biz bunu nasıl aşıcaz

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
eşinden ayrı yatanlar başlıklı bi konu açılmış ama bana yardımcı olmanızı istediğimden bir de ben kendmle ilgili açıyourm. kızlar çıldırıcam yaaa, hiç mi şey normal gitmez bu evlilkte en temel şey olan aynı yatağı paylaşmak bize çok zor geliyor.eşim fena horluyor ben yanından kalktım bi süre. o da sen kalkma ben direk salonda yatarım dedi bi süre. hep uyuyakaldı salonda. kavgalıysak zaten hak getire aynı yerde yatmayı. dr a götrdüm zayflaması için bişeyler yapmaya çalştım yürüyüş bandı aldık ama yok .
çok sık da kavga eder olduk 7 aylık evliyiz ama bişey anlamadım gerçekten. bunalıma girdim denebilir. anlaşamıyoruz.sorunlarımızı tek tek anlatmııcam ama ben y.odasında sabaha kadar ağladığım günleri bilrim. ayrı yattığımzda sinirimden bildiğinz uyuyamıyorum. artık gözlerim kan çanağı oldu iş yernde kmsenin yüzüne bakamıyourm. bu evlilk beni tatmin etmiyor. çok soğudum herşeye lanet etmeye başladım. ya en temel şey yaaa sarılıp uyumaktır. yok yok yok

cnm ya horlamak gercekten zor bır durum.bızde de annem horlardı..inan yan odaya kadar sesi gelırdı rahatsız olurduk ister istemez.....babamı düşünemıyorum.ama elinde değil ki.ne yaptıysa olmuyor...alışmaktan başka çaren yok sanırım:26::26:

Benim eşimde sırt üstü yattığı zamanlarda genelde horlar, yan dönünce kesiliyor. Ben eğer uykuya dalmadıysam ilk zamanlarda hayatım yan dönebilir misin sanırım böyle rahat edemiyorsun diyordum yan dönünce horultu kesiliyordu zaten ama şimdi 10 yıllık evliyim ve sanırım alıştım horlamasından rahatsız olmuyorum daha doğrusu uykuya dalmamı engellemiyor artık sonrasında da duymuyorum zaten :))) zamanla alışırsın sende bu duruma çünkü onunda elinde olan bir durum değil bu.

ben erken doğum sebebiyle hastane de yatarken, kv kalmıştı yanımda refakatcı olarak...
neyse ben akşama kadar sancının durması için serum yedim, akşam 10'da odaya getirdiler..gözümden uyku akıyo ama uyumak ne mümkün...
kv öyle bi horluyo ki, uyuyamıyorum ki uyuyacağım zaman saat sesinden bile rahatsız olan biriyim, horlamayı siz düşünün...
son çare, pamukları tıkadım kulağıma, öyle uyumuşum...
sabah hemşire geldi, bende çıkarmayı unutmuşum, çok mu gürültü vardı, niye bunları taktın deyince, kv anladı, bozuldu baya.. çok utanmıştım o zaman...
canım gerçekten horlayan insanın yanında uyumak çok zor... eşinin buna bi çözüm bulması lazım.. kendi sağlığını düşünmüyosa, senin için...

Eşinin horlama problemi varsa eczanelerde satılan burun bantlarını deneyebilirsiniz,
ama ayrı yerde yatmak yerine sorununa çare bulması gereken kişi aslında eşin.
Çünkü kendiliğinden geçecek bi problem değil bu çözüm aranması şart.

Tartıştığınızda ayrı yataklarda yatmanızsa kabul edilebilir bişey değil özellikle 7 aylık evlilik için,
Ama bunun kontrolünü sağlamak senin elinde.

Dün eşimle kayınvalidemdeydik, akşam eve gelirken eşime dedim ki "bugün evimizde olmadığımız için sana dokunamadım bile, şuan resmen hasret çekiyorum."
Uyumak için yatağa girdiğimizde de "hasretimi gidermeyecek misin?" dedim, gel bakalım dedi, sarıldı, kokladı, muhabbet ettik.
Eminim ben uyarmasaydım o da bunu yapmayı belki akıl edemeyecekti.

