Biz Bize Yeteriz...

11 haftalik hamileydim kontrole gittim bebeğimin kalbi durduğunu kalp artışının olmadığı söyledi kürtaj ile aldılar bebegimi

Bide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Ayyy canim benim yaa .. Cok gecmis olsun .. Cok üzüldüm.. Bizim elimizde olan hicbirsey yok iste .. Tek guvencimiz dua iste.. Verende alan ALLAH .. Bak burda daha 18 yasinda bir cocuk vefat etti hemde bir sıkıntisi yokken maganda kursunu ile.. Ama elden ne gelir ki .. Cani alan kim ..

11 haftalik hamileydim kontrole gittim bebeğimin kalbi durduğunu kalp artışının olmadığı söyledi kürtaj ile aldılar bebegimi
Aynı şekilde 10 haftalık bebeğimi kaybettim, düşük yaptım kürtaj oldum.
Bunu yaşayan o kadar çok insan var ki btnem hele şu zamanda. İlk bebeğinse mutlaka araştırt neden öldüğünü devlet araştırmıyor özele git baksınlar bütün tahlillerine. Benim ölmesinin nedeni bende olan bi virüstü. En çok korktuğum benim vesile olmş olmamdı oda başıma geldi. Rabbim tez zamanda tekrar verir inşallah ama sabırlı olman lazım canım buda geçiyor inan bana. Aklına geldiğinde üzülüyorsun ama bize her şey emanet cnaımız bedenimiz bile rabbim verdi rabbim aldı diye düşün. Herşey tüm kainat onun çünkü. İnsanlar mallarıyla canlarıyla ve evlatları ile imtihan olacaklar bizimki de evlatlarımz ile oldu sabredersek isyan etmezsek rabbm inşallah mükafatını verecek. İnşallah.. Sabır çok zordur ama elden gelecek hiç bişey yok btnem

Bak kızın varmış onla teselli olursun benim ilk bebeğimdi çok daha zordu.. Rabbm kmseye yaşatmasın

Kizlar bu gece yne ruya gordum. Muz gordum. Rahme dusen erkek cocuga isaretms. 2 gun once ruyamda altin komye gordm. Riyada Altın kolye takan hamile kalir der bizim buyuklerimiz. Dun gogsuamden sut geldi erkek bebegm olmus emziriyodum. Bugunde muz. Hepsinjn tek ortak noktasi bebek.

İnşallah cnm inşallah bakalım bekleyip göreceğiz..

Hadi hayırlısı canim iyi haberlerini zi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…