biz bunu nasıl aşıcaz

Bence esının yerıne kendını koy canım,ya sen horlasaydın ve esın yatakta yanından gıtseydı ne hıssederdın?
Sen evlenmeden önce hıc aynı ortamda kalma sansınız olmadı mı hıc bılmıyor muydun horladıgını esının ..
Seven ınsan horlamasına da katlanır bence ..Buna çözum bulmaya calısabılırsın ınternetten arastır bak
burun bandı deneyın vs ama çözulemeyen bır sorun degıl ..Eşini yanına cagır ve bır daha da kavga dahıl
ayrı yatmamak üzere sarılın bırbırınıze..Yazık gercekten daha 7.aydasınız cnm ..Biz 1,5 yıl boyunca ben
esımın omzunda yatardım,o koluyla sarardı hatta yastık kullanmadıgımdan boyun duzlesmesı cıkmıstı da öyle yastıkla yatmaya baslamıstım..Evlılıgın bu dönemlerı o kadar kıymetlı kı ,lutfen degerını bılın ve sarsmayın..

Son düzenleme:

hayr ben defalarca dedm ayrı yatmak için mi evlendim diye, ya da daha yumuşak lütfen ayrı yatmayalım dedim.
evlilkte aradığımı bulamadım denebilir. çok büyük sıkıntılar atlattık geçen hafta. annesinin eli aklı gözü gönlü sürekli oğlunda beni deli ediyor. o bir melek bense kimseyi istemeyen bi cani gibiyim o kadın yüzünden. eşimle problem yaşadığımız günlerde eşim annesiyle, teyzesiyle uzun uzun konuşmuş. annesiyle aynı ildeyz olmaz olaydık beklentileri kendilni acındırmaları bitmedi. eşimden hiç duymadığım şeyler duydum dün akşam. evlilk stretejidir bilmem nedir. millet eşime el atmış belli ona bayaa akıl vermişler belli. çıldırıcak gibi oluyorum. sanki eşim mükemmel günler yaşattı bana.annesi hiç durmaz ben sana daha iyi bakıyordum diicek utanmasa belki de demiştir bilemiyorum.
eşime kızdığımda horultusunu çok daha fazla duyuyorum ve onu uyaramayacak kadar sinirleniyorum kalkıp salona gidiyorum. dün akşma pamuk tıkadm kulağıma ama artık o yatakta birlkte yatmak bize çok lüks gibi. ikimize de zor geliyor gib.

aslında seni anlamaya calısıyorum ama esine karsı tahammülün yok gibi geldi bana neden mi cünkü benim esimde horluyor hemde cok cok fazla ama hala aynı yataktayız ben de rahatsız olmustum tabi ilk günler ama insan alısıyor sevdiginin o kusuruna katlanabiliyor
bence kopma noktasında olurya insan sen koparmıssın her seyi annesi teyzesi her zaman gündemde olur zaten erkeklerin ama mutsuz bir evlilik ne kadar saglıklı onu da bilemiyorum iyi düsünüp esinle konusmalısın
bir k.b.b. uzmanına da gitsin istersen burunda et veya kemikte olabilir horlamasına sebeb

uzmana gitik canım. ama zayflaması gerekli öncelkle. ben eşimle evlendkten sonra hayatım zorlaştı o sebepten tahammülsüzleştim. bir de annesinin beklentileri yüzünden beni suçlaması hem de saçma sapan şeklde beni çıldrttı, kavga etmem saygısılık etmem annesigile ama aşırı beklentilerini sürekli söyleyen tiplannesi ve acındırarak. szi bilirsinz oğlum ama keşke...... eşim de kıyamıyor ve sen annemle hiç bişey yapmıyorsun die beni suçladıkça tüküresim geliyor topunun suratına. annesyle ark gibi olmak zorundayım gibi düşünüyor eşim.benm eski hayatımı unutmuşlar galiba.ben bu yüzden mi fedakarlık yapıyorum diye içim içimi yiyor. bi de işte ayrı yatmlar vs lerde var. boşluğa düştüm. soğudum galiba

Benim kocam da evlendik evleneli horlar ve ben uykuya bile geçemem. Ama hic bir zaman yatak ayırmayı yataktan çıkmayı düşünmedim.
Bence sen basta hata etmissin, adamı da alistirmissin buna.

Ben uykuya gecmiyorsam kocamın yastığını oynatıyorum pozisyon değiştirmiş oluyor horlamasi kesiliyor, kesilmezse uyandırıyorum " askım yan don horluyorsun" diyorum acik acik.

