burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişeyofffffff çok bunaldım kızlar çok
burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişeyofffffff çok bunaldım kızlar çok
canım benim eşim horlamaz ama acayip diş gıcırtadır. ben uykuya daldıktan sonra sorun yok ama ben dalmadan önce o dalıp diş gıcırtmaya başlarsa vay halime. saat sesine bile tahamülüm yok.hemencicik dürtükleyiveriyorum pişt uyuma diye.o mubarek top atsam duymaz....nasıl bir uyku varsa adamda. sana tavsiyem bu horlama işi büyük hastanelerde ameliyatla çözülüyormuş. internetten istersen araştır. insanın sinirleri bozuluyor gerçekten.
benim eşimde diş gıcırdatıyo sırt üstü yatıncada horlar ama öyle pancar motoru gibi değil, bende gık demeye uyanan biriyim, tilki uykusu benimki, uyanıncada dön dön dön tekrar uyumakta zorlanıyorum, kulaklarıma pamuk tıkadım o da kulaklarımı ağrıtıyo ve çınlama yapıyo napıcaz bilmiyorum ama yatak ayırmak alternatif değil asla
e yavrum senin derdin horlama değil ki. sen yanlış yazmışın ilk mesajnda :) eğer dediklerini yapmıyorsa bi süre serbest bırak, üstüne gitme. bazen inatlarından yapacakları varsa bile yapmazlar. bi süre ver 1 ay mesela ama hiiçç mızmızlanma. bi düzelme olursa ne ala. olmazsa da sızlanmadan etmeden al karşına ciddi ciddi konuş. ben çok mutsuzum sneii seviyorum falan diye yumuşak bi giriş yapıp anlat derdini.
ayrı yatmayın yaa.. alışkanlık haline gelir.
Bundan alacaksın canımıniçi. Genelde bunları fabrikalarda kullanırlar, yüksek sesten kulaklar rahatsız olmasın diye. Gerçekten işe yarıyor, sesten epey rahatsız olan biri olarak bunu sürekli kullanırım.
Eki Görüntüle 598737
gece batma falan yapmıyor değil mi.. yani rahatsızlık vermiyor..
Yok yapmıyor, arada bir tarafın düştüğü oluyor ama :) Ben bunu taktığımda dünyayla bütün bağlantımı kesiyorum, cınlama sesi de olmuyor.[/QUOTE
ben de denemd ama bana çınlama yapıyor kulaklık
ben de denemd ama bana çınlama yapıyor kulaklık
Yok yapmıyor, arada bir tarafın düştüğü oluyor ama :) Ben bunu taktığımda dünyayla bütün bağlantımı kesiyorum, cınlama sesi de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?