Biz kadınlar mutsuz olmaya mahkum muyuz

Karşıdaki insanların karaktersizliği aslında bu

Kadınlar diye genellemeniz doğru değil işte onu diyorum.
Erkeklerden de var illaki ama gerçek şu ki yüzde 80 i erkek biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz

Erkeklerden de var illaki ama gerçek şu ki yüzde 80 i erkek biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz

Sizin sorununuz tam olarak ne? Kaç yıllık üyesiniz sitenin kurallarını biliyor olmalısınız. Daha siteyim doğru kullanmayı bilmezken doğru erkeği nasıl bulacaksınız ?

Burda yine suçlu kadın oldu yahu doğru seçim yapmamak oldu işi gücü olmayanlar hiç derdi tasası olmayanlar mı yazıyor nedir anlamayan nerden bilsin

Sizin sorununuz tam olarak ne? Kaç yıllık üyesiniz sitenin kurallarını biliyor olmalısınız. Daha siteyim doğru kullanmayı bilmezken doğru erkeği nasıl bulacaksınız ?
Sen yaz kuralları da öğrenelim parayla yorum yazıp ortalığı karıştır mı dediler sana senin gibi boş değilim ben her daim buraya giremiyorum yazdığıma bin pişmanım burası kadınlar kulübü değil kadınları ezme eleştirme sitesi olmuş

Sen yaz kuralları da öğrenelim parayla yorum yazıp ortalığı karıştır mı dediler sana senin gibi boş değilim ben her daim buraya giremiyorum yazdığıma bin pişmanım burası kadınlar kulübü değil kadınları ezme eleştirme sitesi olmuş. Mutluluk doğru erkeği bulmakla mı oluyor erkeksiz mutlu olunmuyor mu yürü git

Son düzenleyen: Moderatör:

Mutluluğu bir erkeğin sevgisinde arıyorsanız, mutsuz olmaya mahkumsunuz zaten.
Ben öyle bir şey mi yazdım

Burda yine suçlu kadın oldu yahu doğru seçim yapmamak oldu işi gücü olmayanlar hiç derdi tasası olmayanlar mı yazıyor nedir anlamayan nerden bilsin

Yoo ben de hatalar yaptim, herkes bir şekilde hayatinda hatalar yapar ha kimisi buyuk yapar kimisi kucuk hatalar o ayri. Kimse hiç hata yapmadan 30 yaşinda tecrubeli doğmuyor annesinden.

Karakteri kotu insanlar var ve onlarin karakteri bizim sucumuz değil ama o karakterde insanlar hayatimizdaysa biz seçiyoruz sonuçta değil mi?
Geriye donup baktigimda aslinda daha dikkatli olabilirmişim dediğim şeyler var mesela benim.

Ben şu KK de boşanmiş sonra kendi üzerinde ayaklarinin üstünde tutan kadinlari hayranim.. burda çok şey var okudum..
19 unda evlenmiş. 2 çocuğu olmuş kocasi tarafindan aldatılmış.. sonra boşanmiş.. gece gündüz demeden harıl harıl kpssye hazirlanmiş.. sonunda kpssyi kazanmiş. memur olmuş. sonradan ev almiş iki çocuk okutmuş bi kadin tanidim.. öle hayran kaldim ki...
hepimize böle güçlü kadinlar lazim kk yi aklı başına gelmeli..
ne yazik ki BDV de çok okuyorum..
insan isterse kendine çözüm üretebilir... YAPABİLİRSİN...

Tabi isteyerek mutsuzluğu seçer insan şaka mısınız siz ya

Isteyerek degil, ama bazen burdaki konularda da görüyoruz. Kadinlar erkek hödük oldugunu iliskide gösterdigi halde yinede evleniyor ve o evlilikler de o hödüklük mutsuzluklarina sebep oluyor. Net cizgiler ve gerekiyorsa tekmeyi basmak bunu engeller, ama kadinlar bu konuda daha duygusal davraniyor. Bazi erkekler kendini cok iyi gizler ve käprüyü gectiginde gercek yüzünü gösterir.
Secimler yaparken tabi ki bizim kendi durumumuz önemli. Mesela ben 20 yaslarinda esimi secseydim emin ol fiasko olurdu. Sansimdan akillandiktan sonra evlendim. Karsi tarafi ölcerken, kendimizi de ölcüp tartmamiz lazim

Tüm kadınlar mükemmel de erkekler mi hep tü kaka? E erkekleri kim yetiştiriyor? Ağaç kovuğundan kendi imkanlarıyla çıkmıyor ya bu mübarekler? Her insanın iyisi de var kötüsü de mutlu da olacağız mutsuz da. Dramaya bağlamayıp güçlü ayaklarla yere basmak, mutluluğu dışarıda değil içimizde aramak önemli olan. Bir de saçma konular açıp elestirince de cemkirmeyin millete ya. Hemen kidinin dismini kidin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…