O yan dönüp bir daha sirtustu olup horlayana kadar ben uyumuş oluyorum :)

Ama su silikon kulak tikaci aklıma yattı :)

evliliğin en zoru ilk yılıdır en cok kavga edilen dönem çünkü alışma süreci her seye..siz de bu sorunu aşarsınız bence rahat ol onu da germe kendini de istekelrini espriyle tatlı dille söyle sarıl yat kucagına bu kadar mı zor git kıvrıl eşinin yanına o nerde uyursa uyusun ..meseleyi büyütmeden hallet..kimsenin evliliği 4x4 değil..

doğru söylüyorsun ben bu kadar evliliğimle ilgili sıkıntıllı ve hassasken bi de kv bozuntusu ile uğraşıyorum.
oğlu bana sürekli anneme bunu demedn anneme bunu yapmadın falan diyor. ben de anneme anlattım artık. annemle kadın konuştu. kadın küsmş bana.aradm nasılsın die.küsmş bana bi sürü trip. bize geln yarın dedm ben gelmem dedi.babana söylerm gelrse gelirler dedi.çok da umrumda sanki ama oğlu anlatamıııcağım kadar çok baskı yaptı annesi ile ilgili. kadın ben oğluma bişey demedm diyor ısrarla. ok dedm. bi de sürekli aklı fikri bizde bulduu her fırsatta fikir vermek istiyor. diyorki oğlumla siz iletişim kuramıyorsunuz o halde anlaşıyorsanız anlaşın anlaşamıyorsanz canınız saolsun ded. sanki kendine sorduk kendinin aşırı problemli bi evliliği var boşanmamış bana verdiği fikre bak!!!!!!

gerçekten bunu nasıl aşıcaz (((((
off oooffff ooooffffffff

kızlar çok üzülüyorum sabahları kalktığımda yalnız kalktığım için çıldıracak gbi oluyorum, gece yanında yatmaya çalışsam da en fazla 1 saat yatabiliyorum, uykumdan uyanıyorum horlamasıyla, salona geçiyorum yarım yamalak uyku takıntılı bi gece sabah işe gel, akşama kadr uykusuzluktan çıldır, akşam git, yatma vakti gelsin yine bana hafakanlar basıyor. ya eşim neden ben zorlamadan bi çözüm arayışına gitmiyor. defalarca denedim yanında yatmayı. hatta bazen o hiç gelmiyor bile y.odasına. ayrı yatmamızdan hiç hoşnut olmadığımı, ama yanında yatınca da uyuyamadığımı bildiği halde hala neden bu haldeyz.
yaşamayan bilemez, o kdar kötüyüm ki. tatile gidecek olsak bu durum biizm keyfimizi kaçırır die gidesimz gelmiicek.birlikte bi yere gitsek birlkte yatıcaz die seviniyorum ama yattığımz da da uykusuzm... iki ucu b... lu değnek oldu artık.
çok uykusuzm........üzgünüm.......... eşimn yanında güvenle uyucam sıcacık uyanıp şakalaşıcaz, bi öpücük kalkıp laf ata ata birbirimize işe gitmeye hazrlanıcaz die hayal etmiştim........ sabah ları buz gibiyim,kendi kendime erkenden uyanıp ağlıyorum. herşeyden nefret ediyorum. her sabah boşanmayı düşünüyorum.
salonda yatak yorgan diğer odada battaniye, yatak odası buz gibi manen, oda oda geziyorum gecelerce.....

hemen yatak ayırmak biraz yanlış olmamış mı sonuçta eşiniz bilerek yapmıyor horlamak bir hastalık sizde haklısınız uyuyamıyorsunuz ama başka yerde yat yerine ilk önce çarelerine yönelik konuşsaydınız bu sorunun. ayrıca 7 aylık evliyken her kavgada yatak ayırırsanız bu iş yürümez zaten her gün kavgasız geçecek değil ama kavga edince arayı bulmak yerine yatak ayırmayın bu sizi eşinizden eşinizde sizden soğutur eşiniz anlayışlı ki siz uyuyun diye gitmiş başka yere yatmış konuşarak derdinizi anlayacağınıdan eminim

kaynanana söyle oğlunu alsın cemekana koysun. yada silsin tozunu alsın vitrine yerleştirsin.

