biz bunu nasıl aşıcaz

aslında ayrı yatmanızdan senden çok eşinin rahatsız olması gerekiyor senin bu kadar uzulduğunun farkında değil mı acaba

2.5 yıl oldu ilk yazdığım mesaj dert hala geçerli artık çok sinirli üzgün pişman ve çaresizim ..
en çok da öfkeli,
bu süreçte bir düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmaya cesaretim yok,
çünkü çok sinirliyim çok............

yatakları ayırıncaya kadar horlama sorunu için bir çare bulmaya çalışsaydınız keşke.

benimki de sırt üstü yatınca horlar ben de dürterim yana döner.
yan yatınca horlanmıyor ne hikmetse.
akşama kadar yoruluyor napsın bişey diyemem.
çok rahatsız olursam diğer odaya gider yatarım.

esin cok mu kilolu ?
Eyer bir de bu sebep varsa zamanla baya soguyabilirsin de.

esin cok mu kilolu ?
Eyer bir de bu sebep varsa zamanla baya soguyabilirsin de.
soğudum zaten..
kilolu ama iri gibi duruyor. 25 kilo atması lazım, bütün dr lar aynısını söylüyor, o kadar çok dr a gittik ki, bir de sürekli iltihap vs oluyor boğazında, horladığı için de oluyor sanırım

Çok seneler önce çalıştığım yerde Patronum bir nasihat vermişti bana. Günün birinde evleneceksin ne olursa olsun kocana ne kadar kızarsan kız asla yatağını ayırma gece uykunda senin bacağın onun ayağına onun sırtı senin eline değer bir şekilde barışırsınız yoksa küslükte uzar araya soğuklukta girer demişti. 8 yıllık evliyim yatağımızı hiç ayırmadık bugüne kadar çok şiddetli kavgada yaşadık çok büyük küslüklerde oldu ama yatak ayırmadık. Benimde eşim aşırı horlar öyle böyle değil bir keresinde yan komşum şikayete geldi gece uyuyamıyoruz diye o derece. Burnunda kemik eğriliği var ameliyat olması lazım ama korkuyor olmuyor Eğer sağına yatarsa horlamıyor Soluna (benim tarafıma doğru) yatarsa horluyor o zamanlar da da ben ufaktan dürtükleyerek Aşkım dön arkanı diyorum hemen dönüyor. Daha yolun çok başındasınız bu tür sebeplerden küslük yapmayın çok çabuk bıkarsınız evlilikten.

Haha, beni güldürdünüz

Asil güzel birsey yapmayi denemisiniz, hani çözüm bulmak istemisiniz esinizi incitmeden fakat horlama birçok zaman saglik sorunlara yol açabiliyor. Ondan dolayi sorundan kulak tikaciyla kaçmayin. Bence esinizi bir doktora götürün. Bakalim doktor ne diyecek.

Canım ya, buradaki hiç bir arkadaşın tavsiyesi fayda etmedi mi. Kulak tıkaçları gerçekten mucize yaratıyor. Ben evli değilim, ama geçen bangır bagır müzik geliyordu bir eğlence mekanından, kulaklarımı tıkadım uyudum. Ben de yani, saat tıkırtısına takılıp uyuyamıyan, alt kattan en ufak sese uyanan bir insanım. Dene mutlaka, beğenmediysen farklı bir marka daha dene.

Bir de şöyle bişey var, geceleri beraber yatıp uyayamıyorsunuz bile, bari uyumadan yan yana olsanız. Ne bileyim uyku amaçlı olmadan yatakta beraber vakit geçirin, en azından salon da açılır bir kanepeniz olsa, film seyrederken falan beraber uzansanız,sarılsanız...

İnşallah sorunlarınız çözülür.

Burun bantlari horlamayi engellemez. Bu bir çözüm yolu değil. Yataklari ayirmak ise hicbirseyin çözüm yolu değildir. Aksine isleri daha da berbat eder. Mutlaka bir KBB doktoruna goturun horlama tedavisi, ameliyatları falan varmis her yolu deneyin mutlaka aşılıyordur bu sorun. Yatakları ayirmaniz ve horlamasindan şikayet etmeniz esinizin duygularini ve özgüvenini zedeler. 2 yildir sozlumle ayni evi paylasiyoruz. O da horlar. Bazen uyuyamadigim geceler oldu kulagima pamuğu bile ona caktirmadan taktim sabah o uyanmadan cikarip attim her defasinda. Gece çok rahatsız oldugumda uyandırmak için horluyorsun demeyi değil de askim acayip yatmissin boynun agriyacak diye uyandirdm. İncinmemesine çok dikkat ettim bu meseleden dolayi. Ve hala ediyorum. Tedavi olmasi isteğimi de, horlamak uyku apnesi yaratabiliyormus o da hayati risk tasiyormus asla hayatini riske atacak birşey ile yasayamazsin deyip ikna ettim. En kisa sürede KBB doktoruna gideceğiz. Size de bu tarz yollar oneriyorum. Kirmamaya özen gösterin onun elinde değil ne de olsa..

o kırmama yolunu da denedm hem de çok..
2.5 yıldır uykusuz yaşıyorum artık açık konuşmak zorundayım yoksa dayanılacak gibi değil artık bu durum((
kalkıp salona gittiğimde moralim çok bozuk oluyor ondan uyuyamıyorum, o salonda yattığında da ybnı psikoloji

hayranlıkla okudum ya maşşallah size :):)

7 aydir evliyim demiştiniz yanilmiyorsam, neden 2.5 yildir uykusuzsunuz ki ?

bildigim kadariyla horlamanin tedavisi var. hatta tedavi edilmeyen asiri horlama cok ciddi hastalik riski tasiyor. Yatak ayiracaginiza tedavisi var mi onu arastirsaydiniz? Bir de kilo yu horlamanin tek sebebi gibi gormek horlama hastaligini hafifsemek gibi geliyor. cnku horlamak aslinda bir hastalikmis.

canım horlama sorunu herkezde var malesef bu yüzden ben eşimden önce yataga girer uyurum :)

Esiiim fena horluyor. Bu saat oldu hala uyuyamiyorum bacagina deyiyorum , durtuyorum banamisin demiyor. Bugün çok yorulmuş belli sagina donuncede horluyor.. Yaaa ama böylede olmuyoookii oouuuufffff ((((

benımkı horlamıyorda arada takılıyor radyo gıbı ıkı kalca attımı kendıne gelıyor
Cok guldum
Benimkide sirt ustu arada horlar.once bi kalca baktim olmuyor sonra bir iki kol carmpasi yapiyorum falan orkestra hala devam ediyorsa en son uyandiriyorum yan don diyorum rahat rahat uyuyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…