- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Amaç sürekli karşıya çamur atmak yerine kendimizi de gözden geçirmemiz gerektiğini bilmek .Aman ne güzel cevap.şurada kadın kadına dertleşiyoruz amaç ne yani ?
Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Şimdi pişman değil misiniz belkide kariyer peşinde koşmak bazen gereksizdir sağlığınızdan olma sebebiniz nedir
Açıkçası kadınların erkeklerden her zaman daha az hatalı olduğunu düşünüyorum.hemcinslerime güveniyorum.Amaç sürekli karşıya çamur atmak yerine kendimizi de gözden geçirmemiz gerektiğini bilmek .
Bence işin sırrı önce kendini seçmek , ne ilyas ne cemşit. Daha sonra da canın isterse cemşit veya ilyas veya ali veliyi seçersin. Ama önce kendini seç. Bi merkezlen..Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Peki neden erkekler falsolu hep. Biraz da problem kendinde ararsan gerçek sonuçları görürsünÇünkü 10 erkekten 9'u falsolu ve o yüzde 10'luk kısmın bize denk gelmesi düşük bir ihtimal.ihtimal bu kadar düşük olunca bile bile lades yapmak zorunda kalıyor çoğu kadın da.en azından kendimce birşeyler yaşayayım, hiç yaşayamamaktan daha iyidir diye.yoksa herkes biliyor bal gibi neyin ne olduğunu.
Aman ne güzel cevap.şurada kadın kadına dertleşiyoruz amaç ne yani ?
Peki neden erkekler falsolu hep. Biraz da problem kendinde ararsan gerçek sonuçları görürsün
Kronik hastalığınız şeker falan mıPismanliklarim devam etmiyor, cünkü zamaninda elimdeki imkanlarim dahilinde davrandim. Bugünkü tecrübe ve bilgi ile tabi ki ayni kararlar vermiyorum veya vermezdim. O yüzden dersimi cikartiktan sonra kendimi dövüp durmakla kendime bir fayda saglamam. Bazen aklima birsey düsüyor tabi. O zaman icten iceyapiyorum. Ama o düsünceyi geldigi gibi gitmesine de izin vermiyorum..aksi takdirde yine kendime zarar vermeye baslarim. Sagligimdan olma sebebim aslinda kendime fazla yüklenip bakmamam. Üstüne baskalarin hayatlarini da kattim. Al sana depresyon, panik ataklari ve yeme icme bozuklugu. Üstüne bilinmeyen kronik hastaligim varmis o da tetiklendi. Negatif stresten artik uzak duruyorum, kimsenin de hayatima tasimasina izin vermiyorum.
Kronik hastalığınız şeker falan mı
Geçmiş olsun bende kendi kendimi hasta edeceğim DİE çok korkuyorumYok romatizma. Ilk 2 sene yasim genc oldugu icin ne odugunu anlamadi doktorlar
Geçmiş olsun bende kendi kendimi hasta edeceğim DİE çok korkuyorum
Eee doğru söylemiyor mu ? Kaliteli erkek az.Kadınız diye her kadını destekleyecek değiliz
Enteresan bir cümle duymustum internetde: "Bütünolan ilsikilerinin tek bir ortak noktasi vardi- o da sensin. Bunu tekrar oku"
Yo söylemiyorsunEee doğru söylemiyor mu ? Kaliteli erkek az.
Doğru erkeği seçtikte ne oldu ? Her insanın imtihanı farklıdır siz bu konularda mutlu olduysanız anlama gibi bir durumunuz yok tabiYanlış erkekleri seçip sonra ah vah etmenin bir anlamı yok bence. Yaşadığınız şeyleri bütün kadınlar yaşamıyor, her koyun kendi bacağından hesabı.
Genellemeler..genellemeler..genellemeler.. Belki de sorun burdadır.. Kurbanlara veya katillere odaklanmaktansa hayata odaklanması lazım insanın.. Siz kurban olmayı tercih etmezseniz bir KATİL iniz değil bir hayatınız olabilir belki.. Başınıza gelenleri, dünyanın sonu değil,başlangıcı değil hayatın akışı gibi görüp kabullenip devam etmelisiniz..Güzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?