- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi maviterlik
-
Belli ki adam pişman olmuş geldiğine.Önceki konumda yazmıştım tüm tatillerde orda olmayi kabul etmiştim çünkü eşim benim memleketimde yaşamayı kabul etti yılın bikac ayı da orda geciririz sıkıntı olmaz dedim anlaştık ama oraya gittiğimizde kızlar abartmiyorum kahvaltıdan sonra çıkar gece yarısı eve gelir hiç evde durmaz o zaman ben niye kvnin evine gidiyorum sen yoksan diyorum başlıyoruz tartismaya.. gitmek sıkıntı değil ama adam yanımda durmadiktan sonra niye gidiyorum onu anlamıyorum bunu ona da anlatamıyorum sürekli ayni konu tükendm artık dayanamıyorum ben mi haksizim kendimden şüphe eder oldum kötü niyetli mi dusunuyorum kafayı yiyecem artık..
Konuşuluyor tabi konuşulmaz mi ama karşında insanın fikirleri değişebilir diyen bi adam varsa ne yaparsın? Evlenmeden önce memleketinden nefret eden beni buradan kurtar diyen adam nasıl böyle değişti aklım almıyor..Bu işler evlenmeden önce konuşulmuyor mu?
Bekarken bana biri her tatilde memlekete gidicez dese, kapı sağ tarafta buyur geç derdim.
Kurtar mı dedi?Konuşuluyor tabi konuşulmaz mi ama karşında insanın fikirleri değişebilir diyen bi adam varsa ne yaparsın? Evlenmeden önce memleketinden nefret eden beni buradan kurtar diyen adam nasıl böyle değişti aklım almıyor..
Yok ben eksik yazdım kusura bakmayın yais anlama olmasın..Kurtar mı dedi?
Hani her tatilde orada geçirmek için anlaşmıştınız?
Sanki sözünü tutmayan senmişsin gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?