- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ?
sizin pişmanlıklarınız neler. gördüğüm kadarı ile genel olarak bilinçli birisinizBenim mutsuz oldugum zamanlar hayat tecrübesizlikten ve yalnis verdigim kararlardan dolayi olustu.insanlarda vardi, ama onlarin bana zarar vermesine ben müsaade verdim. Secimleri daha bilincli yapsak, daha iyi sonuclar aliyoruz. Benim tecrübem bu yönde.
Çünkü 10 erkekten 9'u falsolu ve o yüzde 10'luk kısmın bize denk gelmesi düşük bir ihtimal.ihtimal bu kadar düşük olunca bile bile lades yapmak zorunda kalıyor çoğu kadın da.en azından kendimce birşeyler yaşayayım, hiç yaşayamamaktan daha iyidir diye.yoksa herkes biliyor bal gibi neyin ne olduğunu.Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Ya falsolu olan sensen ?Çünkü 10 erkekten 9'u falsolu ve o yüzde 10'luk kısmın bize denk gelmesi düşük bir ihtimal.
sizin pişmanlıklarınız neler. gördüğüm kadarı ile genel olarak bilinçli birisiniz
Aman ne güzel cevap.şurada kadın kadına dertleşiyoruz amaç ne yani ?Ya falsolu olan sensen ?
Hiç bu açıdan düşündüm mü?
Peki pişmanlıklarınızı nasıl çözdünüz geri dönüp düzelterek mi yada ileriye dönerek miPismanlik üzere kitap yazabilirdim zamaninda. Ama baslik olarak sanirim "Neden hayatinda ilk sirada senin oturman gerektigi" olurdu. Cünkü uzun zaman kendi hayatimi baskalara göre ve baskalarin hayatlarinin pesinde kosmakla harcadim. Bunun yüzünden uzun süre hem sagligimdan oldum, hemde kariyer acidan bir cok imkani kullanmadim. Zaten cizgilerim ve kararlarim simdi bunlar yüzünden bu kadar net. Yani hayat döve döve ögretti sagolsun
Şimdi pişman değil misiniz belkide kariyer peşinde koşmak bazen gereksizdir sağlığınızdan olma sebebiniz nedirPismanlik üzere kitap yazabilirdim zamaninda. Ama baslik olarak sanirim "Neden hayatinda ilk sirada senin oturman gerektigi" olurdu. Cünkü uzun zaman kendi hayatimi baskalara göre ve baskalarin hayatlarinin pesinde kosmakla harcadim. Bunun yüzünden uzun süre hem sagligimdan oldum, hemde kariyer acidan bir cok imkani kullanmadim. Zaten cizgilerim ve kararlarim simdi bunlar yüzünden bu kadar net. Yani hayat döve döve ögretti sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?