Biz hala barismadik

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hest

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
275
59
298
Kızlar bugün 6 gün oldu ve biz hala konuşmadık. Sadece birkaç soğuk işle ilgili mesaj attık. Ve yarın gideceğimiz saati söyledim. Daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum. İnadı çok fazla demiştim daha önce. Bende gurur yapıyorum. Üstelik annemle donecez eve nasıl olacak bilmiyorum. Acaba gerçekten gidip boşanmak mi mantıklı olan çünkü hiç toparlanmayacak gibi gorunuyoruz

Ayrıca evet, konu detayı neden vermezsiniz anlamış değilim. Ben de sadece boş ol kısmını biliyorum bu arada, hepsi bu. Buraya link atıp "eski konumuz buydu" demek çok mu zor? Neden kendini ifade etme konusunda bu kadar zorluk çekiyor bizim milletimiz?

Tlf dan link atmayı bilmediğim için yazamadim

Onu mu gitmeli ben mi bilmiyorum. Ben bosanmayi hiç düşünmedim bukadar yıl oldu. Konuşmak imkansız gibi

O gitsin ciddi ise, ya da sen ciddi bir konuşma yaptı bu evliliği bitirmek istiyorsan ona göre davran ben de yolumu cizeyim de

O gitsin ciddi ise, ya da sen ciddi bir konuşma yaptı bu evliliği bitirmek istiyorsan ona göre davran ben de yolumu cizeyim de
Öyle yapmalıyım tabi konuşursa. İletişim konusunda hicbizaman iyi olmadı. Ama gerçekten ciddiyse bunu resmi olarak başvurup yapmali

Öyle yapmalıyım tabi konuşursa. İletişim konusunda hicbizaman iyi olmadı. Ama gerçekten ciddiyse bunu resmi olarak başvurup yapmali

Mesaj at, boş ol dedin devamını getirecek misin konuyla ilgili açıklama bekliyorum de,bir de annene falan surat yaparsa ayıp olur çünkü, eve geçmeden bişeyler olsun

Mesaj at, boş ol dedin devamını getirecek misin konuyla ilgili açıklama bekliyorum de,bir de annene falan surat yaparsa ayıp olur çünkü, eve geçmeden bişeyler olsun
Bu sabah mesaj attım neyiz biz artık nolacak böyle diye. Bu olay böyle devammi edecek dedim. Kız dan bahsediyorum sandı ben 3 aydir bu konuda sana cevap verip açıklama yapıyorum ama hala beni sucluyosun yazdı. Evliligimizi bizi bitirdiler dedim. Ben evim için uğraşıyorum sadece dedi. Bişey açıklamadı. Anneme surat yapmaz kavga edince kimseye belli etmez öyle güzel bi huyu var. Annem sadece 2 gün kalacak zaten. Ama biz noluruz bilmiyorum

Bu konuyu halletmeden eve mi döneceksiniz annenizle . Annenizin haberi var mı olaydan

Bak hala sen bitirme lafı ediyorsun adam belli ki sinirle dedi, bu işi bir as, adama seni ozledim falan yaz konuşalım de, bu adamda seni gözden çıkarmış havası yok bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…