esin cok mu kilolu ?uzmana gitik canım. ama zayflaması gerekli öncelkle. ben eşimle evlendkten sonra hayatım zorlaştı o sebepten tahammülsüzleştim. bir de annesinin beklentileri yüzünden beni suçlaması hem de saçma sapan şeklde beni çıldrttı, kavga etmem saygısılık etmem annesigile ama aşırı beklentilerini sürekli söyleyen tiplannesi ve acındırarak. szi bilirsinz oğlum ama keşke...... eşim de kıyamıyor ve sen annemle hiç bişey yapmıyorsun die beni suçladıkça tüküresim geliyor topunun suratına. annesyle ark gibi olmak zorundayım gibi düşünüyor eşim.benm eski hayatımı unutmuşlar galiba.ben bu yüzden mi fedakarlık yapıyorum diye içim içimi yiyor. bi de işte ayrı yatmlar vs lerde var. boşluğa düştüm. soğudum galiba
soğudum zaten..esin cok mu kilolu ?
Eyer bir de bu sebep varsa zamanla baya soguyabilirsin de.
burun bandı biz de zerre işe yaramadı mesala
dürtmek yan yatırmak bunlar da işe yaramıyor
baktım çareler çaresiz eşimin düzeleceği yok
ben ona ayak uydurdum yaşasın kulak tıkacı
tatile gittiğimizde fellik fellik eczane aratmıştım ona
yoksa tatil burnumdan gelirdi o derece
aramda çok kuvvetli duygusal bir bağ var kulak tıkacıyla
Canım ya, buradaki hiç bir arkadaşın tavsiyesi fayda etmedi mi. Kulak tıkaçları gerçekten mucize yaratıyor. Ben evli değilim, ama geçen bangır bagır müzik geliyordu bir eğlence mekanından, kulaklarımı tıkadım uyudum. Ben de yani, saat tıkırtısına takılıp uyuyamıyan, alt kattan en ufak sese uyanan bir insanım. Dene mutlaka, beğenmediysen farklı bir marka daha dene.2.5 yıl oldu ilk yazdığım mesaj dert hala geçerli artık çok sinirli üzgün pişman ve çaresizim ..
en çok da öfkeli,
bu süreçte bir düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmaya cesaretim yok,
çünkü çok sinirliyim çok............
o kırmama yolunu da denedm hem de çok..Burun bantlari horlamayi engellemez. Bu bir çözüm yolu değil. Yataklari ayirmak ise hicbirseyin çözüm yolu değildir. Aksine isleri daha da berbat eder. Mutlaka bir KBB doktoruna goturun horlama tedavisi, ameliyatları falan varmis her yolu deneyin mutlaka aşılıyordur bu sorun. Yatakları ayirmaniz ve horlamasindan şikayet etmeniz esinizin duygularini ve özgüvenini zedeler. 2 yildir sozlumle ayni evi paylasiyoruz. O da horlar. Bazen uyuyamadigim geceler oldu kulagima pamuğu bile ona caktirmadan taktim sabah o uyanmadan cikarip attim her defasinda. Gece çok rahatsız oldugumda uyandırmak için horluyorsun demeyi değil de askim acayip yatmissin boynun agriyacak diye uyandirdm. İncinmemesine çok dikkat ettim bu meseleden dolayi. Ve hala ediyorum. Tedavi olmasi isteğimi de, horlamak uyku apnesi yaratabiliyormus o da hayati risk tasiyormus asla hayatini riske atacak birşey ile yasayamazsin deyip ikna ettim. En kisa sürede KBB doktoruna gideceğiz. Size de bu tarz yollar oneriyorum. Kirmamaya özen gösterin onun elinde değil ne de olsa..
Çok seneler önce çalıştığım yerde Patronum bir nasihat vermişti bana. Günün birinde evleneceksin ne olursa olsun kocana ne kadar kızarsan kız asla yatağını ayırma gece uykunda senin bacağın onun ayağına onun sırtı senin eline değer bir şekilde barışırsınız yoksa küslükte uzar araya soğuklukta girer demişti. 8 yıllık evliyim yatağımızı hiç ayırmadık bugüne kadar çok şiddetli kavgada yaşadık çok büyük küslüklerde oldu ama yatak ayırmadık. Benimde eşim aşırı horlar öyle böyle değil bir keresinde yan komşum şikayete geldi gece uyuyamıyoruz diye o derece. Burnunda kemik eğriliği var ameliyat olması lazım ama korkuyor olmuyor Eğer sağına yatarsa horlamıyor Soluna (benim tarafıma doğru) yatarsa horluyor o zamanlar da da ben ufaktan dürtükleyerek Aşkım dön arkanı diyorum hemen dönüyor. Daha yolun çok başındasınız bu tür sebeplerden küslük yapmayın çok çabuk bıkarsınız evlilikten.
o kırmama yolunu da denedm hem de çok..
2.5 yıldır uykusuz yaşıyorum artık açık konuşmak zorundayım yoksa dayanılacak gibi değil artık bu durum((
kalkıp salona gittiğimde moralim çok bozuk oluyor ondan uyuyamıyorum, o salonda yattığında da ybnı psikoloji
Konu 2013ten kalma cunku7 aydir evliyim demiştiniz yanilmiyorsam, neden 2.5 yildir uykusuzsunuz ki ?
Konu 2013ten kalma cunku
o kırmama yolunu da denedm hem de çok..
2.5 yıldır uykusuz yaşıyorum artık açık konuşmak zorundayım yoksa dayanılacak gibi değil artık bu durum((
kalkıp salona gittiğimde moralim çok bozuk oluyor ondan uyuyamıyorum, o salonda yattığında da ybnı psikoloji
Cok guldumbenımkı horlamıyorda arada takılıyor radyo gıbı ıkı kalca attımı kendıne gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?