Biz kadınlar mutsuz olmaya mahkum muyuz

Mutluluğu bir erkeğin sevgisinde arıyorsanız, mutsuz olmaya mahkumsunuz zaten.

Şimdi pişman değil misiniz belkide kariyer peşinde koşmak bazen gereksizdir sağlığınızdan olma sebebiniz nedir

Pismanliklarim devam etmiyor, cünkü zamaninda elimdeki imkanlarim dahilinde davrandim. Bugünkü tecrübe ve bilgi ile tabi ki ayni kararlar vermiyorum veya vermezdim. O yüzden dersimi cikartiktan sonra kendimi dövüp durmakla kendime bir fayda saglamam. Bazen aklima birsey düsüyor tabi. O zaman icten ice yapiyorum. Ama o düsünceyi geldigi gibi gitmesine de izin vermiyorum..aksi takdirde yine kendime zarar vermeye baslarim. Sagligimdan olma sebebim aslinda kendime fazla yüklenip bakmamam. Üstüne baskalarin hayatlarini da kattim. Al sana depresyon, panik ataklari ve yeme icme bozuklugu. Üstüne bilinmeyen kronik hastaligim varmis o da tetiklendi. Negatif stresten artik uzak duruyorum, kimsenin de hayatima tasimasina izin vermiyorum.

İnsan önce kendini sevecek bu hayatta , kendine değer verecek.
Kendini seven insan zaten yapılan hakareti, aldatmayı, küfrü, şiddeti kabul etmiyor. Eee adama , sevgiliye vs yol verince de yoluna bakıyor, bir ömür katlanmak zorunda kalmıyor.

Önce ben demeyi bilmek gerekiyor bu hayatta.

Bunun adına ister bencillik deyin ister başka bir şey.
Benim hayat felsefem bu ; önce ben iyi olmalıyım ki çocuğum da iyi olsun .

Bence işin sırrı önce kendini seçmek , ne ilyas ne cemşit. Daha sonra da canın isterse cemşit veya ilyas veya ali veliyi seçersin. Ama önce kendini seç. Bi merkezlen..

Peki neden erkekler falsolu hep. Biraz da problem kendinde ararsan gerçek sonuçları görürsün

Kronik hastalığınız şeker falan mı

Aslında bu saydıkların yüzünden değil ; karşına çıkan kişi karaktersiz bir p.c kurusu olduğu için aldatilirsin.
Hatayı kendinizde aramayın.
kadınlarımızın adamın yaptığı hatayı bile üzerine alma çabası,ben şöyle yaptım diye adam gitti diyerek uzulmesi çok canımı sıkıyor.
Adam p.c adam.
Siz değil,kabahati olan o adam..
Az kaldı bagiracagim şimdi camı açıp :/

Mutluluğu başkasına bağlamazsanız, kişiliğiniz, duruşunuz, hayatınız olursa birey olursunuz. Bireyin mutlu olmak için şarta, erkeğe, bilmem neye ihtiyacı yoktur. Siz mutsuz olmayı seçtiyseniz herkes diye genelleyemezsiniz. Ben gayet mutluyum.

Yanlış erkekleri seçip sonra ah vah etmenin bir anlamı yok bence. Yaşadığınız şeyleri bütün kadınlar yaşamıyor, her koyun kendi bacağından hesabı.
Doğru erkeği seçtikte ne oldu ? Her insanın imtihanı farklıdır siz bu konularda mutlu olduysanız anlama gibi bir durumunuz yok tabi

Genellemeler..genellemeler..genellemeler.. Belki de sorun burdadır.. Kurbanlara veya katillere odaklanmaktansa hayata odaklanması lazım insanın.. Siz kurban olmayı tercih etmezseniz bir KATİL iniz değil bir hayatınız olabilir belki.. Başınıza gelenleri, dünyanın sonu değil,başlangıcı değil hayatın akışı gibi görüp kabullenip devam etmelisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…