BİZ DE BİTTİK ARTIK GALİBA :-(

Fazla yüz bulmuş. Ben olsam aramam. Hint kumaşı mübarek.
Kahve alışkanlığı varmı. Kardeşimin eski kocası da öyleydi. Tatilde köylerine götürürdü kahvaltıdan sonra canını zor atardı kahveye. gece yarısına kadar

Sürekli sen adım atacak değilsin her şeyi yapmışsın zaten giderse gitsin bi onun memleketi var sanki

Sevmek nedir eşine saygi duymaktir, onu mutlu etmektir,birlikte fedakarlik yapmaktir emek vermektir..yeri gelir sirf o mutlu olsun diye isteklerinden vazgecmektir..siz belli seviyorsunz ama o nasil seviyor bu durumda..isteginize saygi duymuyor ilimli yaklasmaniza ragmen kendi memlektm diye tutturuyor..esiniz k.Bakmayin ama bencil pisligin teki..onun memlekti ailesi var da sizin yok mu.siz aile hasreti cekmiyor musunz..boyle memelket sevdalisi ana kuzusu adamlarla evlenmeyin yerinizde olsam koca bir s...tr cekerdim nereye gdiyorsan git diye..herseyden once adamin sizin isteklerinize saygisi yok..kendizi boyle ezdrmeye devam ederseniz degersizleseceksiniz habernz olsun..

Tum tatillerimde esimin memleketine gidilmem istenseydi, bavulunu hazirlar o adami evden kovardim. Sen yalvarmissin bir de. Yuru anca gidersin demen gerekirdi bence.
Sizin gibi olmak ıcın neler vermezdım. Ben de konu sahıbı gıbıyum sanırum. Mesele memleket meselesı degıl, mesele kendımıze deger vermemız.

Bu kadar memleketim diye ölüyorduysa, kendi köylüsünü bulup evlenseymis.

Siz gönlünü hos tutmak icin herseyi yapiyorum, bir suru özel alan birakiyorum diyorsunuz, o sizin en kücük talebiniz de gemileri yiksin gitsin

Ben olsam defolsun gitsin derim, o arayana kadar asla iletisme gecmem.

Eşiniz neden değişti söyliyim ailesinden akrabalarından muhtemelen hanım köylü kılıbık olduğuna dair laflar duydu zoruna gitti kendine yediremedi.
O nedenle her tatilde giderek bakın ne kadar da erkeğim ben mesajı veriyor etrafa.
Siz gitmezseniz de bi karısına laf geçiremiyor demesinler diye köpürüyor.
O nedenle böyle bağırıp çağırarak size dediğini yaptırmaya çalışıyor.
Gitmeyin bunca yıl yeteri kadar kölelik yapmışsınız zira.

bunun altında baska bırsey var
ılk defa boyle bırsey yapıyorsa ben altından baska bırey ararım ozellıkle bosanmak ıcın bahane bu
hep tartısıyorsanız da hıc bırsey olmaz ama sureklı tartısmanız evlılıgınızı yıpratır cekılmez olur

Biz
Bence çok bencil davranmış eşiniz bu yüzden evlilik bitmez ki insanlarin ne sorunları var bunalmış olabilir mi acaba daha önce hiç böyle bişey söylemedi demişsiniz ben bunu çıkardım

Ne bu yeni gelin gibi annem de annem memleketim de memleketim..çekilir dert değil..gitmek istemiyorsan tabiki gitme.. zorla olmaz bu işler..sanki eşin senin ailene çok mu gidiyor muş..Yoo sende ona göre davran.

Her tatilde onun memleketi sıkıcı gelebilir evet. Ama memlekete gitmeyelim demek yerine başka yerlere gidelim diye teklifte bulunsanız. Bir tatil yeri, bir tur gezisi, yurt dışı seyahati veya uzakta olan bir arkadaşınızı, kardeşinizi, kuzeninizi vs. Ziyaret. Hem gezmiş, hem ziyaret etmiş olursunuz. Gittiğiniz yerlerden ailelere ufak hediyeler alsanız o bile daha cazip gelebilir. Çocuğunuz yok sanırım, ama çocuk sahibi olduğunuzda tatilleriniz ona göre şekillenir. Mesela şubat tatilinde evinizde olabilirsiniz hava değişikliğinden çocuk hastalanmasın falan diye. Ama öncelikle aramızdaki sorunları konuşarak çözmeniz gerekir

Tatile de gideriz ara ara ama 3 gün 5 gün her neyse sonra tekrar oraya döneriz. Çocuğumuz var ama ona rağmen kışın sularin tuvaletin buz tuttuğu soguktan banyo bile yapamadığım sobali olan kv nin evine gidiyoruZ çocuğum her gittiğinde hasta oluyor esim görüyor ama yine de goturuyor bizi her kış.. yine de bisey demedim şimdiye kadar ama artık çok doldum ne olacaksa olsun.

Akşam geldi eve, gitmemiş memleketine hiç konuşmadık bikac saat ayrı odalarda takıldik sonra ben bikac parça kıyafet alıp çıktım annemde kalacam tatil bitene kadar dedim o da yarın gidecek sanırım.. evden çıkarken küs gitme sarilalim dedi bi de dalga geçer gibi.. gayet sakin ve ruhsuz bi şekilde hicbisey söylemeden gittim vedalastim ve çıktım evden..

Gerçekten etrafima bakınıyorum değil 2 ay 2 gün bile kvsine gitmeyenler var ben gidip aylarca kalıyorum yine de yaranamiyorum yaptığım fedakarlığı gormuyor sadece kendisi fedakarlık yapıyormuş ben onu hep ezmisim halbuki ben daha bir bayram ailemin yanında gecirmedim hiçbir akrabama bayram ziyareti yapmadım ama onun teyzeleeini amcalarının gezeriz köylerine kadar gideriz ama bunu gormuyor iste.

Esin çocuk gibi com artık o senin esin ama adam sizinle mutlu değil,

Son zamanlarda acilan konulara bakiyorum da eşini nasil geri kazanabilirim gibilerinden aciliyo artik aldatilmalar bile alttan aliniyo nedir bu çekilen eziyetler arkadaş ya beyefendi ne dese o olacak narsist bir adam iki ay KV le olmak nedir ya biri de surda rest ceksin disimi kircam

ana kuzuları bi idrak edemiyorlar ewlenince ayrı aile olduklarını...
siz hç taviz vermeyin bnce hatasını anlayacaktr. en nefret ettğm erkek tipi kavga ettkden snra nereye gttğni söylemeyen erkek

Kafalarina vura vura artik su saf erkeklere artik evli olduklarini ve eslerinin oldugunu hatirlatmali ana baba gitti es geldi nerdeyse butun evlilikler boyle kendi ailelerine iyi de olsa laf ettirmezler ama olan ese olur ne desek kabahatli biz oluruz benimde basimdan gecti bende dedim gitmeyelim bi kerede basbasa vakit gecirelim beraber tatil yapalim vay efendim ben ailesinden uzaklastiriyomusum hasbinallah allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…