Eşini birlikte sarılarak yatmaya en azından alışana kadar sen hazırlamaya çalış.
Şimdi bişeylerin oturma sürecindesiniz.İlk 2 yıl nasıl başlarsa bu evlilik öyle gider arkadaşım,
Önlemini al.

burun bantları var engelleyen denediniz mi? başka tedavi unsurları vardır bi araştırın derim

benim eşimde de biraz kilo problemi var o da horluyo ama ben asla rahatsız olmam oy kurban olurum ben onun o kükreyisine horlama olayını abartırsa azcık dürterim aşkımm horluyosun boğazın acır derim o da hemen sağına ya da soluna döner bende sarılırım uyurum sonra.zaten ben uyuduktan sonra horluyosa da duymuyorum uyuduğum için.

inşallah sende en kısa zamanda alışırsın canım benim,bunu bu kadar problem yapmamaya çalış,sen üstüne gittikce o da kendini çok kötü hissediyodur emin ol.

benim eşimde diş gıcırdatıyo sırt üstü yatıncada horlar ama öyle pancar motoru gibi değil, bende gık demeye uyanan biriyim, tilki uykusu benimki, uyanıncada dön dön dön tekrar uyumakta zorlanıyorum, kulaklarıma pamuk tıkadım o da kulaklarımı ağrıtıyo ve çınlama yapıyo napıcaz bilmiyorum ama yatak ayırmak alternatif değil asla

canim seni anliyorum cok zor allah yardimcin olsun ama imkansiz degil bunu careleri var mutlaka halledebilirsiniz. fakat evliliginizde baska sorunlar birikmisse bu da ustune tuz biber olmus olabilir yoksa bir horlama seni bu denli canindan bezdirmemeli esinle karsilikli oturun kavga etmeden sakin sakin konus eminim yapmissindir olsun yine yap evliliginiz daha cok yeni zamanla duzelecektir allah yardimcin olsun birde o lanet kelimesini kullanma istersen olur mu canim ben bu kelimeyle ilgili birseyler okumustum cok agir maalesef asla kullanmam allah buyuktur dua et insallah seni feraha cikartacaktir

koptum ya harıka:):)

Horkes diye bantların reklamını görmüştüm
Ondan deneyin isterseniz
Hop diye yatak hatta oda ayırmak iyi olmamış

eşimde çok horlar öyle böyle değil kükrer resmen
geniz eti vardı burnunda eğrilik ameliyat oldu geçer sandık geçmedi
hala aynı şiddetle horluyor
sinirden ağladığımı bilirim ilk zamanlar
ama yatak ayırmak falan bunlarda işi iyice çıkmaza sokacağından
ben kulak tıkacı aldım
tavsiye ederim çok faydalı.
hiç bir ses duymuyorum
kaliteli ve silikon olanlarından eczaneden temin edebilirsiniz.
böyle bir şey kendisi en sadık dostum

canım benim eşim horlamaz ama acayip diş gıcırtadır. ben uykuya daldıktan sonra sorun yok ama ben dalmadan önce o dalıp diş gıcırtmaya başlarsa vay halime. saat sesine bile tahamülüm yok.hemencicik dürtükleyiveriyorum pişt uyuma diye.o mubarek top atsam duymaz....nasıl bir uyku varsa adamda. sana tavsiyem bu horlama işi büyük hastanelerde ameliyatla çözülüyormuş. internetten istersen araştır. insanın sinirleri bozuluyor gerçekten.

Ee güzelim, neyin atarı bu anlamadım.
Benim kocamın da horladığı vakitler oldu ama yanından kalkmadım, bizzat dürttüm uyku pozisyonunu değiştirsin diye.
Benim eşim çok yorgun olduğu zaman horlar, dürterim bi süre kesilir horlaması.

Eczaneden burun bandı alın deneyin bi.

benim de babam horlar ama ne horlama..o horlayınca dağlar taşlar yerinden oynuyor gibi hissediyorum ben ..içinde bi aslan yavrusu yaşıyormuş gibi ya..bi de makamlı horluyor babacığım

annem burun bantlarından aldı,onlar işe yaradı gibi.arada bir de horlayan insanı dürtmek lazım,hafif dürtünce bi süre keser horlamayı.

benim eşimde horluyo ama burun bandı işe yarıyo gerçekten..
bi dene bence...

burun bandı biz de zerre işe yaramadı mesala
dürtmek yan yatırmak bunlar da işe yaramıyor
baktım çareler çaresiz eşimin düzeleceği yok
ben ona ayak uydurdum yaşasın kulak tıkacı
tatile gittiğimizde fellik fellik eczane aratmıştım ona
yoksa tatil burnumdan gelirdi o derece
aramda çok kuvvetli duygusal bir bağ var kulak tıkacıyla

burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişey offfffff çok bunaldım kızlar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…