Biz Bize Yeteriz...

Kizlar simdi soyle oluyo. Eger akintilarimin yogun oldugu donemde yumurtladiysam adet tarihim 5 agustostan 4 gun falan once olmasi lazim. Eger takvimime gore yunurtladiysam yumurtlamanin erteai gun evime gelmstim ve degerlendirmistik. Ama o zmn da 5 agustos oluyo bat. Yani durumlar karisik. Takvimime mi inanayim yoksa akintiyami

Kızlar bende rüyamda ,göğsüm den süt akıyordu.ruya tabırlerıne baktım yakında çocuk sahıbı olacağınıza ısarettır dıyor.. Umarım oyledır ..

Hayirli olsun canim :)
Sağol canım hep dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin biz 7 aydan fazla uğraştık ne bu son ay fazla kafa yoramadim isimden dolayı kafa dagilinca verdi allahım herkese tavsiyem çok düşünmeyin oldumu olacakmı vs diye. Ve belirtiler hep psikolojik bende hiç bir belirti yok desem yalan olmaz :) ama testlerde pozitif çıkıyo son yarın kan testinde belli olacak Allahın izniyle.

Kızlar bugün önemli bi püf noktası öğrndim. Bi ablam anlattı şuan hamile. İlk çocuğunda sadece tek bi birliktelikte bu dediğimi uygulayıp hamile kalmış. Tek ilişki diyorum dikkat!!
Oda bi başkasından duymuş hadi bi uygulayım öylesine demiş.
Cuma günü sabahtan eşinizle birlikte oluyosunuz, duş alıyosunuz, o abdesti ile eşiniz cumaya gidip dua ediyor.. Tabi sizde her gün olduğu gibi namaz kılıp dua ediyosunuz. Ama ilişkiden snra aldığın abdestle.
Bunu uygulamış inanarak ve o gün hamile kalmış. Belkide tam yumurtlama gününe denk geldi pek bilemicem ama öyle yapmış ve şuanda kızı 5,5 yaşında.
Bende uygulayaym diyorum. İnşallah size de bi fayda olur..

Bide onu deneyelm bakalm

Benim kocam yok yaa ((

Benim kocam yok yaa ((
Biz inanan insanlarız bitanem. Bunda da bi hayır olduğunu biliyoruz, sayılı gün çabuk geçer. Seni en iyi ben anlarım 3 ay ne ki 1 sene ayrı kaldım kocamdan. Nasıl zor nasıl sabır gerektirir ben bilirim. Rabbm sana bol bol sabır versin. İnşallah en ksa zamanda kavuşursunuz. Belki o gelene kadar sen pko dan kurtulcaksın ve tek ilişkide hamile kalacaksın. Vardır rabbimin bi bildiği elbet

Allaha sükürler olsun canim.. Şaka bir yana tabi ayriyiz ama saglikli olduktan sonra tabiki gecer.. Bende senin gibi dusundum hatta 60 kiloya dustum :) kürlerimede devam edersem en azindan hastaligimdan kurtulurum dedim .. Suan evimde kalmiyrm ama kalmaya baslayinca yeniden baslarim ki en azindan hastalik gitsin bebek de ne zaman isterse olur :)

Aynen bitanem kendini ona hazırla şu pkondan kurtul kür yapamıyosan doktoruna git ilaç kullan birşey yap. Geçsin gitsin şu sonra kocan gelsin hopp sonra bebiiş gelsin :)
Çok çok çok iyi anlıyorum seni o bir günün bir yıl gibi gelmesini ama geçiyor 3 ay da geçiyor 6 ayda 1 sene de geçiyor zaman su gibi akıyor sonra arkana bakıp aa sen bi ara gitmiştin dimi diyeceksin. Sağlıklı olsunda böyle ayrılıklar bazen iyi bile oluyo hatta. Birbirinizin kıymetini anlıyosunuz :)

Evet evet bende oyle dusunuyrm canim, biraz hasretlik iyi olur :) gerci eşim işe bile gidince ozlerdim ama olsun .. Senelerce disarilarda calisan insanlar var..

Evet evet bende oyle dusunuyrm canim, biraz hasretlik iyi olur :) gerci eşim işe bile gidince ozlerdim ama olsun .. Senelerce disarilarda calisan insanlar var..
Kesinlikle btnem biliyosun biz burda sadece bebiş için yokuz dertleşmek için de varız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…