Biz hala barismadik

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah ah ben o tavizi yıllar önce verdim ona zaten. Genelde biz kavga edince o özür dilemez sözlü olarak. Bana sürekli yardım edip evde üzerimdeki tüm sorumluluğu alıp benim dinlenmesi sağlayarak olur onun özrü. Hep böyle oldu yıllardır. Ben annemle döneceğim için bi nabız yollamak istedim. Yoksa bende kararliydim bu defa aramamaya.
En son bu kız için kavga ettiğimizde benden habersiz en sevdiğim fotoğrafımızı en büyük boyda kanvas tablo yaptırıp getirmişti. Buraya ilk konu açtığımda oldu bu bi ay kadar önce. Onun özrü de boyle

Konularınızı hatrlıyorum. Bence o kızlara meydan bırakmayn.. evliliğinz iki .... için bitmemeli bence..

Konularınızı hatrlıyorum. Bence o kızlara meydan bırakmayn.. evliliğinz iki .... için bitmemeli bence..
Ben kızı aradım az önce. Baya gözdağı vereyim dedim. Ama ne yüzsüz anlatamam. Karşıma çıkma sakın ya sen beni ya ben seni öldürürüz. Benim çevrem geniş seni mahvederim bile dedi. Hadi mahvetti dedim. Savcıya şikayet ettim şuan bile dinliyorlar dedim. Sonra kıvırmaya başladı telefonumu iş arkadaşım alıyor hep o yazmıştır aramıştır diye. Tabi tabi dedim gece de arkadaşında kalıyor. Savcı seni çağırınca ona anlatırsın dedim kapattim

bence biraz sakin ol. zaten hamileymişsin. daha bir hassas olur insan o dönemde. kızı araman çok saçma geldi bana. çok umursama. şimdi inat eder yuvanı yıkmaya kalkışır yapmayacağı varsa bile.

bence biraz sakin ol. zaten hamileymişsin. daha bir hassas olur insan o dönemde. kızı araman çok saçma geldi bana. çok umursama. şimdi inat eder yuvanı yıkmaya kalkışır yapmayacağı varsa bile.
Savcida dokümanlar var deyince hemen kıvırdı ben deildim iş arkadaşım bi kız yazdı diye. Başta baya diklendi hatta sanki ben araya girmişim gibi tehdit etti ama sonra ben sakin sakin savcı bey çağırınca ona anlatırsın deyince şok olup başkasını sucladi

Uf ya nasıl sinir oldum Allahın cezalari
Lutfen evliluginizin bu rezil kizlar yuzunden bitmesine izin verme esine biraz daha guven onun stresini azalt(hersey duzelince tabi). Allah kotu insanlarla karsilastirmasin gercekten simdi boyle cirkefe nasil soz anlatacak insan? Neyse ki savci demissin de geri tepmis. Esinle yapici konus bence. Herşey bitmedii bitemeezz:))

Çirkef ki ne çirkef. Ben önceki konularda anlatınca kocan melek kız asılıyor sanki diyenler olmuştu. Ama cidden öyle. Kaldı ki ben o uyelere kocam aldatmaz demedim kızlar ayartinca aldatabilir dedim. Ama beni suçlayanlar da oldu. Savcı ise yarar umarım. Insallah bitmez bitmemeli gereksiz insanlar yüzünden

hest'çim hamilesin ve eşini seviyorsun anladığım kadarıyla .Eşin sinirle ağzından çıkmaması gereken kelimeleri kullanmış, yapmaması gerekirdi ,ama olmuş işte ,belkide çok doldu.Biz burada eski konularını sadece senin anlattığın kadar biliyoruz.Ama öncesinde hatırladığım, yanlış hatırlamıyor isem eşine bu konuda çok baskı yapıyordun ,oda sanırım son nokta ve'' boş ol ''kelimesini kullanmış.Evlilik kolay kurulmadığı için fedekarlık ister sende o fedekarlığı meleğin için göster,tabiki her zaman temkinli ol ! ama daha çok gözlemle eşine devamlı bunu sitemin ile yansıtma.Bence barışmalısın eski düzenine geri dönmelisin sende inat oda inat olmaz bu sefer ilk adımı sen at ve de değmez insanlar için bu insanlara meydan verme :)

Çok seviyorum hemde. Evet malesef ilk başta çok baskı yaptım çok üstüne gittim ama uzak dur dedim sen bişey yapiyosun demedim. O bunu suçlama algıladı. Son defasında da patladı artık. 2 saat sonra yanında olcam inşallah sıkıntı yasamayiz

hest sakın sende inatlaşma oluruna bırak güzel güzel konuş kırmadan tabi ki oda inşallah .Merakla bekliyorum sonucu.Rabbim yardımcınız olsun ....

bunun gibi mi

hest sakın sende inatlaşma oluruna bırak güzel güzel konuş kırmadan tabi ki oda inşallah .Merakla bekliyorum sonucu.Rabbim yardımcınız olsun ....
Inatlasmiycam. Ama konuşmayı denemiycem zaten yapı olarak çok konuşmayı seven biri deil böyle bi konu açılınca o susunca ben daha çok deliriyorum. Onuruna bıraktım bakalım nolacak

Inatlasmiycam. Ama konuşmayı denemiycem zaten yapı olarak çok konuşmayı seven biri deil böyle bi konu açılınca o susunca ben daha çok deliriyorum. Onuruna bıraktım bakalım nolacak

İnşallah sonu hayır olur öyle dua ediyorum :)

Müdürüne şikayet etsene kızı rezil olsun bi iş yerindeki herkes duysun

O kızı şaka değil cidden savcılığa versene ...

Müdürüne şikayet etsene kızı rezil olsun bi iş yerindeki herkes duysun
Eşimden sonraki müdürleri kim bilmiyorum. Önceki müdürü esimdi. Ama söylesem bile yüzsüz biri öncekilerle olan ilişkisini herkes biliyor mesela ama o hala masum kız rolünde geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…