Biz kadınlar mutsuz olmaya mahkum muyuz

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?

Son düzenleme:

Bizler sizler onlar. Genellemelerden hiç bir zaman hoşlanmadım. Burası BDV eğer bir derdiniz varsa yazmanız daha uygun olur. Bu sorularınız için başka bölümler var

Dertsiz insan yok ki. Bunun erkegi kadini yok herkesin ufak ya da buyuk bir derdi vardir. Sizin derdiniz ne?

Hep aynı erkekleri cekiyorsan muhtemelen sorun sendedir.
Büyük ihtimalle ailenden gördüğün duyduğun da bu aldatilma- sahip cikilmama falandır. O senin güvenli alanın olduğu için istesen de istemesen de sana bunu yaşatacak insanlara cekiliyorsundur.
Yani sorun tamamen sende :)
Kendini değiştirmezsen bulduğun erkek de değişmez.
Bu konuda çokça kitap var, farkındalık oluşturup terapiste falan gitsen belki durum çözülür.
Ayrıca tüm erkekler böyle degil. Benim çevremde karısının ağzının içine düşen tonla erkek var . Kendi cektigim erkeklerde de aldatma vs olayları neredeyse hiç olmaz, zaten yalan söylemeye başladıgi anda tekmeyi yer.
Benimkiler de başka yönden karbon kopya:)

Bunu 50.ye yazıyorum herhalde, bir suç, ahlaksızlık ya da olumsuzluk mağdurla alakalı değildir, ‘fail’ dir gerçekleştirilen.
Sebep aramak, öylesi böylesi demek saçma.
Mağdur olmayı kabullenmek yerine niye failin suçunu üstleniyorsunuz ki?

mutsuz olduğumuz zamanlarda olacak elbette ama kendi kendimize yetebildiğimizi anlayınca her şey çok daha güzel oluyor. Hayatınızı birilerinin oyuncağı yapıp sonrada mutsuzum diye geçinmektense önce ben demeyi öğrenmelisiniz

sizin pişmanlıklarınız neler. gördüğüm kadarı ile genel olarak bilinçli birisiniz

Çünkü 10 erkekten 9'u falsolu ve o yüzde 10'luk kısmın bize denk gelmesi düşük bir ihtimal.ihtimal bu kadar düşük olunca bile bile lades yapmak zorunda kalıyor çoğu kadın da.en azından kendimce birşeyler yaşayayım, hiç yaşayamamaktan daha iyidir diye.yoksa herkes biliyor bal gibi neyin ne olduğunu.

sizin pişmanlıklarınız neler. gördüğüm kadarı ile genel olarak bilinçli birisiniz

Pismanlik üzere kitap yazabilirdim zamaninda. Ama baslik olarak sanirim "Neden hayatinda ilk sirada senin oturman gerektigi" olurdu. Cünkü uzun zaman kendi hayatimi baskalara göre ve baskalarin hayatlarinin pesinde kosmakla harcadim. Bunun yüzünden uzun süre hem sagligimdan oldum, hemde kariyer acidan bir cok imkani kullanmadim. Zaten cizgilerim ve kararlarim simdi bunlar yüzünden bu kadar net. Yani hayat döve döve ögretti sagolsun

Peki pişmanlıklarınızı nasıl çözdünüz geri dönüp düzelterek mi yada ileriye dönerek mi

Şimdi pişman değil misiniz belkide kariyer peşinde koşmak bazen gereksizdir sağlığınızdan olma sebebiniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…