- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.641
Kuzum başın sağ olsun, sanki hatırlıyorum seni. Hayırdır inşallah kaç hastalıktı canım? Bende aynı şeyi yaşadım, çok iyi anlarım seniBide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Allah sabır versın Can'ımBide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Ayyy canim benim yaa .. Cok gecmis olsun .. Cok üzüldüm.. Bizim elimizde olan hicbirsey yok iste .. Tek guvencimiz dua iste.. Verende alan ALLAH .. Bak burda daha 18 yasinda bir cocuk vefat etti hemde bir sıkıntisi yokken maganda kursunu ile.. Ama elden ne gelir ki .. Cani alan kim ..Bide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Ayy canım benim üzülme cennette seni bekliycek inşaAllah meleğin dua et bol bol Allah a sığın veren de alan da OBide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Aynı şekilde 10 haftalık bebeğimi kaybettim, düşük yaptım kürtaj oldum.11 haftalik hamileydim kontrole gittim bebeğimin kalbi durduğunu kalp artışının olmadığı söyledi kürtaj ile aldılar bebegimi
Allah size bağışlasın kızını canımAllaha Şükür 3 yasinda bi kızım var ondan destek alıyorum ikinci bebegim 15 gün sonra neden öldüğü belli olacak
Canim allah sabır versin inşallahBide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Amin canım[/QUOTE][QUOT"tostos16, post: 47444721, member: 744548"]Allah size bağışlasın kızını canım
Amin.Bak kızın varmış onla teselli olursun benim ilk bebeğimdi çok daha zordu.. Rabbm kmseye yaşatmasın
İnşallah cnm inşallah bakalım bekleyip göreceğiz..Kizlar bu gece yne ruya gordum. Muz gordum. Rahme dusen erkek cocuga isaretms. 2 gun once ruyamda altin komye gordm. Riyada Altın kolye takan hamile kalir der bizim buyuklerimiz. Dun gogsuamden sut geldi erkek bebegm olmus emziriyodum. Bugunde muz. Hepsinjn tek ortak noktasi bebek.
Hadi hayırlısı canim iyi haberlerini zi alırız inşallahKizlar bu gece yne ruya gordum. Muz gordum. Rahme dusen erkek cocuga isaretms. 2 gun once ruyamda altin komye gordm. Riyada Altın kolye takan hamile kalir der bizim buyuklerimiz. Dun gogsuamden sut geldi erkek bebegm olmus emziriyodum. Bugunde muz. Hepsinjn tek ortak noktasi bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?