Önceki iki konumda tüm detaylar var. Şimdi yine detaylı yazsam yine polemik olacak onun için buraya yazmadimKonunun detaylari bize malum olacak zaar?
Onu mu gitmeli ben mi bilmiyorum. Ben bosanmayi hiç düşünmedim bukadar yıl oldu. Konuşmak imkansız gibiBoş ol ile kalmasın ciddi ise adliyeye gitsin
Tlf dan link atmayı bilmediğim için yazamadimAyrıca evet, konu detayı neden vermezsiniz anlamış değilim. Ben de sadece boş ol kısmını biliyorum bu arada, hepsi bu. Buraya link atıp "eski konumuz buydu" demek çok mu zor? Neden kendini ifade etme konusunda bu kadar zorluk çekiyor bizim milletimiz?
Onu mu gitmeli ben mi bilmiyorum. Ben bosanmayi hiç düşünmedim bukadar yıl oldu. Konuşmak imkansız gibi
Ordan devam etseydin keskeÖnceki iki konumda tüm detaylar var. Şimdi yine detaylı yazsam yine polemik olacak onun için buraya yazmadim
Öyle yapmalıyım tabi konuşursa. İletişim konusunda hicbizaman iyi olmadı. Ama gerçekten ciddiyse bunu resmi olarak başvurup yapmaliO gitsin ciddi ise, ya da sen ciddi bir konuşma yaptı bu evliliği bitirmek istiyorsan ona göre davran ben de yolumu cizeyim de
Dini konu polemiği yaşandı üyeler arasında konu kapandiOrdan devam etseydin keske
Öyle yapmalıyım tabi konuşursa. İletişim konusunda hicbizaman iyi olmadı. Ama gerçekten ciddiyse bunu resmi olarak başvurup yapmali
Ay pardon hatirladim mevzuyu da nereye gidiyosunuz mahkemeye miDini konu polemiği yaşandı üyeler arasında konu kapandi
Bu sabah mesaj attım neyiz biz artık nolacak böyle diye. Bu olay böyle devammi edecek dedim. Kız dan bahsediyorum sandı ben 3 aydir bu konuda sana cevap verip açıklama yapıyorum ama hala beni sucluyosun yazdı. Evliligimizi bizi bitirdiler dedim. Ben evim için uğraşıyorum sadece dedi. Bişey açıklamadı. Anneme surat yapmaz kavga edince kimseye belli etmez öyle güzel bi huyu var. Annem sadece 2 gün kalacak zaten. Ama biz noluruz bilmiyorumMesaj at, boş ol dedin devamını getirecek misin konuyla ilgili açıklama bekliyorum de,bir de annene falan surat yaparsa ayıp olur çünkü, eve geçmeden bişeyler olsun
Bu sabah mesaj attım neyiz biz artık nolacak böyle diye. Bu olay böyle devammi edecek dedim. Kız dan bahsediyorum sandı ben 3 aydir bu konuda sana cevap verip açıklama yapıyorum ama hala beni sucluyosun yazdı. Evliligimizi bizi bitirdiler dedim. Ben evim için uğraşıyorum sadece dedi. Bişey açıklamadı. Anneme surat yapmaz kavga edince kimseye belli etmez öyle güzel bi huyu var. Annem sadece 2 gün kalacak zaten. Ama biz noluruz bilmiyorum
Bilmiyorum ki.. bi konuşsak belli olacak ama. Hicbisey belli deilAy pardon hatirladim mevzuyu da nereye gidiyosunuz mahkemeye mi
Nere gidiyosunuz diyorum bilmiyorum diyosun?Bilmiyorum ki.. bi konuşsak belli olacak ama. Hicbisey belli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?