horlama meselesine gelince benim eşimde çok yorulunca horlar ki genelde yorgundur. ama ben babamdan alışkınım. babam horlamaya başladımı mahalle inlerdi.
sende alışmaya çalış bir yuva kolay kurulmuyo. ha bu arada sen alışmaya çalışırken mümkünse eşinde bişeyler yapsın doktora falan gitsin yani. sorunlar tek taraflı olmadığı gibi tek taraflı da çözülmüyo.
inatla yap nazla yap bi şekilde eşini yola getir.

birlikte yatma meselesi ise bizimde sorunumuz. eşim vardiyeli çalışıyo gece mesaisinde resmen uyku girmiyo gözüme bir hafta birlikte yatıp kalkıyoruz. 2 hafta ayrı maalesef hayatın yükü ağır.

Benim eşim de bir horlar ki....
Ev dubleks, üst katta en uzakta annemin yatak odası var..
Oraya camlardan ses gider yazın
Komşular, komşu apartmanlar bile duyar
Kızım da ben de alıştık buna..
Üstelik 65 kiloydu evlenirken, şimdi 90.. Düşün halimi
Hassasım diyebilirsin, ben de halıda yürüyen birinin sesinden bile uyanırım...

Sizin sorun ettiğiniz şeyler, sevmediğin şehir gibi, daha çok batıyor size..
Yatakları ayırmak da cabası..
Kızım doğduğunda bile ayırmadık odamızı..
Kıyaslama yapmak istemem ama...

Evlilik dahi batar olmuş size...
Çoook uzun zamandır konu açıyorsunuz alışamadım gibi....
Rabbim yardımcınız olur inşallah...

eşim bi gün yapıyor beş gün yapmıyor 2 gün yedklerine dikkat ediyor zayflamak için sonra normale dönüyor hele de ben normal gibi davranırsam..... ben patladığım zamanlarda ise elimden geleni yaptım diyor,yapmış olsaydı 1 yıla yakın evliliğizden ben bu kadar soğumuş olmazdım. benm temel derdim eşime ulaşamamak, onla istediğim gibi birlikte olamamak olarak çıkıyor karşıma.(geceleri)
kesin çözüm henüz bulmuş değiliz 5 dr a gittik. prof a gittik en sonunda gittk.... o kadr.dr dan çıktığımızda zayflamma gerek önce diyor ve ameliyet vs kalıyor .
eşin vardiyalıymış ççok zor ama aynı evin içinde farklı yataklarda yatmak daha da çok acı. offfffffff Allahım çaresizim, çıldırcak gibiyim.......
ben bu konunun üstüne düşmezsem hep ayrı yatıcaz gibi geliyor bana ömür boyu,,,
deliricek gibi oluyorum. ayrı yatmadığımız zamanlarda da uykusuz kalan, çileyi çeken ben olucakmışım gibi.
ayrı yattığımızda da takıyorum, üzülüyorum sinirlenyorum

ayrı yatsanız sinir olup uyuyamıyorsun. birlikte yatsanız horultudan uyuyamıyorsun. her ikisinde de uyuyamıyorsun. sonuç olarak fark yok bence bırakın artık ayrı yatmayı eminim alışacaksınızdır.
hem daha 7 aylık evli bir çift için ayrı yatmak çok kötü bir durum. eşiniz size kıyamamış yazık ya bence hergün sarılıp yatın alışırsınız. insanoğlu neye alışmıyor ki.

zayiflamak da çare olmayabilir. çünkü benim eşim 86 kilo boyu 190 yani ne zayıf ne şişman. normal kilosu ama horluyo işte.

horladığı zmn ayrı yatmanız doğal bnce sonuçta rahatsız olan sensin. bnm eşimde arada horluyo uyandırıp içeri yolluyorum mis gbi uyuyorum
ama kavga edince ayrı yatmamalısınız.daha yeni evlisiniz birlikte uyumak güzel evet ama herşey demek değil. siz uykunun dışında mükemmel bi ç,ift olursanızv eğer ayrı yatmak koymaz bile

Hangi marka olduğunu mesaj atabilir misimiz bana? Daha önce bi silikonlu tıkaç denedim ben rahat edemedim. Mesaj atmak istedim yeterli mesajım yokmuş henüz

Orijinal mesajda resimi görememiştim alıntı yapınca çıktı teşekkürler

Biz denedik o bantları bize fayda etmedi rahat uyuyabileceğim bi tıkaç bulmak daha mantıklı geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…