Ben nişanlıyım haftaya evleniyorum inşallah ama sorunlarım bitmiyo ailem ilgisiz davrandılar bana evlilik sürecinde konularım vardı çok zor bi süreç geçirdim ama nişanlım herzaman destekti bana kaynanam geldi burdaki düğünüm için ben zaten haksızlıkların farkındaydım ama aileme bişey diyemiyordum annemler trabzondaki düğüne kız tarafını erkek tarafı götürür dedi nişanlımla ben şaşırdık ama bişeyde diyemedik ailem teyzelerim falan baya var ve biz götürecekmişiz neyse dedik laf çıkmasın götürürüz kaynanam anneme sen benim oğlumu düşünmüyomusun nasıl götürsün bendede yok dedi sen niye misafir çağırıyosun oraya size burda düğün zaten yapılıyo dedi amaonlar için demedi gereksiz komşular için dedi tartıştılar ağlamaktan gözlerim şişti annem gelicek sadece düğünüme oda ben kendim gelirim sizin yemeğinizi bile yemem düğünümü yapar dönerim kızımın gözyaşları hatırına geliyorum dedi kaynanam haksız değil aileme gelmeyin demedi ama nasıl bir aile kızının düğününe gelmek için bilek talep eder kızım diyo bana hadi onlar başımız üstüne niye yanına komşu takıyo diyo annemde bana bak nasıl insanlarmış gör diyo ben arada kaldım nişanlımında durumu çok parlak değil tek başına ev kurdu kimseyi kıracak bi insanda değil en mutlu günlerimde gülemez oldum ben ne yapmalıyım nişanlıma kızmadım haklı çünki bencede bu ona yüklenen büyük bi yüktü ama aradaki dargınlığıda istemiyodum ben tadımız tuzumuz kaçtı herkes huzursuz oldu morelim sıfır bana doğrusunu söyleyin işin doğrusu herkesin kendi gitmesi değilmi sonuçta bu düğün kız tarafınında düğünü böyle bi talep normalmi