- 3 Şubat 2018
- 6.705
- 25.549
- 548
- 28
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Kadınlar diye genellemeniz doğru değil işte onu diyorum.Doğru erkeği seçtikte ne oldu ? Her insanın imtihanı farklıdır siz bu konularda mutlu olduysanız anlama gibi bir durumunuz yok tabi
Karşıdaki insanların karaktersizliği aslında buGüzel birisindir değer görmezsin aldatılılırsın , kişiliğin düzgündür aldatılırsın, çocuk olmaz eşin boşanmak ister ,çocuk verirsin aldatılırsın ,kilo alırsın aldatılırsın ,kendine bakamazsın aldatılırsın,birinin güzel sözlerine kanarsın kendine aşık eder, sevgiyi buldum zannedersin sonra alacağını aldıktan bir bahane bulup çeker gider sen aşk acısı ile kalırsın.... Gibi gibi bir sürü şey Al yazmalım daki gibi bizler cemşit gibi birini seçmeyip ,İlyas gibi kişileri seçtiğimiz için mi mutsuz oluyoruz ? Ya da duygusal ve vicdanlı insanlar mı mutsuz olmaya mahkum hep?
Genellemeler..genellemeler..genellemeler.. Belki de sorun burdadır.. Kurbanlara veya katillere odaklanmaktansa hayata odaklanması lazım insanın.. Siz kurban olmayı tercih etmezseniz bir KATİL iniz değil bir hayatınız olabilir belki.. Başınıza gelenleri, dünyanın sonu değil,başlangıcı değil hayatın akışı gibi görüp kabullenip devam etmelisiniz..
Erkeklerden de var illaki ama gerçek şu ki yüzde 80 i erkek biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruzKadınlar diye genellemeniz doğru değil işte onu diyorum.
Erkeklerden de var illaki ama gerçek şu ki yüzde 80 i erkek biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz
Sen yaz kuralları da öğrenelim parayla yorum yazıp ortalığı karıştır mı dediler sana senin gibi boş değilim ben her daim buraya giremiyorum yazdığıma bin pişmanım burası kadınlar kulübü değil kadınları ezme eleştirme sitesi olmuşSizin sorununuz tam olarak ne? Kaç yıllık üyesiniz sitenin kurallarını biliyor olmalısınız. Daha siteyim doğru kullanmayı bilmezken doğru erkeği nasıl bulacaksınız ?
Genellemeler..genellemeler..genellemeler.. Belki de sorun burdadır.. Kurbanlara veya katillere odaklanmaktansa hayata odaklanması lazım insanın.. Siz kurban olmayı tercih etmezseniz bir KATİL iniz değil bir hayatınız olabilir belki.. Başınıza gelenleri, dünyanın sonu değil,başlangıcı değil hayatın akışı gibi görüp kabullenip devam etmelisiniz..
Ben öyle bir şey mi yazdımMutluluğu bir erkeğin sevgisinde arıyorsanız, mutsuz olmaya mahkumsunuz zaten.
2dir beni alıntılıyorsunuz ama başka yoruma cevap veriyorsunuz sanırım??Ben öyle bir şey mi yazdım
Yanlış olmuş2dir beni alıntılıyorsunuz ama başka yoruma cevap veriyorsunuz sanırım??
Burda yine suçlu kadın oldu yahu doğru seçim yapmamak oldu işi gücü olmayanlar hiç derdi tasası olmayanlar mı yazıyor nedir anlamayan nerden bilsin
Siz önce su saldırgan tutumunuzu bırakıp, doğru iletişim kurmayı öğrenin.Tabi isteyerek mutsuzluğu seçer insan şaka mısınız siz ya
Tabi isteyerek mutsuzluğu seçer insan şaka mısınız siz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?