- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
canım sanırım tek sorun eşinin horlaması değil. sanırım aradığın bulamadın evliliğinde. horlama için eczanelerde kulak tıpası var. çok kullanışlı. sen böyle diyosun ama ya eşin? o da eşim benden ayrı yatmayı göze aldı, beni beğenmiyor diye düşünmeye başlamıştır. eşine de yazık.
umarım tek problem horultuur.
emin ol halledilmeyecek mesele yok. mutlu olmanı fırsatını kolla. eşine minik sürprizler yap ilişkiniz gittikçe düzelecektir.
aslında seni anlamaya calısıyorum ama esine karsı tahammülün yok gibi geldi bana neden mi cünkü benim esimde horluyor hemde cok cok fazla ama hala aynı yataktayız ben de rahatsız olmustum tabi ilk günler ama insan alısıyor sevdiginin o kusuruna katlanabiliyor
bence kopma noktasında olurya insan sen koparmıssın her seyi annesi teyzesi her zaman gündemde olur zaten erkeklerin ama mutsuz bir evlilik ne kadar saglıklı onu da bilemiyorum iyi düsünüp esinle konusmalısın
bir k.b.b. uzmanına da gitsin istersen burunda et veya kemikte olabilir horlamasına sebeb
evliliğin en zoru ilk yılıdır en cok kavga edilen dönem çünkü alışma süreci her seye..siz de bu sorunu aşarsınız bence rahat ol onu da germe kendini de istekelrini espriyle tatlı dille söyle sarıl yat kucagına bu kadar mı zor git kıvrıl eşinin yanına o nerde uyursa uyusun ..meseleyi büyütmeden hallet..kimsenin evliliği 4x4 değil..
eşinden ayrı yatanlar başlıklı bi konu açılmış ama bana yardımcı olmanızı istediğimden bir de ben kendmle ilgili açıyourm. kızlar çıldırıcam yaaa, hiç mi şey normal gitmez bu evlilkte en temel şey olan aynı yatağı paylaşmak bize çok zor geliyor.eşim fena horluyor ben yanından kalktım bi süre. o da sen kalkma ben direk salonda yatarım dedi bi süre. hep uyuyakaldı salonda. kavgalıysak zaten hak getire aynı yerde yatmayı. dr a götrdüm zayflaması için bişeyler yapmaya çalştım yürüyüş bandı aldık ama yok .
çok sık da kavga eder olduk 7 aylık evliyiz ama bişey anlamadım gerçekten. bunalıma girdim denebilir. anlaşamıyoruz.sorunlarımızı tek tek anlatmııcam ama ben y.odasında sabaha kadar ağladığım günleri bilrim. ayrı yattığımzda sinirimden bildiğinz uyuyamıyorum. artık gözlerim kan çanağı oldu iş yernde kmsenin yüzüne bakamıyourm. bu evlilk beni tatmin etmiyor. çok soğudum herşeye lanet etmeye başladım. ya en temel şey yaaa sarılıp uyumaktır. yok yok yok
gerçekten bunu nasıl aşıcaz(((((
off oooffff ooooffffffff
kaynanana söyle oğlunu alsın cemekana koysun. yada silsin tozunu alsın vitrine yerleştirsin.
horlama meselesine gelince benim eşimde çok yorulunca horlar ki genelde yorgundur. ama ben babamdan alışkınım. babam horlamaya başladımı mahalle inlerdi.
sende alışmaya çalış bir yuva kolay kurulmuyo. ha bu arada sen alışmaya çalışırken mümkünse eşinde bişeyler yapsın doktora falan gitsin yani. sorunlar tek taraflı olmadığı gibi tek taraflı da çözülmüyo.
inatla yap nazla yap bi şekilde eşini yola getir.
birlikte yatma meselesi ise bizimde sorunumuz. eşim vardiyeli çalışıyo gece mesaisinde resmen uyku girmiyo gözüme bir hafta birlikte yatıp kalkıyoruz. 2 hafta ayrı maalesef hayatın yükü ağır.
eşim bi gün yapıyor beş gün yapmıyor 2 gün yedklerine dikkat ediyor zayflamak için sonra normale dönüyor hele de ben normal gibi davranırsam..... ben patladığım zamanlarda ise elimden geleni yaptım diyor,yapmış olsaydı 1 yıla yakın evliliğizden ben bu kadar soğumuş olmazdım. benm temel derdim eşime ulaşamamak, onla istediğim gibi birlikte olamamak olarak çıkıyor karşıma.(geceleri)
kesin çözüm henüz bulmuş değiliz 5 dr a gittik. prof a gittik en sonunda gittk.... o kadr.dr dan çıktığımızda zayflamma gerek önce diyor ve ameliyet vs kalıyor .
eşin vardiyalıymış ççok zor ama aynı evin içinde farklı yataklarda yatmak daha da çok acı. offfffffff Allahım çaresizim, çıldırcak gibiyim.......
ben bu konunun üstüne düşmezsem hep ayrı yatıcaz gibi geliyor bana ömür boyu,,,
deliricek gibi oluyorum. ayrı yatmadığımız zamanlarda da uykusuz kalan, çileyi çeken ben olucakmışım gibi.
ayrı yattığımızda da takıyorum, üzülüyorum sinirlenyorum
Hangi marka olduğunu mesaj atabilir misimiz bana? Daha önce bi silikonlu tıkaç denedim ben rahat edemedim. Mesaj atmak istedim yeterli mesajım yokmuş henüzeşimde çok horlar öyle böyle değil kükrer resmen
geniz eti vardı burnunda eğrilik ameliyat oldu geçer sandık geçmedi
hala aynı şiddetle horluyor
sinirden ağladığımı bilirim ilk zamanlar
ama yatak ayırmak falan bunlarda işi iyice çıkmaza sokacağından
ben kulak tıkacı aldım
tavsiye ederim çok faydalı.
hiç bir ses duymuyorum
kaliteli ve silikon olanlarından eczaneden temin edebilirsiniz.
böyle bir şey kendisi en sadık dostum
Eki Görüntüle 598717
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?