilerse neler oluyor.olmasa benimki olmazdi 3 ilişkiyle oldu biliyorsunuz. O yüzden allh ol derse olur siz sadece rahat olun ben hepiniz için hep dualar ediyorum
Yaaa msjni okurken çok duygulandim TESK.ediyorum. allahtan asla umut kesilme bunu hic bir zaman unutma canim nekadarsir bebek düşünüyorsun? Biz bu topikte çok samimi arkadasliklar kurduk istersen sende bir katilabilirsin acilarimizi sevinclerimizi huzunlerimizi paylasiyoruz biraz olsun kucucukte olsa birbirimize verdiğimiz öneriler hepimiz için umut dolu oluyor.güze dileklerin için TESK.ediyorum Rabbim bütün isteyen herkese bu duygulari nasip etsin asla kimsenin kucagini bos birakmasin.dua ve inanmak çok önemli her zaman allaha siginin allahtan isteyin ben boyle yaptim.ne zaman bir bebek görsem hep içimden allahim NEOLUR en yakin zamanda bana da nasip et dedim namazlar kildim Rabbim sesimi duydu inş.saglikli bir şeklide kucagima almayida nasip eder.ve sizleredeSevgili "Sesiz_sedasız",
Mesajlarını okurken gözlerim doldu. Hamileliğini öğrenme sürecinde yaşadığın tüm duyguları iliklerimde hissettim. Önce umut, sonra umutsuzluk, korku, sevinç, endişe, mutluluk... Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Ben bu aralar sadece umut ve umutsuzluk arasında gidip geliyorum. Bir sonraki seviyeye çıkmak henüz nasip olmadı:)
:)Gizliden takipçimiz :) vallaha test yaptırana kadar canımz çıktı :)
Bendenmi bahsediyorsunuzZ :) geç oldu temiz oldu ama dimi kizlarGizliden takipçimiz :) vallaha test yaptırana kadar canımz çıktı :)
Napim canim arka arkaya o kadar çok şey yasadimki o testlerden yapamadim bir turlu. En son mayista 4 test yaptim hepside silikti herkes hamilesin dedi ve hastanmistim.onu yasayinca hic yapasim gelmedi valla.bide değerlendirmeden umutluda degildimHoşbulduk Can'ım :) takip ettim sızı test yapmak ıcın okadar bekledınkı ben burda cıldırıyordum cok sabırlısın ..:)
5-6 aydır deniyoruz. Ama bu süre zarfında düzenli birliktelik olmadı. Benim sorunum biraz da bu durum. Çok yoğun çalışıyorum. İşten çıktığımda burnumdan soluyor oluyorum. O durumda da başka şeylere odaklanamıyorum. Sonra da bu ayı da kaçırdım diye endişeleniyorum. Ovulasyon testi kullandım, potansiyel günleri yakalayabilmek için. Onlardan da bir sonuç elde edemedim. 35 yaşındayım. Ben kolay kolay hamile kalamam diye düşünüyorum. Sonra da, stres yaptım bu sefer olacağı varsa da olmaz diyorum. Endişe üstüne endişe yani...Tam bir kısır döngü.Yaaa msjni okurken çok duygulandim TESK.ediyorum. allahtan asla umut kesilme bunu hic bir zaman unutma canim nekadarsir bebek düşünüyorsun? Biz bu topikte çok samimi arkadasliklar kurduk istersen sende bir katilabilirsin acilarimizi sevinclerimizi huzunlerimizi paylasiyoruz biraz olsun kucucukte olsa birbirimize verdiğimiz öneriler hepimiz için umut dolu oluyor.güze dileklerin için TESK.ediyorum Rabbim bütün isteyen herkese bu duygulari nasip etsin asla kimsenin kucagini bos birakmasin.dua ve inanmak çok önemli her zaman allaha siginin allahtan isteyin ben boyle yaptim.ne zaman bir bebek görsem hep içimden allahim NEOLUR en yakin zamanda bana da nasip et dedim namazlar kildim Rabbim sesimi duydu inş.saglikli bir şeklide kucagima almayida nasip eder.ve sizlerede
Bende her ay aynisini yasiyordum canim her seferinde b ay düzenli olacak diyordum ama bu konuda hic bir zaman eşime baski yapmadim onu zorlamadim ona yansitmadim 4 ay baktim benim tek basima cabalamamla olmuyor daha çok sinirlerin bozuluyordu.oldu mu olmadimi derken niye değerlendirmedir bir ay dahami beklicem derken ramazanda biraktim oruç tutuyorduk zaten çok geç aciliyordu bu ay dinlenicem dusnmcem dedim sadece 10.12.14. Günleri değerlendirmiştir koskoca bir ayda umut sifirdi yani Rabbim umudimu kestigim anda sürprizle karsilastirdi beni. 5-6 ay çok kisa bir sure Fakat yas faktorunden dolayı stresini anlayabiliyorum.biraz kendini bu konuda rahatlatmaya calis ozaman herşey kendiliğinden oluşu verecek5-6 aydır deniyoruz. Ama bu süre zarfında düzenli birliktelik olmadı. Benim sorunum biraz da bu durum. Çok yoğun çalışıyorum. İşten çıktığımda burnumdan soluyor oluyorum. O durumda da başka şeylere odaklanamıyorum. Sonra da bu ayı da kaçırdım diye endişeleniyorum. Ovulasyon testi kullandım, potansiyel günleri yakalayabilmek için. Onlardan da bir sonuç elde edemedim. 35 yaşındayım. Ben kolay kolay hamile kalamam diye düşünüyorum. Sonra da, stres yaptım bu sefer olacağı varsa da olmaz diyorum. Endişe üstüne endişe yani...Tam bir kısır döngü.
:)Napim canim arka arkaya o kadar çok şey yasadimki o testlerden yapamadim bir turlu. En son mayista 4 test yaptim hepside silikti herkes hamilesin dedi ve hastanmistim.onu yasayinca hic yapasim gelmedi valla.bide değerlendirmeden umutluda degildim
Canım Nasıl oldun .( yorgunluktan mı bilemiyecegım ...kasık agrısı yorgunluktan olacağını düşünmüyorum ..Kızlarben çok fenayımmm. Sol kasığım yürürken acayip batıyo yürürken bile. Şu anda da uzandım pıt pıt seyiriyo belim desem ona keza. Yorgunluktan sizce de değil mi?
Çok yoruldum zorladım mı acaba diye dişündüm. Uzanınca geçti ablacım. Yeni uyandım. Şuanda bi yaramazlık yookCanım Nasıl oldun .( yorgunluktan mı bilemiyecegım ...kasık agrısı yorgunluktan olacağını düşünmüyorum ..
Psikolojik olarak kendimizi o kadar etkiliyoruz ki hiç beklemediğimiz zamanlarda bile beklenmedik şeyler yaşıyoruz.Benımde kasık agrım var kac gündür mide bulantıları ..halsizlik ,tüm hamilelik belirtileri var ama hamile degılim ilk defa boyle oldum.regl yenı bıttı .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?