Biz hala barismadik

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konuyu halletmeden eve mi döneceksiniz annenizle . Annenizin haberi var mı olaydan
Kimsenin haberi yok. Dün ortak bi arkadaşımız aradı iyisin demi diye ısrarla sordu. Bende haberi var sandım ama eşim hiç hoşlanmaz kavgayı başkalarının duymasını. Arkadaşım ısrarla sorunca bende ona mesaj attım haberi varmı diye çünkü eşimle tüm gün beraber arkadaşımın eşi. Eşim saçmalama kimse bilmiyor bişey dedi. Anneme anlatsam biz sonra barışmak bile annem unutmaz bu olayı. Onun için resmi başvuru olmadan hicbisey anlatmiycam

Bak hala sen bitirme lafı ediyorsun adam belli ki sinirle dedi, bu işi bir as, adama seni ozledim falan yaz konuşalım de, bu adamda seni gözden çıkarmış havası yok bacım
Bizi bitirdiler yazdım ki ne bitmesi yazsin diye ama hala o da çok sinirli. Bide bugün ihalesi vardı onun için 6 gündür hiç aramadım tepki vermedim. Bugün kazandı ihaleyi. Belki stresi sınırı gecer

Aferin aferin işte böyle böyle oluyor bu adamlar böyle.
Boşol dememiş miydi bu adam.
Hala Türk filmi cümleleri bizi bitirdi ler biz neyiz vb.
Güzel de huyu varmış yediği halti boşol dedigini belli etmiyor muş.
Aynen devam.
Sakın bu yoldan Şaşma.

Ee acikca konusmayi deneseniz? Yeterince cirkinlesmissiniz ama buradan donen cok insan var. Deger mi inat ugruna yuva yikmaya? Tabi sozlu siddet yada fiziksel birseyler yoksa. İki gunluk dunyada degmez inatla kalpleri karartmaya..gidip sorun ne istedigini eger cevabi yoksa siz yonlendirin bu durumu isteginiz dogrultusunda

Bizi bitirdiler yazdım ki ne bitmesi yazsin diye ama hala o da çok sinirli. Bide bugün ihalesi vardı onun için 6 gündür hiç aramadım tepki vermedim. Bugün kazandı ihaleyi. Belki stresi sınırı gecer
Yok yok Afedersin ama müstehak çok Afedersin.

Şiddet yok. Tek sorunumuz bu işe girdiğinden beri bu kız yüzünden oldu

O halde barışacaksınız herhalde . Eşiniz kimseye anlatmıyormuş anlatmakta istemiyor belli ki .

Siz d3dinizki nereye gidiyorsun mahkemeye mi. Bende ona cevap verdim. Evet ben 10.gündür memleketteydim. Yarın eve dönüyorum
Bence sen bi sure bu mevzuyu kapat cunku bosanmayi hic istemiyosun. Adama habire BIZ NOLCAZ BIZ BITTIK dersen bosar yani kurtulmak icin ahiret sorularindan

Normalde de kavga etsek kimseye belli etmez. Ben suçlu olsam da. Millet anlamasın diye normal davranır. Tabiki bu huyu yaptığı terbiyesizliği kapatmaz. Ama arkadaşım duysaydı kesin bitmiş olacaktı. Ben onu sevdiğim için bitmesi zor geliyor

Bence sen bi sure bu mevzuyu kapat cunku bosanmayi hic istemiyosun. Adama habire BIZ NOLCAZ BIZ BITTIK dersen bosar yani kurtulmak icin ahiret sorularindan
Bugün sordum çünkü yarın gidiyoruz ve nolacagimizi bilmek istedim. Zaten bu sene sağlık sorunlarım yüzünden çalışmıyorum raporluyum eğer bittiyse memlekette kalacaktım dönmeden onun için sordum.

Şiddet yok. Tek sorunumuz bu işe girdiğinden beri bu kız yüzünden oldu
Misal benim esimde kiz muhabbetine sinir olur. Guvenmiyormusun diye bozulur ama yani bende ciddi birsey yaptigindan degilde laf olsun diye konusurum bazen. Belki seninkide ona kizmistir. Egerde kizla mutlu olacagini dusunuyorsa buyursun olsun. Ama konusun konusun konusun. İletisime gecmeden ne istedigini bilemezsiniz..

Canım bizde normalde öylesine konuşur kapatirdik ama bu sefer ciddi bi olay yaşayınca iş bu hale geldi. Ah bi konussa. Normalde de sessiz sakin bi adamdır. Ben konusmadan cozemem hiçbir olayı o ise içinde tamamlar

Canım bizde normalde öylesine konuşur kapatirdik ama bu sefer ciddi bi olay yaşayınca iş bu hale geldi. Ah bi konussa. Normalde de sessiz sakin bi adamdır. Ben konusmadan cozemem hiçbir olayı o ise içinde tamamlar
Biraz kendi haline birak o zaman donunce belli eder kendini

Canim bitmesin tabiki.kim ister kolay mı öyle. Allah daim etsin.
Ben bu kadar alttan almana sinirlendim kusura bakma. Yüz verdin artık çok yanlış yaptın.
Hamile halinle boşol diyor...kapında yatmasi lazımdı. Ne Özür ne birsey.
Hala sen eziliyorsun karşısında.
Barisacaksiniz ama sen yaptığın bu hatayı alttan almanin bedelini anlayacaksin.o zaman dersin kk da bir üye söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…