- Konu Sahibi boncukgumus
-
Aman boşver.buradakiler bazen bilerek sinirlendiriyor insanı.bu ülkede kaç tane kaliteli erkek var allah aşkına.sırf gıcıklık olsun.Doğru erkeği seçtikte ne oldu ? Her insanın imtihanı farklıdır siz bu konularda mutlu olduysanız anlama gibi bir durumunuz yok tabi
Bazıları için boşanmak ölüm demek onu biliyorum. Akşam biri bize, burda millete boşan diyonuz demeyin , sizi ciddiye alıp boşanırlar bi de dedi .Eekeksiz de yaşanır arkadaş nolaczk? Aldatılırsan ayrılırsın. Dünyada kim ölmüş erkeksizlikten kadınsızlıktan bu kadar dram bir tek bana mı fazla geliyor anlamadım
Doğru demiş Allah muhafaza boşanırlarsa ortada kalırlar falan, erkeksiz nasıl yaşarlar insanların günahına girme bakBazıları için boşanmak ölüm demek onu biliyorum. Akşam biri bize, burda millete boşan diyonuz demeyin , sizi ciddiye alıp boşanırlar bi de dedi .
Şaka gibiler yaaaBazıları için boşanmak ölüm demek onu biliyorum. Akşam biri bize, burda millete boşan diyonuz demeyin , sizi ciddiye alıp boşanırlar bi de dedi .
Ciddiye alsınlar diye diyoruz zaten hdhdhhŞaka gibiler yaaa
Ay yom bana da abartı geliyor , nasıl yaşıyor bu insanlar anlamıyorum hiçEekeksiz de yaşanır arkadaş nolaczk? Aldatılırsan ayrılırsın. Dünyada kim ölmüş erkeksizlikten kadınsızlıktan bu kadar dram bir tek bana mı fazla geliyor anlamadım
"alacağını aldıktan sonra'. Bu nasıl kezbanca bir tabir.işteş fiil yani karşılıklı yaşamak isteğe dayalı yaşamak olayından bir haber konu sahibi.istegi dışında beraberliğe zorlanan insanlara üzülürüm onlar ayri.değerli vajinası birtek kendisinde var zanneden,onu ödül gibi sunan,yanlış insanlarla beraberlik yaşayıp terkedilince alacağını aldı uhuhu diye zirlayan birinin ne derdi olabir,derdi kendisiyle.sunlari ciddiye alıp sayfalarca yorum yapmaya değmez bile.
Alın yazısı diyorum...illaki bi çile çekeceğizGüzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Çekim yasası… bunlara inanırsan böyle bir hayatı yaşarsın. Şimdi hayatın iyilere ödüller vereceğine, gerçek aşkın gerçek olduğuna, dostlukların değerine ve hep mutlu olmanın mümkünlüğüne inanıyorum ve çoğu zaman da böyle yaşıyorum çok şükürGüzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Evet bence erkeklerin çok büyük bir kısmı tü kaka.ve kadınların büyük çoğunluğu düzgün. Haa mutluluğu bir kişide aramayın noktasında haklısınız ama yapılan genelleme gayet de haklı bence.neden konu sahibinin dediği gibi bu kadar tepki çekmiş ve karşı gelinmiş anlayamadım.eee zaten sitenin yüzde 99 luk kısmını erkeklerden çektiğimiz dertler oluşturmuyor mu ? Hem de öyle basit dertler falan da değil.baya baya dertler.eee neyin inkârı neyin tepkisi bu o zaman.ben de sizi anlayadım valla hanımlar.Tüm kadınlar mükemmel de erkekler mi hep tü kaka? E erkekleri kim yetiştiriyor? Ağaç kovuğundan kendi imkanlarıyla çıkmıyor ya bu mübarekler? Her insanın iyisi de var kötüsü de mutlu da olacağız mutsuz da. Dramaya bağlamayıp güçlü ayaklarla yere basmak, mutluluğu dışarıda değil içimizde aramak önemli olan. Bir de saçma konular açıp elestirince de cemkirmeyin millete ya. Hemen kidinin dismini kidin...
Vallahi içim şişti bu demagojiden. He anam erkekler iğrenç biz kadınlar kanatlı melekleriz.Evet bence erkeklerin çok büyük bir kısmı tü kaka.ve kadınların büyük çoğunluğu düzgün. Haa mutluluğu bir kişide aramayın noktasında haklısınız ama yapılan genelleme gayet de haklı bence.neden konu sahibinin dediği gibi bu kadar tepki çekmiş ve karşı gelinmiş anlayamadım.eee zaten sitenin yüzde 99 luk kısmını erkeklerden çektiğimiz dertler oluşturmuyor mu ? Hem de öyle basit dertler falan da değil.baya baya dertler.eee neyin inkârı neyin tepkisi bu o zaman.ben de sizi anlayadım valla hanımlar.
Hani bir de kızkıza dertleşme diye birşey vardır ya hani.kadıncağız bunu yapmak istemiş.düşünün bir arkadaşınızı üzmüşler, erkeklerden dert yanıyor.siz de diyorsunuz ki sen seçmeyi becerememişsin.aman da her erkek aynı mı... bu kadar sinir bozucu yaptığınız ki dediğim gibi bence erkekler rahat rahat genelleme yapılabilecek kadar sorunlu varlıklar.
Tamam erkekler süper hepsi de sizin olsun yeter ki dertleşen insanları iki dakika linç etmeden duruverin rica ederimVallahi içim şişti bu demagojiden. He anam erkekler iğrenç biz kadınlar kanatlı melekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?